?>

Zeytinburnu’nda otomobil doğal gaz kutusuna çarptı, facia ucuz atlatıldı

Olay yeri

Asayiş - 3 gün önce

İstanbul Zeytinburnu’nda bir otomobilin doğal gaz kutusuna çarpması sonucu mahallede büyük panik yaşandı. Patlama sesinin ardından bina sakinleri kendilerini dışarı atarken, olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Olay, saat 14.30 sıralarında Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi Yeşilyol C Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz kimliği belirlenemeyen bir sürücü, kontrolünü kaybederek bir binanın doğal gaz kutusuna çarptı. Çarpmanın ardından büyük bir gürültüyle birlikte patlama sesi duyuldu. Patlama sesini duyan bina sakinleri paniğe kapıldı. Binada bulunan vatandaşlar, kendilerini dışarıya attı. Kazayı yapan sürücünün olayın hemen ardından, "Binayı boşaltın, doğal gaz borusunu patlattım" diyerek çevredekileri uyardığı öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine doğalgaz, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Doğal gaz ekipleri kısa sürede müdahale ederek gaz akışını keserken, polis çevrede güvenlik önlemi aldı. Öte yandan ekipler, olayla ilgili inceleme başlattı. Olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı. "Kazayı yapan sürücü doğal gaz borusunun patladığını söyledi"

Bina sakinlerinden Cafer Çiçek, "Önce büyük bir ses geldi, ardından patlama gibi bir ses duyduk. Pencereden baktığımızda, kazayı yapan sürücü doğal gaz borusunun patladığını söyledi. Biz de hemen binayı boşaltıp dışarı çıktık. Allah’a şükür can kaybı olmadı. O sırada genelde kadınların toplandığı yerde kimse yoktu" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris Depremi Güvenlik Kameralarına Yansıdı

2025-06-03 03:45 - Asayiş

MR Cihazı Tartışmasına AK Parti'den Açıklama

2025-06-02 16:47 - Gündem

Milas-Ören Yolu ve Çevre Sorunları TBMM Gündeminde

2025-06-04 15:38 - Gündem

5.8 şiddetindeki deprem otelin havuzunu böyle etkiledi

2025-06-03 10:25 - Asayiş

Bozburun'da Yanan Tekne Denizde Kayboldu

2025-06-05 13:35 - Asayiş

Gökova Kavşağı’nda kaza

2025-06-07 09:46 - Asayiş

AKİB Genel Başkanı Hızar: "Kayseri’ye yatırım için geliyoruz"

2025-06-06 14:22 - Genel

Muğla Yatağan'da Kayıp 4 Yaşındaki Eylül Kaplan Sağ Bulundu

2025-06-03 16:56 - Asayiş

Hatay’da yılanların çiftleşme dansı kamerada

2025-06-08 09:03 - Gündem

Kurban Bayramı İçin Muğla'da Güvenlik Seferberliği

2025-06-05 15:30 - Asayiş

İlgili Haberler

12 saattir her yerde aranan çocuk karşı köyde bulundu

15:22 - Asayiş

Harran Ovası’nda 40 dönüm ekili arazi yandı

15:18 - Asayiş

Aydın’da hurdacıya ’gürültü kirliliği’ cezası

15:20 - Asayiş

Gazinin trafikte darp edildiği anlar kameraya yansıdı

15:15 - Asayiş

3 kişinin cinayet olayında yeni gelişme

15:13 - Asayiş

Günün Manşetleri

Eşini Ayırmak İsteyen Kadın Yaralandı

13:26 - Asayiş

Doktor Evinde Ölü Bulundu

13:17 - Asayiş

Kadın Kooperatifi Türkiye Pazarına Açılıyor

13:11 - Genel

Dünya Plaj Voleybolu Alanya etabı başladı

13:06 - Spor

Sarraflar Yaz Sezonundan Umutlu

13:04 - Ekonomi