?>

Afrika Sıcakları Bodrumu Kavurdu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde hava sıcaklığının 44 dereceyi bulmasıyla birlikte sahiller boşaldı, yerli ve yabancı turistler otel odasından ve evlerinden dışarıya adımını atamadı.

Genel - 8 yıl önce

Afrika sıcaklarının etkili olduğu Bodrum’da da termometreler 44 dereceyi gösterdi. Gözde tatil kentinde plajlar, sahiller ve sokaklar boş kaldı. Bodrum’a tatile gelen turistler otel odalarından çıkmamayı tercih etti. Sahillerdeki boş kalan şezlonglar ise dikkatlerden kaçmadı.

Bunaltıcı sıcaklardan dolayı Bodrum sokakları da boşaldı. Evlerinden, iş yerlerinden ve otel odalarından çıkamayan vatandaşlar denizin bile serinletemediğini söyledi. Yabancı turistler ise havaların çok sıcak olduğunu belirterek "Denize giremiyoruz, gölgede oturarak serinlemeye çalışıyoruz. Yine de çok sıcak bir hava var" dedi.

"Kimse odasından dışarı çıkmıyor"

Bitez’de bulunan Amborasia Otel sahibi Zeynel Kılıç, son on yılın en sıcak havası olduğunu ifade ederek hava sıcaklığının 45 dereceye kadar ulaştığını öğleden sonra ise 50 derece olabileceğini söyledi. Otelinin dolu olduğunu ve sahilde kimsenin olmadığını da belirten Kılıç, "Otelin sahilini geziyordum kimseyi göremedim. Personellere sordum misafirlerimiz nerede diye. Tüm turistlerin odalardan çıkmadığını öğrendim. Kimse odasından dışarı çıkmıyor hava sıcaklığı çok yüksek olduğu için" ifadelerini kaydetti.

Haftanın Öne Çıkanları

Bodrumlu Beşiktaşlılara Bayram Sürprizi

2017-06-26 17:30 - Spor

Türkiye Plaj Korfbol Şampiyonası Muğlada Başladı

2017-06-30 22:00 - Spor

Berkay Bebeği İçin Gün Sayıyor

2017-06-29 08:30 - Magazin

‘Dünyanın En Yakışıklı Mahkumu Jeremy Meeks Türk Baklavasına Hayran Kaldı

2017-06-27 19:30 - Magazin

Ömür Gedik, Ünlü Manken Caner Tanrıverdiyi Tokatladı

2017-07-01 09:30 - Magazin

Bodrumda Cemiyet Hayatını Buluşturan Sergi

2017-06-28 18:30 - Gündem

Bodrum Sahilleri Doldu Taştı

2017-06-25 20:00 - Genel

Afrika Sıcakları Bodrumu Kavurdu

2017-07-01 16:30 - Genel

Serdar Ortaç Bodrumu Salladı

2017-06-26 08:00 - Magazin

Ünlü Jön Yalçın Dümer, Marmariste Ortaya Çıktı

2017-07-01 10:30 - Magazin

İlgili Haberler

Sabiha Gökçen’den yeni stratejik bağlantı: Atırav’a direkt uçuşlar başladı

23:05 - Genel

Bayraktar TB3’ten DENİZKURDU’nda tam isabet

21:26 - Genel

İstanbul’da suya yüzde 10 oranında zam yapıldı

21:28 - Genel

Başkan Candaroğlu: "Sazlıdere Barajı’nın çevresine yapılması planlanan konutlar, tamamen İstanbul’da yaşayan vatandaşlarımız için üretilen sosyal konutlardır"

18:40 - Genel

Kaymakam Kapankaya’dan engelli çifte anlamlı ziyaret

18:58 - Genel

Günün Manşetleri

Sivasspor, Samsunspor Deplasmanı Hazırlıklarını Sürdürüyor

13:27 - Spor

Yıldırım isabet eden asker şehit oldu

13:15 - Asayiş

İlaç Yönetiminde Titizlik Hayati

12:26 - Sağlık

Yasa Dışı Bahis Paylaşımlarına Siber Darbe

12:09 - Asayiş

Trump'tan Riyad'da Sürpriz Görüşme

11:49 - Siyaset