?>

Yunusemre’de hedef her branşta milli takıma sporcu kazandırmak

Yunusemre belediyespor'da görev alan antrenörler ile istişare toplantısı yapıldı. Toplantıda tüm branşlarda milli takıma sporcu kazandırılması için gerekli özveri ve gayretin gösterileceği kaydedildi.

Spor - 4 ay önce

Yunusemre Belediyespor’da görev alan antrenörler ile istişare toplantısı yapıldı. Toplantıda tüm branşlarda milli takıma sporcu kazandırılması için gerekli özveri ve gayretin gösterileceği kaydedildi.

Manisa’nın amatör branşlara önem veren kulüplerinden Yunusemre Belediyespor’da geleceğe yönelik hedef ve projeler belirlendi. Katıldığı her branşta başarıya imza atmanın hesaplarını yapan Mavi-Beyazlı kulüpte en büyük hedef gelecekte yapılacak müsabakalarda milli takıma sporcu kazandırmak. Bu hedef doğrultusunda kulüpte görev alan antrenörler ile istişare toplantısı yapıldı. Yunus Emre Kültür Parkı İrfan Meclisi’ndeki toplantıya Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Gürtunca, Kulüp Başkanı Bülent Kanik, yönetim kurulu üyeleri ve antrenörler katıldı. Toplantıda ilk olarak söz alan Yunusemre Belediyespor Başkanı Bülent Kanik, 18 branşta 3 bin sporcu ile Manisa ve Türk sporuna en iyi şekilde hizmet ettiklerinin altını çizerek, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’a desteklerinden ötürü teşekkür etti. Başkan Kanik yeni süreçte başarı çıtasını daha yukarı çekmek için el birliğiyle çalışacaklarını sözlerine ekledi. Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Gürtunca ise Türkiye’yi uluslararası müsabakalarda gururla temsil edecek yeni yetenekler yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

"Başarı düzgün, prensipli ve disiplinli çalışmaktan geçiyor" diyen Gürtunca, "Belediye Başkanımız Semih Balaban’ın çizdiği hedefle, ’Yunusemre ilçemiz sporda, sanatta, bilimde, kültürde örnek ilçe olmalı’ diyerek yola çıktık. ’Hep birlikte daha iyisini nasıl yapabiliriz’ diye bir çabanın içerisindeyiz. Eğer Manisa’da A takım dışında hangi branş olursa olsun milli takıma sporcu gidecekse bu Yunusemre Belediyespor’dan gitmeli. Antrenörlerimiz ellerinden geldiğince özveriyle çalışıyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. İmkanlar ölçüsünde antrenörlerimizin ve sporcularımızın yanındayız. Sporla çocuklarımıza ve ailelerimize dokunuyoruz. Bunun olumlu dönüşünü almak bizleri çok mutlu ediyor. Yeni süreçte birlikte güzel projeler üreterek Yunusemre’yi layık olduğu yerlere taşıyacağız" şeklinde konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Bayburt’ta vatandaşlara ’Metamfetamin Fotoblok’ eğitimleri verildi

2025-01-28 10:15 - Genel

Operasyonda 40 Gram Metamfetamin ve Av Tüfeği Ele Geçirildi

2025-01-29 11:58 - Asayiş

Samsun’da Metamfetamin ve Sentetik Ecza Ele Geçirildi

2025-01-27 12:24 - Asayiş

Bodrum FK, Enis Bardhi’yi kadrosuna kattı

2025-01-24 16:38 - Spor

ANTALYA’DA 13 KİLOGRAM SKUNK VE METANFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ

2025-01-29 14:43 - Asayiş

Tekirdağ’da 10 Gram Metamfetamin ve Mühimmat Ele Geçirildi

2025-01-27 12:30 - Asayiş

Yolbulan metal işçilerine Başkan Amaç’tan destek

2025-01-30 16:51 - Genel

BODRUM FK, ENİS BARDHİ'Yİ KADROSUNA KATTI

2025-01-24 16:51 - Spor

Kayseri Esen Metal SK Play-Off’ta

2025-01-28 09:29 - Spor

Yeni Rakip DeepSeek, Yapay Zeka Pazarını Salladı

2025-01-28 15:38 - Ekonomi

İlgili Haberler

Edin Dzeko ve Hajradinovic’e milli davet

17:55 - Spor

Şanlıurfa’da futbol akademisi kuruluyor

17:44 - Spor

Boluspor taraftarı, 33 yıllık Süper Lig hasreti için 30 otobüsle yola çıktı

16:51 - Spor

Özalp Gençlikspor U12 Futbol Takımı şampiyon oldu

16:23 - Spor

Oltu’da hentbolun şampiyonu Oltu Anadolu Lisesi

16:17 - Spor

Günün Manşetleri

Serdar Adalı'nın Oğlunun 20 Milyonluk Ferrari'si Kül Oldu

16:17 - Asayiş

Bir Haftada 32 Uyuşturucu Olayına Müdahale

16:05 - Asayiş

Yerli ve Milli Balon Yakıt Tankı Üretildi

15:56 - Ekonomi

Diyadin Kaplıcaları Şifa Dağıtmaya Devam Ediyor

15:33 - İnsan

Bakan Fidan'dan Başsağlığı Mesajı

15:01 - Siyaset