USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

MUĞLA VALİMİZİN PAYLAŞIMINDA HİÇBİR SIKINTI YOKTUR!

MUĞLA VALİMİZİN PAYLAŞIMINDA HİÇBİR SIKINTI YOKTUR!
20-01-2023 11:27
48

 

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, CHP Marmaris İlçe Başkanı Av. Zekican Balcı’nın, Muğla Valiliğinin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın miting paylaşımı ve AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’yle ilgili eleştirilerine cevap verdi. Başkan Gökmen, “Sen önce kendi genel başkanın K.K.’ nın seçmenlerle alakalı yaptığı açıklamaya bak. Devletin elinde olmayan bilgiler nasıl oluyor da CHP Genel Başkanın elinde oluyor? Şu paralel olma hevesinden bi vazgeçemediniz. Siz CHP iktidarında valilerin aynı zamanda il Başkanı olduğu dönemi bilmiyorsunuz herhalde. Ama siz bilmediğinizi de bilmiyordunuz doğru ya. Muğla Valimizin paylaşımında hiçbir sıkıntı yoktur. Muğla’ya gelen devletin başıdır, Cumhurbaşkanıdır. Parti bayraklarımıza gelinceyse milletin gönlünde yeri olan ülkemizi tam bağımsız büyük ve güçlü Türkiye ideallerine taşıyan bayrak olmasından dolayı milletimizin kendi isteğiyle alanda yer almıştır, Türk bayrağının yanında olması da bu gururun neticesidir” dedi.

 

 

 

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, CHP Marmaris İlçe Başkanı Av. Zekican Balcı’nın, Muğla Valiliğinin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın miting paylaşımı ve AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’yle ilgili iddialarına cevap verdi. Başkan Balcı’nın eleştirilerinin, karalama ve çamur atma niyetinde olduğunu kaydeden Başkan Gökmen, “Muğla’da değişimin ayak sesleri çıldırttı! Milletimiz, sahip olduğunuz kumdan kalenizi devirecek, Aslı Demokrat olan Muğla’mızın gerçek kalesine demokratların bayrağını çekecek. CHP Marmaris İlçe Başkanı Sn. Zekican Balcı, 14 Ocak Cumartesi günü gerçekleşen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın  Muğla ilimizde gerçekleşen yatırımlar ve milletimizin Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a gösterdiği teveccühü kabullenememenin hezeyanı ile söyleyecek bir şey bulamadığından olacak ki malum CHP zihniyetinin etkisiyle her zaman ki gibi karalama ve çamur atmak için yine bilmediğini bilmeden konuşmak için konuşmuş” dedi.

 

Ceyhun Gökmen, Zekican Balcı’nın, “AKP İl Başkanı hangi yetki ve hakla yüzbinlerce insanın telefon numaralarını öğrenmiştir? Bu telefon numaralarına nasıl ulaşmıştır? Bu eylem açıkça 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanuna aykırıdır. Anayasa ve kanun tanımaz AK Parti zihniyeti hangi hakla vatandaşlarımızı bu şekilde rahatsız edebilir! Bu konuyu yargıya taşıyacağımızı ve Muğla halkının huzur ve sükununu bu şekilde bozan tüm sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunacağımızı belirtmek istiyorum” sözlerine de cevap verdi.

SEN ÖNCE KENDİ GENEL BAŞKANININ AÇIKLAMASINA BAK

Gökmen, “Öncelikle kendi mesleği gereği, telekomünikasyon iletişim kanunu ile ilgili reklam vs. gibi bildirimlerin nasıl yapıldığını öğrenmesini tavsiye ederim. Yarın il başkanı veya vekil olma hayalleri olduğunu düşünecek olursak bu iletişim hakkına o da sahip olacak.

Örneğin, bir reklam firması bir bölgede telefon üzerinden sesli arama yapmak suretiyle GSM şirketlerinin paylaşıma açık olan ortak rehber havuzundan kişilere ulaşabilir, bu imkan kanunen herkese açıktır, ayrıca bu ulaşım detaylandırılabilir, kişi yaş aralığı, mahalle, ilçe gibi daha birçok farklı kategoride detayları seçebilir.

Sen önce kendi genel başkanın K.K.’ nın seçmenlerle alakalı yaptığı bu açıklamaya bak “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Elimizdeki seçmen bilgileri Yüksek Seçim Kurulu'nun elinde de yok, her bir seçmeni, ilk kez sandığa gidip oy kullanacak seçmenleri de biliyoruz, evlerini, adreslerini de biliyoruz, doğum yerlerine de bakıyoruz. Kaç yabancının oy kullanacağını biliyoruz, 400-500 bin kişi gibi yüksek bir rakam yok, öyle bir rakam geldiğinde onu hemen kamuoyuyla paylaşırız”

Devletin elinde olmayan bilgiler nasıl oluyor da CHP Genel Başkanın elinde oluyor? Şu paralel olma hevesinden bi vazgeçemediniz.

Huzura gelince, biz ülkemize huzur getiren olduk, hiçbir zaman sizin gibi huzuru bozan, teröristlerle kol kola sokakları yakan yıkanlardan, hatta devletin kurumlarına kadar saldırıp zarar verenlerden olmadık, velhasıl kimsenin huzurunu bozma gibi bir niyetimiz olmadı ki on binlerce vatandaşımız bu çağrıya sessiz kalmayıp davetimize katılım sağladı. Aslında sizi huzursuz edende bu durum olsa gerek” ifadelerini kullandı.

MUĞLA VALİMİZİN PAYLAŞIMINDA HİÇBİR SIKINTI YOKTUR

Balcı, Muğla Valiliğinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingiyle ilgili paylaşımına da tepki gösterdi. Valilik, mitingle ilgili “Muğla aşkı içimizde hiç bitmeyecek, Recep Tayyip Erdoğan” notunu yazarak sosyal medyada paylaşım yapmıştı. Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı istifaya davet eden Balcı, suç duyurusunda bulunacağını açıklamıştı. AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, “

Gelelim daha da hızınızı alamayıp, yine her zaman ki gibi devletin kurumlarına uzanan saygısızlıklarınıza, Sayın Valimizin, Muğla’mıza katkıları, çalışmaları tüm hemşehrilerimizin malumu!

Siz CHP iktidarında valilerin aynı zamanda il Başkanı olduğu dönemi bilmiyorsunuz herhalde. Ama siz bilmediğinizi de bilmiyordunuz doğru ya. Muğla Valimizin paylaşımında hiçbir sıkıntı yoktur. Muğla’ya gelen devletin başıdır, Cumhurbaşkanıdır. Program toplu açılış programıdır. Hem de son üç yılda yapılan ve değeri 1 milyon TL’nin üstünde olan yatırımlardır. Toplamı da 5 milyar TL üzerindedir. Hizmete giriş tarihi 3 yıldan eski olduğu için Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi bile bu listede yer almamıştır. Sizin genel Başkanınızın musluk açılışı ile ya da büyükşehir belediye Başkanınızın “ yenilenmiş köprü korkuluğu” açılışı ile karıştırmayın.

Bu sebeple elinize tutuşturulan metni kamuoyu ile paylaşmadan önce bir araştırın. Genel başkanınızın durumuna düşmeyin.”

MİLLETİMİZİN KENDİ İSTEĞİYLE ALANDA YER ALMIŞTIR

Gökmen sözlerine şöyle devam etti: “Parti bayraklarımıza gelinceyse milletin gönlünde yeri olan ülkemizi tam bağımsız büyük ve güçlü Türkiye ideallerine taşıyan bayrak olmasından dolayı milletimizin kendi isteğiyle alanda yer almıştır, Türk bayrağının yanında olması da bu gururun neticesidir. Biz, sizin gibi Türk bayrağı ve Atatürk posterlerinin yanında teröristlerin paçavralarını sallamadık çok şükür. Sonuç olarak, millet yatırım ve hizmete bakar, o sebeple yatırım ve hizmetlerimizle milletimizin gönlünden bizi uzaklaştıramaz ve silemezsiniz. Bu başarılarımızla sizi daha çok çıldırtmaya devam edeceğiz.”

MİKAİL ZEYBEK


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33