?>

Andık Deresi Bezirgan Şelalesi’nde çocuklar da unutulmadı

Andık deresi bezirgan şelalesi mesirelik alanı ısparta belediyesi tarafından yeniden düzenlenerek, görkemli bir açılışla hizmete girdi. Bölgede çocuklar için mini lunapark alanı oluşturulurken, vatandaşların dinlenebileceği bir çay bahçesi de hizmet vermeye başladı.

Genel - 2 yıl önce

Isparta Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen Andık Deresi Bezirgan Şelalesi Mesirelik Alanı görkemli bir açılışla hizmete girdi. Bölgede çocuklar için mini lunapark alanı oluşturulurken, vatandaşların dinlenebileceği bir çay bahçesi de hizmet vermeye başladı.

Isparta’da yıllardır atıl durumda bulunan Andık Deresi Bezirgan Şelalesi bölgesi Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve gelmesinin ardından başlatılan çalışmayla yeniden hayat buldu. Şehirde yeni bir nefes alanı olarak düzenlenen Andık Deresi Bezirgan Şelalesi Mesirelik Alanı görkemli bir açılışla vatandaşların hizmetine sunuldu. Bölgede vatandaşların ve çocukların rahatça vakit geçirebileceği alanlar da oluşturuldu. Bu alanlardan birisi de mini lunapark ve çay bahçesi. Bölgenin hizmete açılmasıyla birlikte mini lunapark ve çay bahçesi vatandaşlara hizmete başladı.

Mini lunapark ve çay bahçesinin açılışına Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Furkan Cem Er, AK Parti YSK Temsilcisi ve önceki dönem Milletvekili Recep Özel, MHP İl Başkanı Önder Topçu, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve beraberindeki protokol ile çocuklar tarafından mini lunapark ile çay bahçesinin bulunduğu alanın açılış kurdelesi yapılan duanın ardından kesildi. Açılışın akabinde Başkan Başdeğirmen, mini lunapark alanında çocuklarla bir araya geldi, vatandaşlarla sohbet etti. Andık Deresi Bezirgan Şelalesi Mesirelik Alanının yeni halini çok beğendiklerini belirten vatandaşlar, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Vatandaşlar, “Çok güzel yapmışsınız. Çok güzel bir belediyeciliğiniz var. Doğaya uyumlu bir çalışma olmuş. Allah razı olsun” dediler.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Kütahya’da Semicenk rüzgarı

2023-10-12 20:26 - Magazin

İş yerinin yandığını gören kadın fenalık geçirdi

2023-10-08 10:54 - Asayiş

4 gündür kayıp olarak aranan genç asılı halde bulundu

2023-10-08 22:48 - Asayiş

Sakar rampasında kaza: 1 ölü

2023-10-12 09:17 - Asayiş

Yerel Basın sesini Marmaris’ten yükseltti

2023-10-10 11:29 - Gündem

Eczacıbaşı Dynavit, sezonun ilk maçına çıkıyor

2023-10-13 17:04 - Spor

ÖZEL GÜNLERİNİZİ UNUTULMAZ KILACAK DOKUNUŞLARLA TAÇLANDIRIN!

2023-10-13 16:23 - Teknoloji

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nın son etabı Fethiye’de başladı

2023-10-07 23:00 - Spor

ATV kazasında ölen çocuklar defnedildi, gözyaşları sel oldu

2023-10-13 17:02 - Asayiş

İşte 2032 Avrupa Şampiyonası için Türkiye'nin bildirdiği statlar!

2023-10-12 10:49 - Spor

İlgili Haberler

Haymana’da kaplıca turizmine büyük yatırım: Medrese Mahallesi’ne modern tesis yapılacak

22:34 - Genel

5’inci Kolordu Komutanı Tümgeneral Aksoytürk ve beraberindeki heyet Kırklareli’nde

21:10 - Genel

Bayburt Valisi Eldivan esnafla bir araya geldi

20:36 - Genel

Erzincan Belediyesi 2026 hedeflerini masaya yatırdı

18:49 - Genel

Bozcaada ve Gökçeada’ya yarınki tüm feribot seferleri iptal edildi

18:15 - Genel

Günün Manşetleri

Askere gidecekti, tabutuna "O şimdi asker" yazılı tülbent serildi

13:58 - Asayiş

Polisten tarihi eser operasyonu

13:56 - Asayiş

Kaldırımda yürüyen kişiye silahlı saldırı: 2 yaralı

13:49 - Asayiş

Taziye evine yemek yaparken evini yakıyordu

13:48 - Asayiş

Bu okulda manav var, görevli yok

13:45 - İnsan