?>

Zonguldak’ta yeşil sahada çifte mutluluk

ZONGULDAK’IN ÇAYCUMA İLÇESİNE BAĞLI FİLYOS BELDESİNDE SÜPER AMATÖR LİG’E YÜKSELME MAÇINDA MUSLU BELEDİYESPOR’DA FORMA GİYEN BİRKAN ŞENGÜN TAKIMINI 2-1’LİK GALİBİYETİNİ GETİRDİKTEN SONRA MAÇ SONUNDA KIZ ARKADAŞI OLAN EDANUR KESERCİ’YE EVLİLİK TEKLİFİ EDEREK YÜZÜK TAKTI.

Spor - 1 ay önce

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde Süper Amatör Lig’e yükselme maçında Muslu Belediyespor’da forma giyen Birkan Şengün, takımın 2 golünü kaydettiği maç sonunda kız arkadaşı olan Edanur Keserci’ye evlilik teklifi ederek yüzük taktı.

Filyos Sentetik Stadyumu’nda oynanan Muslu Belediyespor ile Çaycumagücüspor’un Süper Amatör Lig’e yükselme maçı sonrasında yeşil sahada ilginç görüntüler yaşandı. Muslu Belediyespor’un 23 numaralı futbolcusu Birkan Şengün, 2-1 galip geldikleri maçta takımın gollerini kaydetti.

Maçtan galip ayrılan Muslu Belediyespor takımı ve futbolcuları sevinçlerini yaşadığı sırada Birkan Şengün, kız arkadaşı Edanur Keserci’yi sahaya getirerek takım arkadaşlarınında hazır bulunduğu sahada yüzük taktı ve evlilik teklifi etti. O sırada tribünde olan taraftarlar ise ’Benimle evlenirmisin’ pankartı açarak Birkan Şengün ve Edanur Keserci çiftine destek verdi. Şengün’ün kız arkadaşı Edanur Keserci ise beklemediği bir olayla karşılaşırken şaşkına uğrayınca erkek arkadaşı Birkan Şengün’ün teklifi karşısında ‘Evet’ yanıtı verdi.

Evlilik teklifinin ardından duygu ve düşüncülerini paylaşan Birkan Şengün, "Benim için çok güzel bir gün. Sağ bek olarak maça geçtiğimde ilk golümü attım ve sonrasında forvete geçerek de gereğini yaptım. İki gol ile maçı aldık, takımca herkes güzel oynadı. Kız arkadaşıma da evlilik teklifi ettim. İki kutlama bir arada oldu. Şu an hayatımın en güzel günü. Tüm takımı tebrik ederim" dedi.

Evlilik teklifini erkek arkadaşı Birkan Şengün’den alan Edanur Keserci ise, "Ben çok mutluyum ve şaşkınım. Birkan’ı ve bizi tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

İçmeler–Marmaris yolunda son durum çalışmalar hızlanıyor

2026-04-25 14:48 - Genel

Genç oyuncu Mustafa Konak’ın başrolünde yer aldığı "Yerçekimi" ne ödül

2026-04-20 09:45 - Magazin

MARMARİS’TE FECİ KAZA BİR CAN ALDI

2026-04-23 10:57 - Marmaris

Poizi, Ordu’da sahne aldı

2026-04-26 12:41 - Magazin

Marmaris’te vinç kazasında iki tutuklama

2026-04-24 16:01 - Gündem

Pazarlar Spor Lisesi krikette Türkiye finallerinde

2026-04-21 13:28 - Spor

Rafet El Roman’dan New York’ta Milli Takım için yeni marş müjdesi

2026-04-26 11:13 - Magazin

Kemaliye’de velilere "Bilinçli Medya Kullanımı" eğitimi

2026-04-23 00:05 - Eğitim

Usta sanatçı Cahit Berkay gençlerle aynı sahneyi paylaştı

2026-04-24 11:05 - Magazin

Pitbull saldırısına uğrayan Onur Akay o anları anlattı: "Ben ölümden döndüm"

2026-04-25 13:55 - Magazin

İlgili Haberler

New York Knicks, San Antonio Spurs’ü yenerek NBA finallerine galibiyetle başladı

11:50 - Spor

Hocalar’da voleybol turnuvası final heyecanı

11:51 - Spor

Sakarya’da Dünya Bisiklet Günü’nde anlamlı etkinlik

11:32 - Spor

Halk sürüşüyle Marmaris’te bisiklet yarışı heyecanı yaşanacak

11:10 - Spor

Beyağaç Sandras Ultra Trail 2026 için geri sayım başladı

11:08 - Spor

Günün Manşetleri

Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu

14:13 - Asayiş

Kahramanmaraş’ta 4.4 büyüklüğünde deprem

13:39 - Asayiş

Erken teşhis ile MS hastalarının hayat kalitesi korunuyor

12:39 - Sağlık

Alkollü sürücünün kullandığı araç askeri birliğin bahçesine uçtu

12:29 - Asayiş

Kemiği kraker gibi yediler

12:19 - Gündem