?>

Bakan Göktaş, şehit aileleri ve gazilerle iftar programında bir araya geldi

Aile ve sosyal hizmetler bakanı mahinur özdemir göktaş, tarihi binbirdirek sarnıcı'nda düzenlenen iftar programında şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Siyaset - 1 yıl önce

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Fatih’te bulunan tarihi Binbirdirek Sarnıcı’nda düzenlenen iftar programında şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Bakan Göktaş, "Bugün 51 bin 317 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının istihdam edilmesinin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, tarihi Binbirdirek Sarnıcı’nda düzenlenen iftar programında şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Bakan Göktaş yaptığı konuşmada, "Bugün, ne mutlu bize ki iftarımızı vatan uğruna canını feda eden aziz şehitlerimizin aileleri, kahraman gazilerimiz ve gazi yakınlarımızla birlikte yapıyoruz. Bu vesileyle şehitlerimize ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Sizlere sağlıklı, huzurlu bir ömür diliyorum. Hep birlikte bayramı karşılamaya hazırlanıyoruz. Ben şimdiden Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Bayramın ülkemize ve İslam alemine barış, huzur, mutluluk gelmesini diliyorum. Bu toprakların her bir karışı, şehitlerimizin fedakarlığı ve gazilerimizin cesareti sayesinde bizlere yurt olmuştur. Bugün burada bulunan siz kıymetli ailelerimiz ve gazilerimiz, sabrın ve vatan sevgisinin en büyük örneklerisiniz. Milletimiz sizlere sonsuza kadar minnettardır. Sizlere destek olmak bizim en kutsal görevimizdir. Eğitimden sağlığa, istihdamdan ulaşıma kadar pek çok alanda sizlere büyük bir özveriyle hizmet götürmeye gayret ediyoruz" dedi. "51 bin 317 şehit yakını, gazi ve gazi yakınını istihdam edilmesinin mutluluğunu yaşıyoruz"

Konuşmasının devamında Bakan Göktaş, "Bu kapsamda hayata geçirdiğimiz en anlamlı çalışmalardan biri kamuda istihdam hakkının kapsamının genişletilmesi oldu. 20 Mart’ta, 687 kardeşimizin kamu kurumlarına yerleştirilmesiyle birlikte bugün 51 bin 317 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının istihdam edilmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. 2025 Aile Yılı’nda da sunduğumuz hizmetlerle sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Ramazan ayı, kardeşlik ruhunun daha da güçlendiği mübarek bir dönemdir. Sizlerin varlığıyla anlam kazanan bu sofrada, birlik ve beraberliğimizin daim olması için dua ediyoruz. Şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun. Gazilerimize Rabbimden sağlıklı ve huzur dolu bir ömür niyaz ediyorum. Ramazan’ın huzuruyla bayrama kavuşmayı diliyorum" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris'te Tefecilik Operasyonu: Esnaf Odası Başkanı Gözaltında

2025-03-25 12:30 - Asayiş

ERGUN'DAN DEMOKRASİ VE HUKUK ELEŞTİRİSİ

2025-03-24 12:39 - Siyaset

TFF 3. Lig 4. Grup: Turgutluspor: 1- Denizlispor: 1

2025-03-26 16:41 - Spor

CHP'li Balcı'dan MHP'li Demirel'e Sert Cevap

2025-03-26 13:07 - Marmaris

Marmaris'te Fuhuş Operasyonu

2025-03-27 13:16 - Marmaris

Metin Ergun'dan Ekonomik Kriz Uyarısı

2025-03-27 13:58 - Ekonomi

MUĞLA'DA TARIMSAL ÜRETİM İÇİN YENİ ADIM

2025-03-22 12:25 - Turizm

Otomobilin daldığı ev savaş alanına döndü

2025-03-24 14:45 - Asayiş

Ehliyet Yenileme Kuralları Değişti

2025-03-25 16:19 - Gündem

GETOB'DAN TURİZM BAKANLIĞINA ZİYARET

2025-03-21 15:42 - Turizm

İlgili Haberler

E5 ülkeleri Ankara’daki NATO Zirvesi için Berlin’de bir araya geldi

22:56 - Siyaset

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı yeniden AK Parti’ye katılıyor

22:19 - Siyaset

ABD Dışişleri Bakanı Rubio, Kuveyt Emiri es-Sabah ile bir araya geldi

20:14 - Siyaset

Söke’de KYK Erkek Öğrenci Yurdunda çalışmalar hız kesmeden sürüyor

20:14 - Siyaset

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Umman Şura Meclisi Başkanı Al Maawali ile görüştü

18:37 - Siyaset

Günün Manşetleri

Filenin Efeleri Çin’i mağlup etti

15:47 - Spor

İtfaiyenin iguana mesaisi

14:55 - Gündem

İnek belediyenin kazdığı çukura düştü

14:53 - Genel

Otomobilin çarptığı abla-kardeş yaralandı

12:23 - Asayiş

Gençlerde Ani Kalp Ölümüne Dikkat!

12:22 - Sağlık