?>

Genç Müteahhit Damatlığıyla Gözyaşları İçerisinde Uğurlandı

Muğla’nın Milas ilçesinde geçirmiş olduğu elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden ilçenin tanınmış simalarından genç müteahhit Alper Özler, gözyaşları içerisinde damatlığıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Asayiş - 7 yıl önce

Milas’ta Atatürk Bulvarı, Meteoroloji Gözlem Sahası önünde yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada şehir merkezi istikametine doğru seyir halinde bulunan bir otomobil çarpması sonucu hayatını kaybeden 31 yaşındaki Alper Özler’in cansız bedeni son kez evinin önüne getirildikten sonra cenaze namazı için Ulu Cami’ye götürüldü.

Özler’in cenazesi, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Milas Şehir Mezarlığı’na defnedildi. Alper Özler’in cenaze namazına; Muğla Milletvekilleri İrfettin Akar, Fevzi Topuz, Akın Üstündağ, Nurettin Demir, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, belediye meclis üyeleri, siyasi parti, sivil toplum örgütü ve spor camiası yöneticileri, muhasebeciler, mahalle muhtarları, çok sayıda seveni ve Özler ailesinin yakınları katıldı.

Düğünü için hazırlanıyordu

Öte yandan genç müteahhit Özler’in yakın bir süre önce nikahlandığı ve Temmuz ayı içerisinde yapılacak olan düğünü için hazırlık yaptığı öğrenildi. Özler’in cansız bedeni evinin önüne son kez getirildiği sırada damatlık gömleğinin tabut üzerine örtülmesi sonrası tüm yakınları ve sevenlerini gözyaşlarına boğuldu.

Haftanın Öne Çıkanları

Muğlanın Zeytinyağına 15 Ödül

2018-04-30 16:00 - Ekonomi

Muğlanın En Genç Milletvekili Aday Adayı

2018-04-30 13:00 - Siyaset

Ak Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Eylem Tan; “Hep Birlikte Yeni Hedeflere, Her Şey Türkiye İçin”

2018-04-30 10:00 - Siyaset

Kazım Turan Aday Adaylığını Açıkladı

2018-04-30 14:30 - Siyaset

Genç Müteahhit Damatlığıyla Gözyaşları İçerisinde Uğurlandı

2018-04-30 18:30 - Asayiş

Üç Dernekten Dayanışma Kahvaltısı

2018-04-30 17:00 - Genel

Bodrumda Kaçak Göçmen Operasyou

2018-04-30 15:30 - Asayiş

Anadolu Lisesinde Çıkan Yangın Korkuttu

2018-04-30 16:00 - Asayiş

Engelli Kadın Ve Oğluna Hakaret İddiası

2018-04-30 13:30 - Genel

Turistler Yörük Hamurunu Çok Sevdi

2018-04-30 10:00 - Genel

İlgili Haberler

Asker konvoyundaki şahısların kavgası kamerada

06:33 - Asayiş

Mersin’deki feci kazada ölenlerin kimlikleri belirlendi

06:02 - Asayiş

Kartal’da kontrolden çıkan araç yan yattı: 1 ölü

05:11 - Asayiş

Bursa’da palet fabrikası alevlere teslim oldu

04:48 - Asayiş

SPA ve masaj salonlarında kaçak çalıştırılan 36 yabancı uyruklu kadın yakalandı

01:47 - Asayiş

Günün Manşetleri

Şiddet Dozajı Yüksek Akran Zorbalığı

16:28 - Asayiş

Kayserispor’a para cezası

16:15 - Spor

Aile Baskısı İntihara Sürükledi

16:10 - Asayiş

Mardin’de öğretmenin öldüğü silahlı kavgada bir şüpheli gözaltında

16:07 - Asayiş

Cep telefonu bataryası patladı

12:38 - Asayiş