?>

Milas Belediyesi'nden Yol Yapım Seferberliği

Milas Belediyesi, ilçenin dört bir yanında sürdürdüğü yol yapım seferberliği ile vatandaşlara güvenli ve konforlu yollar sunuyor.

Ulaşım - 2 ay önce

Milas Belediyesi vatandaşlarımızın güvenli ve konforlu yollarda seyahat etmesini sağlamak için yoğun çalışmalar gerçekleştiriyor. 

İlçemizin dört bir yanında 1. kat sathi kaplama çalışmalarını sürdüren ekipler Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz’un mahalle ziyaretlerinde tespit ettiği noktalar, muhtar ve mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda programlar planlayarak çalışmalarını sürdürüyor. 

İlçe genelinde birçok noktada eş zamanlı olarak yol yapım işlerini sürdüren Milas Belediyesi hızlı ve koordineli çalışmalarla güvenli yollar oluşturuyor. 

Selimiye, Dibekdere, Kızılcakuyu ve Köşk Mahallelerinde çalışmalar tamamlandı…

Selimiye, Dibekdere, Köşk ve Kızılcakuyu Mahallelerinde çalışmalar gerçekleştiren Milas Belediyesi ekipleri, 1. kat sathi kaplama çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların kullanımına sundu. 

Selimiye’de mahalle arası ve set üstü yollarda 30 bin m², Köşk’te 6 bin 600 m², Kızılcakuyu     4 bin m² ve Dibekdere Mahallesi’nde 2 bin 500 m²  1. kat sathi kaplama çalışmaları tamamlandı. Planlanan program dahilinde çalışmalarını sürdüren ekipler modern ve konforlu yolları mahalle sakinlerinin hizmetine sundu.

Göldere ve Konak’ta beton döküm faaliyetleri…

Çalışmalarına Göldere ve Konak Mahallelerinde devam eden ekipler Göldere’de 525m'lik hat boyunca 85 adet 300 mm koruge boru ve 17 adet menhol ile sulama hattı imalatını tamamlamasının ardından mahalle içi karayolu şarampolüne 9m³  beton çalışması yaptı. Konak Mahallesi’nde ise deforme olan okul yoluna 18m³ çelik hasırlı beton döküm çalışmaları yapan Milas Belediyesi ekipleri ilçemizin farklı noktalarında hizmetlerini sürdürdü. 

Başkan Topuz: “Milas’ımız için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz…

Çalışmalar hakkında konuşan Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, “Milas’ın farklı mahallelerinde yol yapım çalışmalarını tamamlayıp vatandaşlarımız için konforlu ve güvenli yollar oluşturduk. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için yaptığımız yatırımlarla beraber tamamlanan ve yapımına başlanacak olan çalışmalarla güvenli ve konforlu yolları mahallelerimize kazandırmaya devam edeceğiz. Ekiplerimiz Selimiye, Dibekdere, Köşk ve Kızılcakuyu Mahallelerinde yoğun çalışmalar gerçekleştirerek 1. Kat sathi kaplama faaliyetlerini tamamladı. Göldere ve Konak Mahallerimizde ise ihtiyaç duyulan noktalara beton döküm çalışması yaptık.  Hizmetlerimiz tüm mahalle sakinlerimize hayırlı olsun. Milas’ımız için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

Haftanın Öne Çıkanları

Kestane Bahçesi Kenevir Tarlasına Dönüştürülmüş

2025-08-30 13:50 - Asayiş

Kuşadası’nda sene başı müdürler kurulu toplantısı yapıldı

2025-08-31 10:43 - Genel

Marmaris'te Motosiklet Kazalarına Karşı Seferberlik

2025-08-28 16:43 - Asayiş

Marmaris Evren Paşa İlkokulu Yeniden Yapılıyor

2025-09-04 11:55 - Marmaris

MUĞLA'DAN TOKYO'DAKİ OLİMPİYATLARA 6 SPORCU

2025-08-29 14:21 - Spor

Menteşe, 30 Ağustos'u Büyük Bir Coşkuyla Kutladı

2025-08-30 12:03 - Genel

MARMARİS'TE KASK TAKMAYANLAR HAYATINI KAYBEDİYOR

2025-08-30 13:42 - Marmaris

TCSG-310 BOTU VE TCG İMBAT MARMARİS’TE ZİYARETE AÇILDI

2025-08-30 13:11 - Marmaris

Milas Belediyesi'nden Yol Yapım Seferberliği

2025-09-04 13:38 - Ulaşım

DALAMAN'A 30 YENİ HİZMET ARACI

2025-09-03 11:03 - Ulaşım

İlgili Haberler

Ölüdeniz Yolu Projesinde Dev Adım

14:43 - Ulaşım

MUTTAŞ İle Muğla Havalimanları’na Kaliteli Hizmet

12:03 - Ulaşım

Menteşe'de Yol ve Altyapı Yenileme Başladı

14:43 - Ulaşım

GEZİCİ DA(YA)NIŞMA OTOBÜSÜ İLE HİZMET AYAĞINIZA GELİYOR

16:01 - Ulaşım

Ula Kırsalına 17.5 Milyon TL'lik Yol Yatırımı

14:17 - Ulaşım

Günün Manşetleri

Hamsini kilosu 300 TL’den 100 TL’ye düştü

15:49 - Ekonomi

Yüzlerce Üniversite öğrencisi gece açık hava sinemasında buluştu

15:06 - Kültür Sanat

Alkol ve uyuşturucudan hayatını kaybetti

14:12 - Asayiş

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda gerginlik

13:37 - Spor

Tüm kanser vakalarının yüzde 15’i meme kanseri

13:05 - Sağlık