?>

Vali Çiçek: “Karamsarlığa Gerek Yok”

Muğla Valisi Amir Çiçek, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan turizme destek paketinin turizmcileri nefes aldıracağını söyledi. Vali Çiçek, Muğla’nın denizi, kumu, güneşi ve doğal güzelliklerinin yerinde durduğunu, turizm üzerinde karamsar tablo çizenlerin emellerine ulaşamayacağını belirtti.

Gündem - 10 yıl önce

“KARAMSARLIĞA GEREK YOK”

Muğla’nın her yönü ile cazibe merkezi olduğunu belirten vali Çiçek, “Turizm o kadar kötü değil. Denizimiz var, ormanımız var, kumumuz var, güneşimiz var, yollarımız, dünyaca ünlü yamaç paraşüt parkurlarımız ve marinalarımız var, huzurumuz var. Muğla’nın neyi eksik? Hepsi yerinde duruyor. Turizm adına neden karamsarız. Bu değerlerimiz bizim elimizden alınmadı. Türkiye’nin dışında olan savaş ve Türk turizmini baltalamak isteyen düşmanlar kötü propaganda yapsalar da huzurumuz yerinde olduğu müddetçe, turizmcilerimiz azimli ve kararlı olduğu müddetçe, turizmimiz kesinlikte öyle söylenildiği gibi zor durumda olmayacak” dedi.

TURİZME 255 MİLYON TL’LİK DESTEK

Vali Çiçek, hükümetin turizme 255 milyon TL’lik bir destek paketi açıkladığını belirterek, “Sayın Başbakanımız turizmciye 255 milyon TL hibe desteği yapılacağını açıkladı. Muğla da bir turizm kenti olduğuna göre, Muğla’daki turizmcilere böyle bir destek verilecek mi? Verilecek. O zaman karamsar olmaya hiç gerek yok. Turizmcilerimiz sıkıştığı zaman açıklanan 9 maddelik eylem planı turizm işletmelerine nefes aldıracak. Dışarıda şer güçler ne kadar Türkiye aleyhine propaganda yapsalar da bizim turizm acentelerimiz, tur operatörlerimiz ve turizm işletmelerimiz işlerini iyi yaptıkları takdirde ve devlet olarak bizler de gece gündüz çalıştığımız sürece hiçbir şey olmaz, Allah bizim yardımcımız olur. Her ne kadar Türkiye üzerinde karamsar tablo çizmeye çalışanlar ve Türkiye’yi bu şekilde yıpratmak isteyenler, birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece bu emellerine ulaşamayacaklardır” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Demiralp: “Bodrumlulara Toki Hayırlı Olsun”

2016-02-22 18:30 - Siyaset

Yıldız Erkekler Boks Şampiyonası Marmariste Yapıldı

2016-02-21 16:30 - Spor

Bodrumda Girit Mübadilleri Anlatan Konferans Büyük İlgi Gördü

2016-02-22 18:00 - Gündem

Yelkenciler Kıyasıya Mücadele Etti

2016-02-20 17:00 - Spor

Muğlada Antik Kent İçin Protesto

2016-02-21 17:00 - Genel

Gekadan Bodrum Yat İmalat Sektörü Tanıtımına Fuar Desteği

2016-02-18 10:00 - Gündem

Vali Çiçek: “Karamsarlığa Gerek Yok”

2016-02-25 09:30 - Gündem

İsviçrenin Modern Seyyahı Muğlada

2016-02-20 16:30 - Genel

Chp Bodrum Kadın Kollarından Ebe Anneye Ziyaret

2016-02-23 17:00 - Gündem

Ortaca Belediyespor Evinde Kazandı

2016-02-21 21:30 - Gündem

İlgili Haberler

Kastamonu’da beyaz kum midyesi avcılığına yönelik denetimler sürüyor

19:46 - Gündem

Fırtına kamyoneti devirip römorku karşı şeride fırlattı: O anlar kamerada

18:19 - Gündem

Edirne’de fırtına ağaçları devirdi

18:04 - Gündem

Yıllık 21 milyon gıda analizi: "Dünyanın hiçbir ülkesinde bu kadar analiz yükü yoktur"

18:15 - Gündem

Venedik değil Balıkesir: Deniz kabardı evler sular içinde kaldı

18:00 - Gündem

Günün Manşetleri

Menteşe’de sağanak yağış vatandaşlara zor anlar yaşatıyor

15:41 - İnsan

Sivrice polisinden üşüyen minik dostlarına kedi evi

14:34 - Gündem

Okul sporları gençler halter müsabakaları tamamlandı

14:17 - Spor

Sabiha Gökçen Havalimanı 2025 yılını rekorlarla kapadı

14:05 - Ekonomi

17 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

13:59 - Asayiş