?>

Zaferin yıldönümünde yen binasına taşındılar

MUĞLA ŞEHİT AİLELERİ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ MUĞLA VALİLİĞİ YATIRIM İZLEME VE KOORDİNASYON BAŞKANLIĞININ DESTEĞİYLE YENİ HİZMET BİNASINA TAŞINDI.

Genel - 3 yıl önce

Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının desteğiyle yeni hizmet binasına taşındı.

Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıldönümünde Vatan Sevgisi Projesini hayata geçirmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muğla Valisi Orhan Tavlı “Şehitlik mertebesine yükselen ve gazilik onuruna erişen vatanımızın asil evlatlarına minnet ve şükran borçluyuz. Aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan şehit ailelerimize ve gazilerimize devletimizin gülen yüzünü, sıcak elini, şefkatini göstermek önceliğimizdir. Devletimiz her daim aziz şehit ailelerimizin ve kahraman gazilerimizin yanındadır” ifadelerini kullandı.

Vali Orhan Tavlı “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatan, millet ve bayrak uğrunda canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun” dedi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününde yeni binasında hizmet vermeye başlayan Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Taşkesen ve yönetim kurulu üyeleri binanın tahsisi, tadilatı, boyanması, tefrişatı ve özellikle yakın ilgisi için Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya teşekkür etti.

Kaynak: IHA
Haftanın Öne Çıkanları

Yaşam kalitesini olumsuz etkileyen aşırı kilo, eklem hastalıklarına da davetiye çıkarıyor

2023-03-16 11:30 - Sağlık

MSKÜde 14 Mart Tıp Bayramı etkinliği

2023-03-15 16:00 - Sağlık

İKTİDARA YÜRÜYORUZ

2023-03-15 11:17 - Siyaset

Köyceğiz Devlet Hastanesinden deprem bölgesinde gönüllü çalışan personele teşekkür

2023-03-14 19:30 - Sağlık

Marmaris Ticaret Odası Başkanı Ayhan: “2023 yılında bereketli bir turizm yılı bizi bekliyor”

2023-03-13 15:00 - Ekonomi

Türkiyenin ata tohum merkezi

2023-03-15 11:30 - Ekonomi

Marmariste düzenlenen panele kadınlar ilgi gösterdi

2023-03-13 12:00 - Kültür Sanat

Ortacada ‘Dijital Göçebe toplantısı

2023-03-15 12:00 - Kültür Sanat

Yatch Charter Show etkinliği 5-9 Mayısta Göcek D-Marinde yapılacak

2023-03-14 15:30 - Ekonomi

Muğlada olta balıkçılığı alanları dışında avlanmak yasak

2023-03-13 11:30 - Ekonomi

İlgili Haberler

Gençler için uluslararası bilim ortaklığı

21:36 - Genel

Van’da bisikletliler Avrupa Hareketlilik Haftası için pedal çevirdi

21:13 - Genel

Marmaris’te Gaziler Günü programları yemek daveti ile başladı

21:18 - Genel

"Kafkas İslam Ordusu ve Enver Paşa" Ankara’da anıldı

18:42 - Genel

Aydın Devlet Hastanesi’nde prostat kanserine dikkat çekildi

17:51 - Genel

Günün Manşetleri

Glutensiz Diyet Gerçekten Sağlıklı Mı?

14:36 - Sağlık

Türkiye’de 45 ilin ihracatı yılın ilk 8 ayında arttı

14:10 - Ekonomi

Cebindeki bıçak canından etti

14:05 - Asayiş

Ayı Zannettiği Köy İmamını Vurdu

14:03 - Asayiş

Veliler, Öğretmeni Darp Etti

13:13 - Asayiş