?>

Bağcılar Belediyesi’nden 5 yıldızlı çok amaçlı salon

GÖREVDE OLDUĞU BİR YILLIK SÜREÇTE MAHALLE BAHÇELERİ’NDEN ÜCRETSİZ OTOPARKLARA SOSYAL TESİSLERDEN KREŞLERE KADAR TOPLUMUN HER KESİMİNE YÖNELİK ÇALIŞMALARA İMZA ATAN BAĞCILAR BELEDİYE BAŞKANI YASİN YILDIZ, ŞİMDİ DE YEREL YÖNETİMLERE ÖRNEK OLACAK BİR PROJEYİ HAYATA GEÇİRİYOR.

Genel - 6 ay önce

Bağcılar Belediye Başkanı Yasin Yıldız, içerisinde düğün salonu, taziye evi, kadınların ve gençlerin toplantı ve programlarını yapabileceği beş yıldızlı çok amaçlı salonu ilçeye kazandıracaklarının müjdesini verdi. Bütün hizmetlerin ücretsiz olacağını söyleyen Yıldız, "Bağcılarımızın ihtiyaçlarını tam anlamıyla giderecek bir yatırıma imza atıyoruz" dedi.

Görevde olduğu bir yıllık süreçte Mahalle Bahçeleri’nden ücretsiz otoparklara sosyal tesislerden kreşlere kadar toplumun her kesimine yönelik çalışmalara imza atan Bağcılar Belediye Başkanı Yasin Yıldız, şimdi de yerel yönetimlere örnek olacak bir projeyi hayata geçiriyor.

2 bin metrekarelik boş alana yapılıyor

Yıldız’ın müjde olarak paylaştığı yeni projenin adı "Çok Amaçlı Salon". Tesisin Mahmutbey Mahallesi’nde 2 bin metrekarelik boş bir alana yapılması planlanıyor. Tesiste her biri 861 metrekarelik ve 514’er kişi kapasiteli iki büyük salon bulunuyor.

Düğün, taziye, toplantı, organizasyon yapılabilecek

Çok amaçlı salon içerisinde mutfak, gelin odaları, yönetici odası, fuaye alanı, mescitler de yer alıyor. Salonlar düğün salonu olarak kullanılmasının yanında taziye evi olarak da değerlendirilebilecek. Bunun yanında kadınlar ile gençler için toplantı, organizasyon ve etkinlik alanı olarak da kullanılabilecek.

Park ve dinlenme alanları mevcut

Tesiste çocuklar da unutulmadı. Aileleriyle birlikte düğüne, toplantıya veya organizasyona gelen çocukların sıkılmamaları için park ve dinlenme alanı planlanıyor. Anne babalar etkinlikteyken minikler de akranlarıyla birlikte oyunlar oynayarak eğlenceli zaman geçirecek.

Büyük bir otoparkı olacak

Kullanışlı olması için bütün detayları düşünülen tesiste 395 araçlık da büyük bir otopark planlandı. Konuklar, şehrin ortasında otopark derdine düşmeden araçlarını güvenli otoparklara park edebilecek. Otoparkın güvenliği ve kontrolü de belediye ekipleri tarafından sağlanacak.

Hizmetlerin tamamı ücretsiz olacak

Bağcılar adına önemli bir çalışma yaptıklarını dile getiren Yıldız, "Bağcılarımızın ihtiyaçlarını tam anlamıyla giderecek bir yatırıma imza atıyoruz. Aile Yılı sebebiyle de yuva kurmak isteyen gençlerimize destek oluyoruz. Düğün yapmakta zorlanan gençlerimizin en büyük gider kalemi olan düğün salonları meselesini de çözmüş olacağız. 5 yıldızlı bir tesisi ilçemize kazandıracağız. Hem halkımızın önemli günlerini gerçekleştirebileceği hem de buluşmaların yaşanacağı bir mekan olacak. Vatandaşlarımızın taziyeleri için de bu salonlar hizmet verecek. Kadınların ve gençlerin programları için de hizmet verecek. Buradaki hizmetlerimizin tamamı ücretsiz olacak. İlçe sakinlerimize şimdiden hayırlı olsun. Kalıcı yatırımlarla ilçemizi kalkındırarak, çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

BODRUM TRAFİĞİNİ RAHATLATICAK PROJE

2025-12-19 11:04 - Ulaşım

Muğla’da "ÇED" Krizi: 2 Bin Ağaç ve Arıcılık Tehlikede

2025-12-20 11:43 - ÇEVRE

13 İLÇEDE ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2025-12-20 12:28 - ÇEVRE

Espressolab’den Tommy Cash sürprizi

2025-12-17 12:27 - Magazin

Muğla’da bir haftada 44 aranan şahıs yakalandı, 15’i tutuklandı

2025-12-15 14:21 - Asayiş

Türkiye güzelini seçti

2025-12-18 10:25 - Magazin

Canlı yayında duygu seli: Ses sanatçısı Mehmet Çevik’ten ‘Gelin Evi’nde zor durumdaki aileye 6 aylık kira desteği

2025-12-21 11:51 - Magazin

Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Ünsal Bahçeci son yolculuğuna uğurlandı

2025-12-18 17:34 - Asayiş

Japon gelin ve Türk damat konuklarını kimanoyla karşıladı

2025-12-22 10:04 - Magazin

MİLLETVEKİLİ ERGUN “TÜRKİYE’NİN NÜFUSU KENDİNİ YENİLEYEMİYOR”

2025-12-17 14:29 - Genel

İlgili Haberler

Kandıra’da kayalıklardan atlamak, sahilde alkol tüketmek ve izinsiz kamp yapmak yasaklandı

16:15 - Genel

Kayserili halk ozanından Kılıçdaroğlu ve Özel’e türkü

16:08 - Genel

Başkan Büyükkılıç, yenilenen Kadir Has Merkez Kütüphanesi’nin açılışını yaptı

16:02 - Genel

Gölcük’te kadınlar için inşa edilecek Gün Evi’nin ihalesi yapıldı

15:57 - Genel

Savunma ve havacılık ihracatı haziranda yüzde 29,6 arttı

15:32 - Genel

Günün Manşetleri

Meydanda sağlık testi

12:27 - Sağlık

Midesinden 50 kapsül uyuşturucu çıktı

11:51 - Asayiş

Sıcaklarda zehirlenmeyin

11:46 - Sağlık

1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı kavganın sebebi küfürleşme çıktı

11:34 - Asayiş

Devriyede kavgaya denk gelen polis, taşkınlık çıkartan 2 genci gözaltına aldı

11:25 - Asayiş