?>

Zeytinburnu’nda otomobil doğal gaz kutusuna çarptı, facia ucuz atlatıldı

Olay yeri

Asayiş - 2 gün önce

İstanbul Zeytinburnu’nda bir otomobilin doğal gaz kutusuna çarpması sonucu mahallede büyük panik yaşandı. Patlama sesinin ardından bina sakinleri kendilerini dışarı atarken, olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Olay, saat 14.30 sıralarında Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi Yeşilyol C Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz kimliği belirlenemeyen bir sürücü, kontrolünü kaybederek bir binanın doğal gaz kutusuna çarptı. Çarpmanın ardından büyük bir gürültüyle birlikte patlama sesi duyuldu. Patlama sesini duyan bina sakinleri paniğe kapıldı. Binada bulunan vatandaşlar, kendilerini dışarıya attı. Kazayı yapan sürücünün olayın hemen ardından, "Binayı boşaltın, doğal gaz borusunu patlattım" diyerek çevredekileri uyardığı öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine doğalgaz, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Doğal gaz ekipleri kısa sürede müdahale ederek gaz akışını keserken, polis çevrede güvenlik önlemi aldı. Öte yandan ekipler, olayla ilgili inceleme başlattı. Olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı. "Kazayı yapan sürücü doğal gaz borusunun patladığını söyledi"

Bina sakinlerinden Cafer Çiçek, "Önce büyük bir ses geldi, ardından patlama gibi bir ses duyduk. Pencereden baktığımızda, kazayı yapan sürücü doğal gaz borusunun patladığını söyledi. Biz de hemen binayı boşaltıp dışarı çıktık. Allah’a şükür can kaybı olmadı. O sırada genelde kadınların toplandığı yerde kimse yoktu" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris Depremi Güvenlik Kameralarına Yansıdı

2025-06-03 03:45 - Asayiş

MR Cihazı Tartışmasına AK Parti'den Açıklama

2025-06-02 16:47 - Gündem

5.8 şiddetindeki deprem otelin havuzunu böyle etkiledi

2025-06-03 10:25 - Asayiş

Milas-Ören Yolu ve Çevre Sorunları TBMM Gündeminde

2025-06-04 15:38 - Gündem

Bozburun'da Yanan Tekne Denizde Kayboldu

2025-06-05 13:35 - Asayiş

Gökova Kavşağı’nda kaza

2025-06-07 09:46 - Asayiş

Muğla Yatağan'da Kayıp 4 Yaşındaki Eylül Kaplan Sağ Bulundu

2025-06-03 16:56 - Asayiş

AKİB Genel Başkanı Hızar: "Kayseri’ye yatırım için geliyoruz"

2025-06-06 14:22 - Genel

Kurban Bayramı İçin Muğla'da Güvenlik Seferberliği

2025-06-05 15:30 - Asayiş

Hatay’da yılanların çiftleşme dansı kamerada

2025-06-08 09:03 - Gündem

İlgili Haberler

Beykoz’da su tankeri geri manevra yaparken devrildi: 1 yaralı

20:49 - Asayiş

Muğla’da alkol masasında bıçaklı kavga: 2 ölü, 2 yaralı

20:45 - Asayiş

Siirt’te 6 yaşındaki çocuk 5’inci kattan arabanın üstüne böyle düştü

20:34 - Asayiş

İhale süreçlerini organize ettiği iddia edilen Halk TV’nin sahibi hakkında yakalama kararı

20:18 - Asayiş

Çıkan yangında ev küle döndü

20:26 - Asayiş

Günün Manşetleri

Bayramda Nostalji Yolculuğu

11:46 - Kültür Sanat

Çocuklarda Hipertansiyon Tehlikesi

10:04 - Sağlık

Portekiz, UEFA Uluslar Ligi Şampiyonu

09:46 - Spor

132 Sentetik Ecza Hapı Ele Geçirildi

09:37 - Asayiş

Deniz Ürünlerinde Üretim Rakamları Açıklandı

08:53 - Ekonomi