Asayiş

Ağrı’da köprüden düşen kişi ekiplerin hızlı müdahalesiyle kurtarıldı

AĞRI’DA YAKLAŞIK 4 METRE YÜKSEKLİKTEKİ KÖPRÜDEN DÜŞEN BİR KİŞİ, EKİPLERİN ORTAK ÇALIŞMASIYLA BULUNDUĞU DEREDEN KURTARILARAK HASTANEYE KALDIRILDI.

Ağrı’da köprüden düşen kişi ekiplerin hızlı müdahalesiyle kurtarıldı
09-12-2025 15:51

Ağrı’da yaklaşık 4 metre yükseklikteki köprüden düşen bir kişi, ekiplerin ortak çalışmasıyla bulunduğu dereden kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.


Alınan bilgiye göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne, Fırat Mahallesi Sanayi Sitesi mevkisinde bir vatandaşın köprüden düşerek dere içinde mahsur kaldığı yönünde ihbar yapıldı. İhbar üzerine bölgeye Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğüne bağlı 5 arama kurtarma personeli ve 1 araç, ayrıca polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.Olay yerine ulaşan ekipler, dere yatağındaki yaralı vatandaşa ulaşmak için kısa sürede çalışma başlattı. AFAD, emniyet ve sağlık ekiplerinin koordineli müdahalesiyle mahsur kalan kişi bulunduğu yerden yaralı olarak çıkarıldı.


Ambulansa alınan yaralı, ilk müdahalenin ardından Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER