?>

Cem Belevi Rengarenk Dizisinden Ayrıldı

Kurban Bayramı’nın 1’inci günü Bodrum’da sahne alan ünlü şarkıcı Cem Belevi, “Rengarenk” dizisini bıraktığını açıkladı. Belevi, Ekim ayında single çıkaracağını söyledi.

Magazin - 10 yıl önce

Bodrum Rixos Premium Otel’de sahneye çıkan ünlü şarkıcı Cem Belevi, tatilcilere unutulmaz bir gece yaşattı. Sevilen şarkılarını seslendiren Belevi, sahnede yerinde duramadı. Canlı performansta yapan Belevi, hayranlarından tam not altı. Sahne öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Belevi, Kurban Bayramı boyunca çalıştığını ifade ederek, “Bodrum Rixos’da birazdan sahneye çıkacağım, onun hazırlıklarını yapıyoruz. Yoğun bir bayram trafiği var. Bayramın 1’inci günü Bodrum’dayım, 2’ci günü Antalya, 3’cü günü tekrar Bodrum ve bayramın son günü ise İstanbul’da sahnemiz var. Bayramın 4 günü yoğun geçecek. Bende bayramı sevdiklerimle kucaklaşarak, eğlenerek ve şarkı söyleyerek geçiriyorum” şeklinde konuştu.

Rol aldığı “Rengarenk” dizisini bıraktığını açıklayan Belevi, “Ben dizinin İstanbul ayağında yokum, ayrıldım. Biraz daha müziğe odaklanmak istiyorum. Şimdi single’ım çıkacak Ekim ayında. İzmir’de iken benim için çok daha keyifliydi dizi ama İstanbul’a gelince daha ciddi bir şekilde müziğe hazırlanmaya başladım. Şu anda Ekim ayında çıkacak bir single’ım var, 2017’de ise çıkaracağım bir albüm var. Ozan Çolakoğlu’nun aranjörlüğünde ve Gülşen’in de dokunuşlarıyla yeni şarkılar hazırlanıyor” dedi.

Sinema filmine hazırlanıyor

Yeni bir sinema filmi için teklif aldığını da söyleyen Belevi, “Oyunculuğu ve müzik yapmayı birbirinden fazla ayırmıyorum. Ben besteci olduğum için bu şekilde bir yola girdim ve kendi bestelerimle çıktım yola. Şarkıcılıkta ilerlerken oyunculuk teklifi geldi, ben de değerlendirdim. Şimdi yoluma devam ediyorum şarkılarımla. Yine güzel bir proje gelirse inceleriz. Şu anda bir sinema filmi var. Menajerimle beraber okuduğumuz ve incelediğimiz bir senaryo var. Beni çok heyecanlandırıyor sinema projesi. Bu yoğunluğun içerisinde onu araya sıkıştırmakta istemiyorum. Bir yandan da sinema filminde oynamak istiyorum” ifadelerini kullandı.

“Oyunculuk tutkuya dönüştü”

Belevi, oyunculuğu çok sevdiğini de söyleyerek, “Oyunculuk müzikten sonra başladı. Bir tutku haline dönüştü ve ben çok seviyorum. Bu dalda kendimi geliştirmek çok istiyorum. İki romantik komedi tarzında bir rol aldım. Ama şimdi bir ters köşe yapıp, kendimi biraz daha geliştirip ispat etmem için bir dram rolünde oynamak isterim” dedi.

Gece geç saatlere kadar konserine devam eden Belevi, hayranlarıyla beraber şarkı söylemeyi de ihmal etmedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Bodruma Yerli Turist Akını

2016-09-10 11:00 - Ekonomi

Gürsel Tekin: Resmi Paylaşın Kendimi Taksim Meydanına Asacağım

2016-09-08 17:00 - Siyaset

1 Milyon Tatilci Bodruma Gelecek

2016-09-06 18:00 - Ekonomi

Oyuncu Yakup Yavru, Fethiyede Yamaç Paraşütüyle Uçtu

2016-09-13 15:30 - Magazin

Ferhat Göçerin Dilan Çıtak Şaşkınlığı

2016-09-09 01:30 - Magazin

Nejat İşlerden Evlilik Tavsiyesi

2016-09-10 19:30 - Magazin

Türk Sinemasının Sultanı Marmariste Tatilin Keyfini Çıkarıyor

2016-09-08 12:30 - Magazin

Cem Belevi Rengarenk Dizisinden Ayrıldı

2016-09-13 15:30 - Magazin

Aydın Aydın Kurbanlık Koyunlarla Lüks Yata Binip, Denize Girdi

2016-09-08 21:00 - Magazin

Bodrumda Berkay İzdihamı

2016-09-13 14:30 - Magazin

İlgili Haberler

Hitit Festivali’nde Musa Eroğlu rüzgarı esti

00:06 - Magazin

Hayranları, Ferdi Tayfur için hayır yaptı

14:31 - Magazin

Tuğçe Kandemir Bileciklileri coşturdu

23:09 - Magazin

Gediz Tarhana Festivalinde Cengiz Kurtoğlu coşkusu

00:40 - Magazin

Mahmut Orhan’dan Alaçatı pazarında sürpriz performans

14:59 - Magazin

Günün Manşetleri

Didim açıklarında bulunan botun sahibi aranıyor

10:14 - Asayiş

Saman balyaları alev topuna döndü

10:08 - Asayiş

Sarı altın hasadı başladı

10:03 - Ekonomi

Çekirgeler üreticinin kabusu oldu

09:53 - Gündem

70 derecelik ateşte 35 yıllık mesai

09:52 - İnsan