?>

Zafer Bayramı törenine Antalya’da vatandaşlar ve turistler de eşlik etti

30 ağustos zafer bayramı ve türk silahlı kuvvetleri günü, antalya'da cumhuriyet meydanı'nda düzenlenen törenlerle kutlandı. Törene vatandaşların yanı sıra antalya'da tatil yapan turistler de ilgi gösterdi.

Kültür Sanat - 4 ay önce

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü, Antalya’da Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenlerle kutlandı. Törene vatandaşların yanı sıra Antalya’da tatil yapan turistler de ilgi gösterdi.

Antalya’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 103’üncü yılı, Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen çelenk sunumu ve geçit töreniyle kutlandı. Törende; 30 Ağustos Antalya Garnizon Komutanı Tümgeneral Alparslan Kılıç, Vali Hulusi Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Büşra Dirgen Özdemir Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Çelenk sunumuna siyasi partilerin milletvekilleri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, askeri erkan, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Ardından Vali Hulusi Şahin, Antalya Valiliği bahçesinde tebrikleri kabul etti.

Kutlamalar Cumhuriyet Caddesi’nde devam etti. Askeri bando eşliğinde İstiklal Marşı okunmasının ardından Vali Şahin, Tümgeneral Kılıç ve Başkan Vekili Özdemir askeri araçla halkın bayramını kutladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos mesajının okunmasının ardından Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı orkestrası ve halk oyunları ekibi sahne aldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının bayrak geçişi ile gazi ve şehit aileleri dernekleri, 3’üncü Piyade Tugay Komutanlığı birlikleri, jandarma, emniyet ve zabıta araçları ile atlı birliklerin yer aldığı kortej gerçekleştirildi.

Töreni izleyen vatandaşlar ve turistler, özellikle askeri geçişleri alkışlarla karşıladı. Zafer Bayramı coşkusu meydanı dolduranlarla birlikte yaşandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris’te ’canım sıkılıyor turistlere takılıyorum’ paylaşımı emniyette bitti

2025-08-27 10:20 - Asayiş

PEMBE MİKROFON'DAN MARMARİS'İN SESİ

2025-08-27 12:34 - Marmaris

36 YAŞINDAKİ ARDA KARA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

2025-08-23 14:47 - Genel

Marmaris'te Motosiklet Kazalarına Karşı Seferberlik

2025-08-28 16:43 - Asayiş

Vatandaşın Borç Yükü Artıyor

2025-08-25 10:25 - Ekonomi

MUĞLA'DAN TOKYO'DAKİ OLİMPİYATLARA 6 SPORCU

2025-08-29 14:21 - Spor

Menteşe, 30 Ağustos'u Büyük Bir Coşkuyla Kutladı

2025-08-30 12:03 - Genel

75 yaşındaki marangoz ustası Şentürk: "Eti senin kemiği benim dönemi bitti"

2025-08-25 13:02 - İnsan

Sinop’ta köylüler kendi yollarını yaptı: "Artık yeter dedik ve yola çıktık"

2025-08-26 19:39 - İnsan

Amerikalı Turistten Marmaris'e Kartpostallı Veda

2025-08-26 11:27 - Marmaris

İlgili Haberler

Lüleburgaz’da şehidin ismi sokağa ve durağa verildi

18:15 - Kültür Sanat

Tavşanlı’da geçmişe yolculuk projesi

17:32 - Kültür Sanat

OMÜ’de "Mavi Yolculuk" sergisi

17:32 - Kültür Sanat

Kristal karlar diyarı Sarıkamış’ta kayak heyecanı başladı

16:54 - Kültür Sanat

SAMEK atölyelerinde minikler seramikle, gençler tezhiple tanıştı

16:12 - Kültür Sanat

Günün Manşetleri

Milas’ta Fırın ve Unlu Mamullere Sıkı Denetim

16:33 - Sağlık

Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürdü

16:26 - Spor

Hamburg‘daki ilk Togg T10X’lerden biri trafikteki yerini aldı

15:49 - Genel

Sinop’ta şenlikte 1 ton hamsi tüketildi

15:12 - İnsan

Muğla’da afet bilinci meydanlara taşındı

14:14 - Genel