?>

Antalya Çiçek Desenleri yarışmasına başvurular devam ediyor

Antalya muratpaşa belediyesi’nin, 2-4 mayıs’ta ilk kez düzenleyeceği antalya çiçek desenleri günleri’nde yarışmaya katılacak liseler için başvuralar 1 aralık’a kadar uzatıldı.

Kültür Sanat - 7 ay önce

Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin, 2-4 Mayıs’ta ilk kez düzenleyeceği Antalya Çiçek Desenleri Günleri’nde yarışmaya katılacak liseler için başvuralar 1 Aralık’a kadar uzatıldı.

Muratpaşa Belediyesi’nin 2-4 Mayıs tarihlerinde düzenleyeceği ‘Çiçek Desenleri Günleri’nin yarışma başvuruları devam ediyor. Muratpaşa Belediyesi’nin gelecek yıl düzenleyeceği etkinlikte liselerden gruplar belediye tesislerinde üretilen rengarenk çiçeklerle en güzel deseni oluşturmak için yarışacak. Yarışmaya, 10’ar kişilik 25 öğrenci grubu kabul edilecek. Her gruba bir resim öğretmeninin rehberlik edeceği etkinliğe başvuru sırasında oluşturulmak istenen desenin taslak çizimleri de eklenecek.

Başvurular 1 Aralık’a kadar belediyenin internet sitesi üzerinden yapılabilecek. Başvuru süresinin tamamlanmasının ardından Antalya Çiçek Desenleri Günleri’nde yarışacak gruplar, jüri tarafından belirlenecek. Yarışmaya katılacakların listesi Muratpaşa Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından paylaşılacak. Yarışmacı öğrencilere, 30 yılı aşkın süredir çiçek festivali gerçekleştiren Sicilya’nın UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Noto kentinden bir heyet rehberlik edecek.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

TBMM Başkanı Kurtulmuş: "İsrail Netanyahu ve çetesi barbardır, zalimdir, katildir, soykırımcıdır, savaş suçlusudur"

2024-10-04 22:52 - Siyaset

MUĞLA'DA “DEŞTİN ÇİMENTOSUZLUK BAYRAMI”

2024-09-28 16:08 - Gündem

DOĞA VE TARİHİN BULUŞTUĞU CENNET: ARAPAPIŞTI KANYONU

2024-10-02 13:08 - Gezi

SAHİL GÜVENLİK, GÜNEY EGE GRUP KOMUTANI HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

2024-10-02 15:38 - Asayiş

Datça’da öğretmen sürgününe karşı eylem

2024-10-01 12:43 - Eğitim

Marmaris’te Cengiz Nalbant’a saldırıya büyük tepki

2024-10-03 15:20 - Marmaris

MUĞLA’DA ÇİMENTOSUZLUK FESTİVALİ HALAYLARLA KUTLANDI

2024-09-30 11:39 - Gündem

Muğla’da insanlık dışı davranış

2024-10-03 14:35 - Gündem

MUĞLA’DA VATANDAŞLARIN DAVASINA MUSKİ’DEN DESTEK

2024-10-02 14:36 - Asayiş

Avşar’a özgü 30 yerel üzüm ırkı ıslah edilmeyi bekliyor

2024-10-03 09:31 - Ekonomi

İlgili Haberler

Kütahya’da Yüzüncü Yıl Resim Yarışması

22:38 - Kültür Sanat

’Vagon Sahne’ Manisa Tren Garı’nda perdelerini açtı

22:09 - Kültür Sanat

Muş’ta hafızlık sevinci: 300 öğrenciye icazet verildi

21:40 - Kültür Sanat

Muğla’nın ezgileri dünyaya açılıyor

20:51 - Kültür Sanat

Uluslararası İslam Sanatları Fuarı, Yıldız Holding’in desteğiyle ziyarete açıldı

17:54 - Kültür Sanat

Günün Manşetleri

Mayıs Ayı Ödemeleri Toplam 6,2 Milyar Lira

15:34 - Ekonomi

Erdoğan'ın Kıbrıs Ziyaretine Sakaryalı İş İnsanı Koç Eşlik Etti

15:07 - Genel

Göçmen Kaçakçıları da İHA Takibine Takıldı

14:48 - Asayiş

Çay ocağındaki kuzen cinayetinin sebebi mahkemede ortaya çıktı: "Asıl hedef bendim"

14:40 - Asayiş

Rus Turist Alarm Yarattı

14:07 - Asayiş