USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

YURT TARTIŞMASI BÜYÜYOR

YURT TARTIŞMASI BÜYÜYOR
02-12-2022 12:29
48

 

CHP Marmaris İlçe Başkanı Av. Zekican Balcı, geçtiğimiz günlerde Marmaris’teki öğrencilerin yurt sorunu ve servis olduğu dile getirmişti. Zekican Balcı, öğrencilerin gidebileceği imam hatip lisesi ve cemaat yurtları olduğunu belirtmişti. Balcı’nın bu açıklamasına, AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen tepki gösterdi. Bunun üzerine ikili arasında yurt tartışması başladı. Balcı, “Eğitim ve öğretim alanında reform diye lanse ettiğiniz uygulamalarınızı, uluslararası camiada üniversitelerimize ve eğitim kurumlarımıza nasıl itibar kaybettirdiğinizi, öğretim görevlilerine yaptığınız zulümleri, rektör ve dekan atamalarınızı, YÖK kararlarını, Ensar Vakfı’nı, eski ortağınız FETÖ’nün milli eğitim ülkümüze verdiği zararları, okullara aç giden öğrencilerimizi ve hayat standartlarını mahvettiğiniz öğretmenlerimizi konuşalım. Açıklamanızda dile getirdiğiniz tüm konular dahil Marmaris’in eğitim alanındaki sorunlarını da o münazarada tartışalım. Çağrımı bir kez daha yineliyorum; Ben hazırım, siz de hazırsanız eğer en kısa zamanda görüşmek dileğiyle” dedi.

 

 

 

CHP Marmaris İlçe Başkanı Av. Zekican Balcı, geçtiğimiz günlerde Marmaris’teki öğrencilerin yurt sorunu ve servis olduğu dile getirmişti. Zekican Balcı, öğrencilerin gidebileceği imam hatip lisesi ve cemaat yurtları olduğunu belirtmişti. Başkan Balcı’nın bu sözleri AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen tarafından tepkiyle karşılandı

GENÇLERİMİZİ TERÖR ÖRGÜTLERİNİN SİYASİ UZANTILARININ ELİNE BIRAKMAYIN YETER

 AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, “Muğla'da devletimizin üniversite öğrencilerimiz için yaptırdığı 4bin kişilik KYK yurduna, önceden haber verilmesine rağmen 2016'dan bu yana su veremeyen, kanalizasyon getiremeyen sizsiniz. Yurtlar konusunda da 20 yıl öncesi ile devasa fark yaratarak yüzbinlerce öğrenciye yurt yapan, Cumhuriyet tarihinin gelmiş geçmiş en çalışkan iktidarını eleştirirken komik duruma düşmeyin. Siz gençlerimizi terör örgütlerinin siyasi uzantılarının eline bırakmayın yeter.

Marmaris'e gelince, biz devlet dışında kimseyi bir takım odakların eline bırakmıyor ve bırakmayacağız bunu iyi bilin ve sizin bu iftiralarınıza artık bu milletin karnı tok.

Diğer yandan vatansever ve hayırsever insanlarımızı da zan altında bırakmak yine siyasi zihniyetinizle haksızlık yapmaktan, üretecek projeniz olmayıp boş gündem yaratmaktan artık vazgeçin, çünkü Marmaris birçok belediye sorunu ile proje üretip bir şeyler yapmanız için sizi bekliyor. Değerli hemşehrilerimiz, uygulama otelimizde ekonomik durumu olmayan öğrencilerimizin uygun fiyata kaldığını bildirmek isterim. Chp zihniyeti değişmez, hep üste çıkan, iş yapar görünen ama hiçbir şey yapmayan bildiğimiz gibi işte. Eğer gerçekten öğrenciler için yurtları dert edip ilgilenmek isteseydiniz, bizi arayıp bilgi alabilirdiniz! Kaymakamlık makamımıza ulaşır veya sadece belediye olarak taşın altına elinizi koyabilirdiniz. Ayrıca Ak Parti Belediyelerinin alt yapı çalışmalarını çoktan bitirip artık üst yapıda fark yaratan yapıları ve öğrenci yurt binası çalışmalarını araştırmanızı tavsiye ederim. Belki feyz alırsınız” ifadelerini kullandı.

ENSAR VARKFI’NI FETÖ’YÜ HALKIN HUZURUNDA TARTIŞALIM

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen’in bu sözlerine CHP Marmaris İlçe Başkanı Zekican Balcı cevap verdi. Zekican Balcı, “Marmaris’in eğitim sorunlarıyla ilgili yaptığım değerlendirmeden rahatsız olan Akp Marmaris İlçe Başkanı Sayın Ceyhun Gökmen bir açıklama yapmış. Açıklamasında, Cumhuriyet Halk Partisi ve şahsımla ilgili kullandığı basit ifadeler, mensubu olduğu siyasi partinin seviyesini bir kez daha gözler önüne sermiştir. Akp Genel Başkanı’nın geçtiğimiz hafta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu hakkında kullanmış olduğu ifadeleri duyduktan sonra Marmaris’teki temsilcisinin de benzer bir üslupla bize saldırmasına maalesef şaşırmıyorum.

Üniversite öğrencisi kardeşlerimize katkı sağlayabilmek için düzenlediğimiz etkinlikte eğitim konusuyla ilgili sarf ettiğim her sözümün arkasındayım! Sayın Gökmen’e bir kez daha sesleniyorum; Sosyal medyadan ya da basın mensupları üzerinden birbirimize cevap vermek yerine daha medeni bir iletişim yolu olan münazarayı seçelim. İlçemizde görev yapan çok değerli gazetecilerin önünde canlı yayında halkımızın huzuruna çıkalım. Bu münazaranın konusu sadece eğitim olsun. Eğitim ve öğretim alanında reform diye lanse ettiğiniz uygulamalarınızı, uluslararası camiada üniversitelerimize ve eğitim kurumlarımıza nasıl itibar kaybettirdiğinizi, öğretim görevlilerine yaptığınız zulümleri, rektör ve dekan atamalarınızı, YÖK kararlarını, Ensar Vakfı’nı, eski ortağınız FETÖ’nün milli eğitim ülkümüze verdiği zararları, okullara aç giden öğrencilerimizi ve hayat standartlarını mahvettiğiniz öğretmenlerimizi konuşalım. Açıklamanızda dile getirdiğiniz tüm konular dahil Marmaris’in eğitim alanındaki sorunlarını da o münazarada tartışalım. Çağrımı bir kez daha yineliyorum; Ben hazırım, siz de hazırsanız eğer en kısa zamanda görüşmek dileğiyle” dedi.

MİKAİL ZEYBEK


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3351+6
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34