?>

Tatlıses Çiğ Köfte Bodrumda Açıldı

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, 246’ıncı Tatlıses Çiğ Köfte şubesini Bodrum’da açtı. Açılışa ünlü iş adamı Sedat Peker’in çelengi damga vurdu.

Genel - 9 yıl önce

İbrahim Tatlıses, 246’ıncı Tatlıses Çiğ Köfte şubesini Bodrum’a açtı. Açılışa Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, İbrahim Tatlıses’in menajeri Eyüp Kanat ile firmanın operasyon müdürü Kadir Urunç ve Franchising müdürü Sinan Bayer de katıldı. Tatlıses Çiğ Köfte şubesini Bodrum’a getiren Orkan Çömlekçi, İbrahim Tatlıses’e teşekkürlerini sunarak, "Tatlıses Çiğ Köfte kurulduğu ilk andan itibaren geleneksel çiğ köfteyi yurt içi ve yurt dışında temsil etmeyi misyon edinmiş ve bu konuda yaptığı çalışmalarla kısa sürede amacına ulaşmıştır. Böyle bir markayı Bodrum’a kazandırmaktan dolayı mutluyuz" dedi.

Tatlıses Çiğ Köfte’nin açılış kurdelesini kesen Bodrum Kaymakamı Yılmaz ve Belediye Başkanı Kocadon’un ardından vatandaşlar çiğ köfte yemek için uzun kuyruklar oluşturdu. Açılışın ardından Tatlıses için pasta kesildi. Birçok kurum, kuruluş, dernek ve esnaftan açılış için çiğ köfte salonuna çelenk gelirken, en dikkat çeken çelenk ise Sedat Peker’in oldu. İş adamı Peker’in gönderdiği çelengin dükkanın en önüne konulması ise dikkatlerden kaçmadı.

500 kilo çiğ köfte dağıtıldı

Tatlıses Çiğ Köfte’yi Bodrum’a getiren Orkan Çömlekçi’nin yeğeni ve ortağı Mertcan Koçak, yemedikleri bir şeyi halka yedirmeyeceklerini belirterek, “İbrahim Tatlıses’in önderliğinde Tatlıses Çiğ Köfte’yi Bodrumlularla buluşturduk. Başta İbrahim Tatlıses olmak üzere desteklerini bizden esirgemeyen tüm dostlarımıza teşekkürlerimizi sunarız. Tatlıses ailesine girmekten dolayı mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Açılışta yaklaşık 500 kilo çiğ köfte vatandaşlara ikram edildi. Çiğ köfte yemek için kuyruğa giren vatandaşlar, yağmura aldırış etmeden dakikalarca sırada bekledi. Tatlıses Çiğ Köfte salonunun 2’inci şubesinin ise ilerleyen aylarda açılacağı öğrenildi.

Haftanın Öne Çıkanları

Palamut Ve Uskumrudan Kaçan Hamsi Oltanın Hedefi Oldu

2017-02-02 13:30 - Ekonomi

Domates Üreticileri Zor Günler Geçiyor

2017-01-31 14:00 - Ekonomi

Hkpliler Yunanistanı Uluslararası Ceza Mahkemesine Şikayet Etti

2017-02-02 19:30 - Genel

Milasta Kalıcı Çözüm Arayışı

2017-02-02 13:00 - Gündem

Tatlıses Çiğ Köfte Bodrumda Açıldı

2017-02-05 15:30 - Genel

Ege Suları Duruldu

2017-02-02 13:00 - Genel

Türk Askerinin Kardak Nöbeti Gece Gündüz Sürüyor

2017-02-04 17:30 - Genel

Kardakta Kısa Süreli Gerginlik

2017-01-30 18:00 - Genel

Türkiyeyi Yunanistan Olarak Gösterdiler

2017-02-04 13:30 - Genel

Kardak Kayalıklarında Sesiz Bekleyiş

2017-01-30 14:00 - Genel

İlgili Haberler

Bakan Kacır: "Kardeş Libya halkına ve hükümetine taziyelerimi sunuyorum"

15:48 - Genel

Buharkent’te sağlıklı gıda için pestisit denetimi

15:45 - Genel

"Masum" görünen beğeniler tazminat ödetebilir

15:31 - Genel

Melikgazi’de Kayseri’nin havacılık serüveninin dünü ve bugünü konuşuldu

15:07 - Genel

İl Milli Eğitim Müdürü Yiğit, Söke Kaymakamı Akça ile bir araya geldi

15:05 - Genel

Günün Manşetleri

MUSKİ, Fethiye’de taşkın riskini ortadan kaldırıyor

15:04 - Gündem

Köyceğiz’de ortak yaşam alanlarına ’kent mobilyası’ yerleştirildi

14:57 - Genel

Coğrafi işaretli Görele Dondurması kış mevsiminde de ilgi görüyor

14:01 - Kültür Sanat

Yeni yılın üzümleri depodan değil bağdan

13:47 - Ekonomi

’Karşılıksız çek’ firarisi Konak’ta yakalandı

13:41 - Asayiş