?>

Başkan Kocadon, Adalet Kurultayına Katıldı

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Kocatepe Kamp Alanında düzenlenen Adalet Kurultayına katıldı.

Siyaset - 8 yıl önce

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Adalet Yürüyüşünün ardından 26-29 Ağustos tarihleri arasında kahramanlık destanının yazıldığı Çanakkale’nin Eceabat ilçesine bağlı Kocatepe Kamp Alanı’nda düzenlediği Adalet Kurultayı’na katılan Başkan Mehmet Kocadon’a Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ eşlik etti.

Başkan Kocadon, kurultayın üçüncü gününde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve parti yetkilileri ile bir araya gelerek ülke siyaseti ve Adalet Kurultayı hakkında fikir alışverişinde bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri ve vatandaşların katıldığı kurultayda "Hak, Hukuk, Adalet" sloganı atıldı. Adalet ve Atatürk afişleri dışında pankart ya da bayrak bulundurulmayan kurultayda bir de "Adalete bir tuğla da sen koy” sloganıyla Adalet Anıtı dikiliyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve iktisatçı hocaların hocası Korkut Boratav ile Muğla’yı masaya yatıran Kocadon, “Turizmin geldiği nokta ile sorunların çözümü için atılması gereken adımları değerlendirdik. Muğla halkının beklentilerini ilettim. Belediyecilik anlayışımızı paylaşarak imza atmak istediğimiz projelerden bahsettik. Genel Başkanımız da yakından ilgilendi. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ayrıca Türkiye’nin ve Bodrum’un gündemdeki güncel sorunları ve son siyasi durumu değerlendirdik" dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Tatilciler Fatih Ürek İle Coştu

2017-08-26 09:30 - Magazin

Hadise, Babadağda Yürek Hoplattı

2017-08-22 01:30 - Magazin

4 Milyon Turist Akın Akın Geliyor

2017-08-26 12:30 - Ekonomi

Serdar Ortaç “Evlendikten Sonra Enayi Gibi Yüzük Takıyorum”

2017-08-25 02:30 - Magazin

Kürşat Zengin Tatilcileri Coşturdu

2017-08-24 18:30 - Magazin

Marmariste Orman Köylülerine 2 Milyon Tllik Katkı

2017-08-28 12:30 - Ekonomi

Dalamanda Limon İhalesi

2017-08-23 23:00 - Ekonomi

Köyceğiz Mhpde Toplu İstifa

2017-08-25 20:30 - Siyaset

Milas Mhpde İstifalar

2017-08-25 18:00 - Siyaset

Başkan Kocadon, Adalet Kurultayına Katıldı

2017-08-28 18:30 - Siyaset

İlgili Haberler

Netanyahu: "İkinci bir holokost, bir nükleer holokost yaşamayacağız"

22:31 - Siyaset

AK Parti Karesi İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi toplandı

22:19 - Siyaset

Ağrı’da Kızılay gönüllüleri babaların yüzünü güldürdü

21:43 - Siyaset

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Grönland’de

19:17 - Siyaset

BBP Genel Başkanı Destici: "Size helal olan nükleer, İslam ülkelerine yasak mı?"

18:51 - Siyaset

Günün Manşetleri

Otomobil mağazaya daldı

17:58 - Asayiş

İş yeri kurşunlayan 2 kişi tutuklandı

17:36 - Asayiş

Uyuşturucu satıcısı tutuklandı

17:22 - Asayiş

Mühendisler 'Sessiz Çığlık' Eylemiyle Haklarını Aradı

15:41 - Ekonomi

Kaz Dağları Balı Dünya Şampiyonu Oldu

15:26 - Genel