?>

Atça istedi, Çerçioğlu yapıyor

Aydın büyükşehir belediyesi, sultanhisar ilçesinin atça mahallesi'nde yol yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Cumhuriyet dönemiyle birlikte modern imarla şekillenen ilk şehirlerden biri olan atça'nın cadde ve bulvarları aydın büyükşehir belediyesi'nin desteğiyle yenileniyor.

Genel - 3 ay önce

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Sultanhisar ilçesinin Atça Mahallesi’nde yol yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Cumhuriyet dönemiyle birlikte modern imarla şekillenen ilk şehirlerden biri olan Atça’nın cadde ve bulvarları Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle yenileniyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, 2024 yerel seçimlerinde Atça halkına verdiği sözünü tutarak ilçedeki yatırımları hızlandırdı. Sultanhisar ilçesinin en büyük mahallesi olan Atça’ya geçtiğimiz yıllarda doğalgaz getirilmesinin ardından, altyapı ve üstyapı yenileme çalışmaları da başlatılmıştı. Yayla ve ova yollarındaki yapılan çalışmaların devamında Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı yol yapım ekipleri, Atça’nın en işlek caddelerinden biri olan Nazilli Caddesi’nde yol yenileme çalışmalarına başladı. Çomaklı Mezarlığı, İsabeyli ve Nazilli’ye bağlayan önemli bir yol olan Nazilli Caddesi, hem alt hem de üst yapısıyla tamamen yenileniyor. Bu çalışmalar, Atçalı vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanıyor. "Atça’nın modernleşme sürecinde önemli bir adım olacak"

Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, yapılan yatırımlar için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Yıldırımkaya, ilçeye yapılan hizmetlerin büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, "Atça halkına verdiğimiz sözü yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Bu yatırımlar, Atça’nın modernleşme sürecinde önemli bir adım olacak" dedi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya’nın uyum içinde çalışarak Atça halkına hizmet sunduklarını belirten vatandaşlar, her iki başkana da teşekkürlerini ilettiler.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris’te milyon dolarlık guletler tarlalarda üretiliyor

2025-02-19 16:21 - Marmaris

Soma’da "Ya santral kapatılsın ya filtre takılsın"

2025-02-25 14:12 - ÇEVRE

Marmaris Belediyesi’nden Sinpaş GYO’ya İzin İptali

2025-02-20 10:43 - Marmaris

Marmaris Halk Kafe’de 5 ayda DEV zam

2025-02-24 12:11 - Marmaris

Balıkesir’de Kent Lokantası törenle açıldı

2025-02-19 16:19 - Ekonomi

Marmaris sahilinin sevimli müdavimleri

2025-02-20 17:08 - Marmaris

Muğla'da Destek Bütçesi %70 Arttı!

2025-02-20 15:43 - İnsan

Tokat’ta trafik kazası: 5 yaralı

2025-02-23 15:31 - Asayiş

HALK OTOBÜSLERİ İÇİN ÖZEL ŞERİT UYGULAMASINDA 2. ETABA GEÇİLDİ

2025-02-21 15:54 - Ulaşım

CAN YÜCEL’İN İZİNDE ESKİ DATÇA: TAŞ EVLER VE EFSANEVİ GÜZELLİK

2025-02-22 13:03 - Kültür Sanat

İlgili Haberler

İnsansız su altı sistemleri aracı EnFest’te sergileniyor

16:41 - Genel

Aydın’da burs alan çocuklara şenlikli sürpriz

16:33 - Genel

MARMARİS’TE TCG GÖKÇEADA HALKIN ZİYARETİNE AÇILIYOR

16:01 - Genel

Talas’ta Türkçe Sokağı açıldı

16:25 - Genel

Esenyurt’ta "Kelimenin Esrarı" öyleşisi yoğun ilgi gördü

15:51 - Genel

Günün Manşetleri

Gebelik Zehirlenmesine Karşı Kritik Uyarılar

17:00 - Sağlık

Uzmanlardan Koroner Kalp Hastalığı Uyarısı

16:52 - Sağlık

sağanak yağış sele neden oldu

16:15 - Asayiş

Rus İHA'sı Sivilleri Hedef Aldı

16:01 - Dünya

İlk Tahliye Uçağı Trablus'tan İstanbul'a İndi

15:52 - Gündem