USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

BAŞKAN TOPUZ, OSBÜK 23. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI’NA KATILDI

Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu 23. Olağan Genel Kurul Toplantısı’na katıldı.

BAŞKAN TOPUZ, OSBÜK 23. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI’NA KATILDI
02-12-2025 16:44
02-12-2025 16:48

Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu 23. Olağan Genel Kurul Toplantısı’na katıldı. Başkan Topuz, “Milas Belediyesi olarak, üretimi, istihdamı ve teknolojiyi merkeze alan her adımı desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu 23. Olağan Genel Kurul Toplantısı Ankara’da KOSGEB Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Ülkemizin farklı yerlerinden organize sanayi bölgelerinin temsilcilerini bir araya getiren ve yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda Türkiye’nin sanayi politikaları, OSB’lerin geleceği ve kalkınma hedefleri üzerine değerlendirmeler yapıldı. 

Başkan Topuz: “Paydaşlarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz”…

Bünyesinde Organize Sanayi Bölgesi barındıran ilçemiz için de büyük önem taşıyan toplantıda yer alan Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda “Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) 23’üncü Olağan Genel Kurul Toplantısı’na katılım sağladık.  Milas Belediyesi olarak, üretimi, istihdamı ve teknolojiyi merkeze alan her adımı desteklemeye; şehrimizi sanayide daha ileri taşımak için paydaşlarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 


Editor : NUR DÜZEN
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ