?>

AK Parti İstanbul, 2 milyon üyeyi ziyaret etmek için sahaya indi

Ak parti istanbul il başkanlığı, teşkilat çalışmalarını güçlendirmek ve üyelerle birebir temas kurmak amacıyla 2 milyon parti üyesini kapsayan geniş çaplı bir hane ziyaret programını başlattı. Programın sultangazi ayağı, 50. Yıl mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Siyaset - 2 hafta önce

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, teşkilat çalışmalarını güçlendirmek ve üyelerle birebir temas kurmak amacıyla 2 milyon parti üyesini kapsayan geniş çaplı bir hane ziyaret programını başlattı. Programın Sultangazi ayağı, 50. Yıl Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, teşkilat çalışmalarını güçlendirmek ve üyelerle birebir temas kurmak amacıyla, AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir’in öncülüğünde 2 milyon parti üyesini kapsayan geniş çaplı bir hane ziyaret programını başlattı. Sultangazi’de gerçekleştirilen buluşmalara, Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun ve AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı İmdat Kamacı da katıldı. İstanbul’un 39 ilçesinde eş zamanlı olarak yürütülen gönül buluşmaları kapsamında, parti üyeleri evlerinde ziyaret edildi. Teşkilat mensupları mahalle mahalle gezerek vatandaşlarla birebir temas kurdu. Ziyaretlerde, üyelerin talep ve önerileri dinlendi, teşkilatın tabanla olan gönül bağı pekiştirildi. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Üyelerimizle birebir temas kurarak gönül bağımızı güçlendirdik. Vatandaşlarımızla sahada yeniden kucaklaşmaktan memnuniyet duyduk" ifadelerine yer verildi.

Ziyaretler gün boyu İstanbul’un dört bir yanında devam etti. Programa basın mensupları da yoğun ilgi gösterdi.

"MKYK üyelerimiz, belediye başkanlarımız ve yöneticilerimizle birlikte İstanbul’un her mahallesinde bu çalışmayı başlattık"

Ziyaretler kapsamında konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir yaptığı konuşmada, "Kıymetli basın mensuplarımız, çok değerli Belediye Başkanımız, İlçe Başkanımız, teşkilatımızın fedakar mensupları, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. İstanbul’un tüm ilçelerinde, tüm mahallelerinde 2 milyonu aşkın AK Parti üyemizle birebir temas kurmak için büyük bir gönül seferberliği başlatmış bulunuyoruz. Bizler bugün Sultangazi mahallesindeyiz. Bakanlarımız, genel başkan yardımcılarımız, MKYK üyelerimiz, belediye başkanlarımız ve yöneticilerimizle birlikte İstanbul’un her mahallesinde bu çalışmayı başlattık" diye konuştu.

"Teşkilatlarımız muhalefette olduğumuz ilçelerde dahi büyük bir gayretle sahada oldu ve milletimizin yanında yer aldı"

İl Başkanı Abdullah Özdemir konuşmasının devamında ise, "‘7 Şubat’ta ‘Her Mahallesiyle İstanbul’ mottosuyla başlattığımız yeni dönem çalışmaları, Ramazan ayında da yoğun bir şekilde devam etti. Ramazan’ı, özellikle AK Partili belediyelerin olduğu ilçelerde en güzel şekilde yaşama imkanı bulduk. Bu süreçte teşkilatlarımız muhalefette olduğumuz ilçelerde dahi büyük bir gayretle sahada oldu ve milletimizin yanında yer aldı. Partinin milletin değerleriyle yoğruldu ve her zaman yönünü millete göre belirledi. AK Parti hiçbir zaman vesayetten veya dış güçlerden beslenmemiş, aksine milletin desteğini arkasına alarak vesayetin etkilerini kırmayı başarmış bir parti olmuştur" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Şehitkamil’den yeni mesire alanı

2025-04-17 16:46 - Gündem

İYİ Parti'li Ergun'dan Faiz Uyarısı

2025-04-16 13:11 - Ekonomi

Marmaris'te Erken Deniz Keyfi

2025-04-20 15:38 - Marmaris

"Öğretmenime Dokunma"

2025-04-14 13:45 - Marmaris

Gazeteci Murat Ersan’a sokak ortasında saldırı

2025-04-15 20:11 - Marmaris

Vatandaşlar ‘işe alma taahhüdü verip sözünde durmadığını’ iddia etikleri şirkete tepki gösterdi

2025-04-19 12:33 - Gündem

MARMARİS’TE 23 NİSAN DOLU DOLU KUTLANACAK

2025-04-19 16:29 - Marmaris

Üniversite öğrencisi hayatını kaybetti

2025-04-20 10:11 - Asayiş

Akyaka'nın Doğal Mirası Tehdit Altında

2025-04-15 13:13 - ÇEVRE

Yağmur Sonrası Marmaris'te Bahar Sevinci

2025-04-15 14:25 - Marmaris

İlgili Haberler

Trump: "İran’dan petrol satın alan her ülke veya şahıs, anında yaptırımlara tabi tutulacak"

23:55 - Siyaset

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile bir araya geldi

22:55 - Siyaset

Trump, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Waltz’ın görevden alındığını doğruladı

22:00 - Siyaset

Bakan Kurum: "Son yuvamız teslim edilinceye kadar burada olmaya devam edeceğiz"

21:37 - Siyaset

CHP’li Akay: "Kaynakları sermayeye değil emekçilere aktarmamız gerekiyor"

21:34 - Siyaset

Günün Manşetleri

Sivasspor’da Jan Bieganski ameliyat oldu

17:21 - Spor

A Milli Kadın Basketbol Takımı’nın aday kadrosu açıklandı

17:20 - Spor

Okul inşaatında tarihi su sarnıcı ortaya çıktı

17:13 - Gündem

Bahar geldi, piknik sezonu açıldı, hayati kene uyarıları

16:36 - Gündem

Evladı kazada ağır yaralanan annenin acı feryadı

16:14 - Asayiş