?>

YENİLENEN ÇARŞI TURİSTLERİN GÖZDESİ OLDU

Marmaris Belediyesi’nin çarşıda gerçekleştirdiği dönüşüm çalışmaları meyvesini verdi. Yenilenen sokaklar, kente gelen yerli ve yabancı turistlerin ilk uğrak noktalarından biri haline geldi.

Marmaris - 2 ay önce

Marmaris Belediyesi’nin çarşı bölgesinde başlattığı yenileme ve dönüşüm çalışmaları kapsamında sokaklar modern bir görünüme kavuştu. Eş zamanlı yürütülen düzenlemelerle daha ferah, estetik ve cazip bir geçiş noktası haline gelen çarşı, hem ilçe sakinlerinin hem de turistlerin beğenisini kazandı.

Eski ve köhne çatıların kaldırılması, zemin döşemelerinin yenilenmesi, bina cephelerinin düzenlenmesi ile dükkanların tabela ve vitrinlerinin modern bir görünüme kavuşturulması sayesinde çarşı adeta baştan sona yenilendi.

TURİSTLERİN İLK ZİYARETİ ÇARŞIYA

Marmaris’e gezmek için çevre illerden gelen misafirlerin ilk durağı olan çarşı yenilenmiş haliyle ilgi odağı haline gelirken 3 bin 235 yolcusuyla bu sabah Marmaris Limanı’na demirleyen Panama bayraklı dev yolcu gemisi MSC Divina ile kente gelen yabancı turistler de yenilenen çarşıyı yoğun ilgiyle ziyaret etti. Aydınlık ve ferah yapısıyla dikkat çeken çarşı, cıvıl cıvıl görüntüsüyle ziyaretçilerin beğenisini topladı.

YOĞUNLUK ARTARAK DEVAM EDECEK

Çalışmaları yerinde inceleyen Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, yenilenen çarşının kentin önemli cazibe merkezlerinden biri olacağını her fırsatta dile getirdiklerini belirterek, “İlçemizi ziyaret eden misafirlerimizin çarşımızı çok beğendiğini görmek bizleri mutlu ediyor. Pırıl pırıl, tertemiz ve aydınlık bir ortamda gezmenin keyfini çıkarıyorlar. Sezon boyunca da bu yoğunluğun artarak devam edeceğine inanıyoruz. Tüm esnafımıza ve Marmaris’imize hayırlı olsun” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

YENİLENEN ÇARŞI TURİSTLERİN GÖZDESİ OLDU

2026-05-05 18:01 - Marmaris

ÜNLÜ OYUNCU NESRİN CAVADZADE BODRUM’DA DÜNYA EVİNE GİRDİ

2026-05-04 16:50 - Magazin

Üretime genç kadın eli değdi: O ilçede yıllık 550 bin ton domates hasat ediliyor

2026-05-04 09:41 - Ekonomi

Marmaris’te Anneler Günü’ne Sanat Dokunuşu

2026-05-05 15:22 - Marmaris

11 Mayıs’ta Notalar Umut Oluyor

2026-04-30 17:49 - Kültür Sanat

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü 'ye HAGB kararı

2026-04-30 14:59 - Marmaris

Bursa’da depoya kurşun yağmuru: Avukat hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı

2026-04-29 00:08 - Asayiş

Çorum FK, Erzurumspor FK maçı hazırlıklarına başladı

2026-04-28 19:55 - Spor

KEMERALTI MAHALLESİNDE HIDIRELLEZ COŞKUSU

2026-05-04 16:18 - Genel

Elazığ Emniyet Müdürü Aydın Karan oldu

2026-04-30 00:24 - İnsan

İlgili Haberler

MARMARİS’TE BÜYÜK ATIK TOPLAMA PROGRAMI SÜRÜYOR

15:56 - Marmaris

Hisarönü’nde feci kaza: 1 ölü, 2 ağır yaralı

13:45 - Marmaris

Marmaris Sahillerinde Korkutan Kirlilik

11:04 - Marmaris

Marmaris'te deniz turizmi ile ilgili kritik toplantı

19:06 - Marmaris

Marmaris'te Şehit Yakınları ve Gazilere Özel Yemek

09:21 - Marmaris

Günün Manşetleri

Mason Greenwood, Fenerbahçe’de ilk antrenmanına çıktı

15:01 - Spor

Yaşlı çifte ait evden kamyon dolusu çöp çıkartıldı

14:41 - Asayiş

Kavurucu sıcaktan soluğu süs havuzunda aldılar

13:58 - İnsan

Kontrolden çıkan otomobil 5 metrelik yükseklikten uçtu

13:53 - Asayiş

Devrilen motosikletin sürücüsü yaralandı

13:50 - Asayiş