?>

Zeyyat Kafkas: "Orta sahaya iki transfer planlıyoruz"

Trabzonspor asbaşkanı zeyyat kafkas, erzurum’da devam eden sezon hazırlıkları ve gündemdeki konularla ilgili değerlendirmeler yaptı.

Spor - 1 gün önce

Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, orta sahaya iki transfer planladıklarını söylerken, Enis Destan’a bir talep olduğunu ve transferinin 1-2 gün içinde gerçekleşeceğini ifade etti.

Erzurum Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde, İran ekibi Persepolis ile yapılan hazırlık maçı sonrası konuşan bordo-mavili takımın Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. "Elimizde çok iyi bir kadro var"

Transfer çalışmalarına ocak ayında başladıklarını ve ilk etapta 4 oyuncu transfer ettiklerini hatırlatan Kafkas, "Sezon sonunda da 3 oyuncu transfer ettik. Şimdi orta sahaya iki transfer yapacağız. Bugün itibarıyla da önemli görüşmeler yaptık. Devam ediyoruz. Şartlar oluşmak üzere. Birkaç gün içerisinde iki orta saha ve hocanın istediği transferleri oluşturacağız. Hiçbir yabancı oyuncu Türkiye’ye koşarak gelmiyor. Bunun birçok parametresi var. Ama Trabzonspor, büyük bir kulüp. Biz gelmeyenin kaybı olduğunu düşünüyoruz. Elimizde çok iyi bir kadro var. Kısa sürede bu konuda bir gelişme elde edeceğimizi düşünüyorum" diye konuştu. "Saul Niguez 3-4 alternatiften birisiydi"

Saul Niguez transferi ile ilgili konuşan yapan Kafkas, transfer çalışmalarının planlandığı şekilde devam ettiğini ve diğer alternatifler üzerinde görüşmelerin sürdüğünü vurgulayarak şöyle konuştu:

"Buraya gelmemesi onun için üzücü. Moral bozukluğu bizde olmadı. Çünkü o bir alternatifti. Oyuncu Trabzon’a gelmeyi istedi. Ama son anda transfer olmayı istemediğini söyledi. 3-4 alternatiften birisiydi. Bence burada kaybeden kendisidir." Enis Destan transferi gerçekleşiyor

Enis Destan için gelişme olduğunu vurgulayan Kafkas, "1-2 gün içinde transferi gerçekleşecek. 3-4 oyuncumuza teklif var. Bunları değerlendiriyoruz. Gençlere teklif var. Gidip oynamalarını önemsiyoruz. Hepsini değerlendiriyoruz. Hocamızla birlikte karar vereceğiz" açıklamasında bulundu. "Uğurcan bu takımın kaptanı"

Uğurcan ile alakalı bir soruya cevap veren Kafkas, "Uğurcan bu takımın kaptanı. 2028 yılına kadar sözleşmesi olan bir oyuncuyu nereye uzatalım? İstese yine uzatırız. Bu bir konu değil. Gündem yapılmak için uğraşılıyor" açıklamasında bulundu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Bozburun’da teknede kavga: 1 ölü, 3 yaralı

2025-07-20 23:04 - Asayiş

Erzincan’da kültür balıkçılığı yaygınlaşıyor

2025-07-23 14:21 - Gündem

Teknede çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetmişti: 3 kişi tutuklandı

2025-07-21 17:45 - Asayiş

Marmaris Esnaf Odası Başkanı Ayyıldız tahliye edildi

2025-07-19 11:14 - Asayiş

Marmaris’te teknede başlayan tartışma Kanlı Bitti

2025-07-22 12:15 - Asayiş

MARMARİS'TE YANGINLARA KARŞI YOL KENARINDAKİ KURU OTLAR TEMİZLENDİ

2025-07-18 13:51 - Asayiş

Marmaris Yollarında Domuz Korkusu

2025-07-22 09:33 - Marmaris

Trafik kazasında hayatını kaybeden 14 yaşındaki Derin, son yolculuğuna uğurlandı

2025-07-21 14:48 - Genel

Muğla’da trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

2025-07-20 17:40 - Asayiş

Köyceğiz’de dolandırıcılık operasyonu: 11 gözaltı

2025-07-18 12:22 - Asayiş

İlgili Haberler

Fenerbahçe günü tek antrenmanla tamamladı

23:15 - Spor

Joao Mario yeni sezona golle başladı

23:03 - Spor

Leroy Sane, Galatasaray ile ilk antrenmanına çıktı

23:05 - Spor

Kartal Kayra Yılmaz, Beşiktaş formasını bin 67 gün sonra yeniden giydi

23:04 - Spor

Beşiktaş ilk resmi maçında mağlup

23:01 - Spor

Günün Manşetleri

Eskişehir'deki yangında şehitlerin kimlikleri belli oldu

12:34 - Gündem

AKUT’tan yangında hayatını kaybeden 5 gönüllüye ilişkin paylaşım

10:47 - Genel

Evlendikten 1 hafta sonra yangında şehit oldu

22:11 - Asayiş

Alevlerin arasından kurtulduktan sonra ağlayarak müdürüne sarıldı

19:32 - Asayiş

Ekiplerin yangının ortasında kaldığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı

16:53 - Asayiş