?>

Altınordu’da hedef deplasmanda puanla dönmek

Altınordu fk teknik direktörü namet ateş, cumartesi günü deplasmanda adana 01 fk önünde zor bir maç oynayacak olmalarına rağmen puanla dönmek istediklerini söyledi.

Spor - 4 saat önce

Altınordu FK Teknik Direktörü Namet Ateş, cumartesi günü deplasmanda Adana 01 FK önünde zor bir maç oynayacak olmalarına rağmen puanla dönmek istediklerini söyledi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Altınordu, sezona istediği gibi başlayamadı. İlk üç haftada 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan İzmir temsilcisi, hafta sonu deplasmanda Adana 01 FK ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı-lacivertli ekibin teknik direktörü Namet Ateş, hem geçtiğimiz hafta oynanan 24 Erzincanspor karşılaşmasını hem de 4. hafta mücadelesinde konuk olacakları Adana 01 FK mücadelesini değerlendirdi.

24 Erzincanspor önünde iyi futbol ortaya koyduğumuzu hatırlatan Ateş, "Biz evimizde maçlarımızda hem iyi oynayıp hem de kazanmak istiyoruz. Bütün oyun planlarımız bunun üzerine kurulu. Maçın daha başında bu oyun planımızda uygun pozisyonlar bulmaya başladık. Golü bulma konusunda 13 tane şutumuz var ama golü bulamadık. Tabii ki golü bulmak için ileride çoğaldığınızdaki bölümlerde, özellikle 5. bölgeyi iyi oynadığımız anlarda pas tercihleri, şut kalitesi bunlar çok önem kazanıyor. Burada kaliteli oyunculardan kurulu bir takım olduğumuz halde bu vuruşların net gelmemesinin nedeni tabii ki biraz tecrübesizlik. Biraz baskı altında o vuruşları yapabilme becerisi devreye giriyor. Maç genel anlamda aslında istediğimiz gibi de gitti. Rakibin pozisyonu var ama oyun anlamda bize sıkıntı oluşturduğu bölümler pek olmadı. Biz oyunsal anlamda pek bir sıkıntı yaşadığımızı düşünmüyorum. Gol yedikten sonra golü bulmak için çok yüklendik, pozisyonlara da girdik fakat golü bulamayınca da 1-0 mağlup olduk. İçeride mağlubiyet yaşamanın bizim için üzüntüsü çok fazla. Bir de oyunu oynayıp oyunu domine edip kazanmaya yakın olan taraf olduğumuz halde bunu skor olarak öne geçirip avantaj sağlayıp galibiyetle kapatmamak bizi çok üzdü. O maçın analizini yaptık ve bitirdik" dedi. "Adana deplasmanı her zaman zordur"

Adana 01 FK ile deplasmanda oynamanın zor olduğunu dile getiren Ateş " Adana’da deplasman oynamak her zaman zordur. Bu mevsimlerde daha da zordur. Hem hava şartları hem iklim. Adana 01 FK daha sezon biter bitmez iddiasını ortaya koydu ve transferlerini bu yönde yaptı. Adana 01 FK takımı bu ligde yukarılar oynayacak. Bir de kendi sahalarında oynayacaklar. Kadro alternatifleri çok fazla. Üçlü oynayabiliyorlar, beşliye dönebiliyorlar, dörtlü oynayabiliyorlar. Orta sahadaki dinamik varyasyonları çok daha farklı. Öndeki santraforların gol becerisi ve tecrübesi daha da farklı. O yüzden bu maç tabii ki bizim için daha zor geçecek. Ama zor maçlara ve zor rakiplere karşı da planlarımız var. Geçen sene Play-off’larda bunu kanıtladık. Bu senede o planlarımız dahilinde sahaya çıkacağız. Bu planlarımız gerçekleştiğinde bir sonuç alabiliyoruz ve iyi oyun oynayabiliyoruz. O yüzden biz planımıza en iyi şekilde yapıp en iyi bir şekilde deplasman da olsa oynayıp oradan iyi bir sonuçta dönmek istiyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris’te 233. Kez İntihar Girişimi

2025-09-04 15:52 - Marmaris

Marmaris Evren Paşa İlkokulu Yeniden Yapılıyor

2025-09-04 11:55 - Marmaris

Muğla’da astroloğun gizemli ölümü

2025-09-05 16:15 - Asayiş

Marmaris’te Engelliler için farkındalık yürüyüşü düzenlendi

2025-09-10 11:54 - Marmaris

Marmaris’te barda silahlı kavga: 2 yaralı

2025-09-08 10:04 - Asayiş

Sahipsiz Köpekler Tartışması Büyüyor

2025-09-05 14:34 - Gündem

Marmaris'teki Silahlı Kavga Cinayetle Sonuçlandı

2025-09-09 12:00 - Marmaris

Fas’tan Bayburt’a uzanan aşk hikayesi: İki kardeş çifte düğünle dünyaevine girdi

2025-09-06 08:51 - Magazin

163 BİNDEN FAZLA ÖĞRENCİ OKULA DÖNÜYOR

2025-09-06 10:22 - Eğitim

Akyaka’da otel odasında bir kadın ölü bulundu

2025-09-05 14:03 - Asayiş

İlgili Haberler

Enes Pınar’ın hedefi Balkan Şampiyonasında madalya

13:49 - Spor

Menteşe Hipodromu, Türkiye’de bir ilk olacak

13:38 - Spor

Erzurumspor FK’da Sakaryaspor mesaisi sürüyor

13:35 - Spor

Pendikspor, Hamza Akman’ı kadrosuna kattı

13:32 - Spor

Niğde Belediyespor’dan yeni sezon mesajı: "Futbolu savaş değil, eğlence alanı olarak görüyoruz"

13:16 - Spor

Günün Manşetleri

İntihar önlenebilir bir halk sağlığı sorunu

14:23 - Sağlık

Kamyonetini 1 ton fındık karşılığında sattı

14:21 - Genel

3.885 Adet Hapla Yakalanan 2 Kişi Tutuklandı

14:13 - Asayiş

FETÖ Şüphelisi Doktor Polisin Takibiyle Yakalandı

14:10 - Asayiş

Eşini bayılıncaya kadar sokak ortasında dövdü

13:54 - Asayiş