?>

Ankara İl Emniyet Müdürü Yüksek: "Mücadelemiz kararlılıkla ve tavizsiz bir şekilde devam edecektir"

ANKARA İL EMNİYET MÜDÜRÜ OLARAK ATANAN MAKSUT YÜKSEK, GÖREVE BAŞLAMA MESAJI YAYIMLADI.

Genel - 2 ay önce

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Maksut Yüksek, "Başkent’imizin huzur ve güvenliği için terör odaklarından organize suç örgütlerine, zehir tacirlerinden kamu düzenini bozan tüm unsurlara karşı mücadelemiz kararlılıkla ve tavizsiz bir şekilde devam edecektir" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Ankara İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Maksut Yüksek yayımladığı mesajda, "Kıymetli Ankaralı hemşehrilerim, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensip ve takdirleriyle Milli Mücadelemizin kalbi, Cumhuriyetimizin başkenti Ankara’ya İl Emniyet Müdürü olarak atanmanın onurunu ve heyecanını yaşıyorum. Şahsımı bu göreve layık görerek Ankara gibi ülkemizin idari merkezi olan bir şehrin emniyetini bizlere emanet eden Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın İçişleri Bakanımıza şükranlarımı arz ediyorum. Bu onurlu görevi yürütürken başta aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan fedakâr şehit ailelerimiz ve kahraman gazilerimiz olmak üzere toplumumuzun her kesimine gönlümüzü ve kapımızı daima açık tutacağız" dedi.

Ankara’nın huzurunun Türkiye’nin huzuru olduğunu vurgulayan Yüksek, "Başkent’imizin huzur ve güvenliği için terör odaklarından organize suç örgütlerine, zehir tacirlerinden kamu düzenini bozan tüm unsurlara karşı mücadelemiz kararlılıkla ve tavizsiz bir şekilde devam edecektir. Tüm mesai arkadaşlarımla birlikte Başkent’imizin her sokağında günün 24 saati kesintisiz bir şekilde hemşehrilerimizin emrinde de ve hizmetinde olacağız. İnanıyorum ki Ankara’mızın huzurunu, yine siz kıymetli hemşehrilerimizin destekleri, sağduyusu ve dualarıyla hep birlikte inşa edeceğiz. Üstlendiğimiz bu yeni vazifenin şahsıma, Ankara’mıza, ülkemize ve teşkilatımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. ‘Ankara’nın huzuru Türkiye’nin huzurudur’ şiarıyla çıkmış olduğumuz bu yolda Rabbimden bizlere yâr ve yardımcı olmasını temenni ediyor, sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

YENİLENEN ÇARŞI TURİSTLERİN GÖZDESİ OLDU

2026-05-05 18:01 - Marmaris

1 milyar dolarlık pazar, 50 milyon oyuncu: Türkiye’de gaming büyüyor

2026-05-07 10:41 - Teknoloji

Askeri limana taş götüren kamyon devrildi

2026-05-06 15:05 - Asayiş

MUĞLA’DA GELECEĞİN SPORCULARI BİLİMSEL TARAMAYLA KEŞFEDİLİYOR

2026-05-06 11:30 - Spor

Gül serada 5, çiçekçide 50-100 lira

2026-05-06 10:42 - Ekonomi

Yaşlı adam evinde ölü bulundu

2026-05-06 10:19 - Asayiş

Sinop’ta pazar yoğunluğuna otoparklı çözüm

2026-05-07 12:27 - Gündem

Göz kuruluğu ve göz hastalıklarında lazer tedavi yöntemlerinin önemi artıyor

2026-05-07 11:52 - Sağlık

Bayburt’ta öğrencilere "Sağlıklı Çocuk, Sağlıklı Gelecek" eğitimi verildi

2026-05-07 11:37 - Sağlık

El-Cezeri’nin mirası Cizre’deki Bilim Fuarında devam ettirildi

2026-05-07 10:25 - Teknoloji

İlgili Haberler

Hava Harp Okulu öğrencisi Veli Bilgin, memleketi Niğde’de son yolculuğuna uğurlandı

19:04 - Genel

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: "Eskişehir’imiz Paris’le, Londra’yla, Berlin’le yarışır halde"

17:52 - Genel

İmamın sanat sevgisi camiye yansıdı

17:40 - Genel

Başkan Yüceer, Malkara’da saha incelemelerinde bulundu

17:37 - Genel

"Birlikte Güzeliz" Projesi kapsamında çocuklar gönüllü kuaförlerle bir araya geldi

17:06 - Genel

Günün Manşetleri

Kayıp şahıs ormanda yaralı halde bulundu

17:34 - Asayiş

Yük asansörü minibüsün üzerine devrildi

17:26 - Asayiş

Şüpheli şahısların üzerindn uyuşturucu ve silah çıktı

17:09 - Asayiş

Kafası kapıya sıkışan 4 yaşındaki çocuğun imdadına itfaiye yetişti

16:54 - Asayiş

YKS birincilerinden Tuğsem Bahar başarısının sırrını anlattı

16:50 - Eğitim