?>

Bakan Uraloğlu: "İstanbul’da yaptıkları yolsuzlukların hesabını vermek yerine, ‘demokrasi elden gidiyor’ diyorlar"

Ulaştırma ve altyapı bakanı abdulkadir uraloğlu, batman'da düzenlenen iftar programında konuştu

Siyaset - 3 ay önce

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Batman’da düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik eleştirilerde bulunan Uraloğlu, "Bakın, bugün İstanbul’da yaptıkları yolsuzlukların hesabını vermek yerine, ‘demokrasi elden gidiyor’ diyorlar" dedi.

Batman’da açılış ve bir dizi programa katılan Bakan Uraloğlu, katıldığı iftar programında yaptığı konuşmada, Türkiye’nin etrafının zorluklarla çevrili olduğuna dikkat çekti. "Etrafımızda bir ateş çemberi var. Bir tarafta Ukrayna savaşı, bir tarafta Filistin ve Gazze’deki kardeşlerimiz var" diyen Uraloğlu, "Eğer başımızda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider olmasaydı, ülkemiz ne hale gelirdi?. Bakın, bugün İstanbul’da yaptıkları yolsuzlukların hesabını vermek yerine, ‘demokrasi elden gidiyor’ diyorlar. Yapılan yanlışın hesabını sormak gerekmiyor mu? Eğer yanlış yapmadıysanız ispat edersiniz, sıkıntı olmaz, yolunuza devam edersiniz" dedi.

Hükümetin Batman başta olmak üzere Türkiye genelinde hizmet etmeye devam edeceğini işaret eden Bakan Uraloğlu, "Allah’ın izniyle biz, ülkemize, Batman’ımıza ve tüm bölgemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizim niyetimiz halis. Halis niyetle yola çıktık ve Allah’ın izniyle pek çok başarıyı elde ettik. İnşallah, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde sizlere daha çok hizmet etmeyi nasip eder. Nice bayramlara huzur, sağlık ve birlik içinde erişmeyi Allah’ım nasip etsin. Kürdüyle, Laz’ıyla, Çerkez’iyle, Türküyle, hangi inanç grubundan olursa olsun, hep birlikte huzur içinde yaşamayı nasip etsin" şeklinde konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris'te Taksicilerin Park Çilesi

2025-03-18 14:41 - Marmaris

Bakan Uraloğlu'ndan İstanbul Havalimanı Metrosu Müjdesi

2025-03-19 12:54 - Ulaşım

MARMARİS BELEDİYE BAŞKANI ACAR ÜNLÜ, DESTEK SIRASINDA BİBER GAZINA MARUZ KALDI

2025-03-19 16:04 - Marmaris

Başkan Ünlü: "Mağduriyetimizle ilgili şikayetçi olduk"

2025-03-20 10:03 - Siyaset

MARMARİS'TE BİNLERCE KİŞİ İMAMOĞLU İÇİN YÜRÜDÜ

2025-03-19 15:29 - Marmaris

İmamoğlu’nun kasası Adem Soytekin’e savcıdan "çakar" kıyağı

2025-03-22 15:57 - Asayiş

Mehmet Çevik’ten viral hit alarmı: "Ben ordayım"

2025-03-17 13:01 - Magazin

MFÖ hayranlarına sürpriz albüm

2025-03-20 16:44 - Magazin

Ortaca'da Türk Mutfağı Kursu

2025-03-18 15:55 - Eğitim

Bodrum’da kan donduran cinayet

2025-03-21 00:55 - Asayiş

İlgili Haberler

Trump: "(İran saldırısı) Bombayı ellerinden aldık"

22:18 - Siyaset

BBP Genel Başkanı Destici: "Terör örgütü ve uzantıları muhatap alınırsa ellerinin güçlenmesine yardım etmekten başka sonuç doğmayacak"

22:24 - Siyaset

ABD Dışişleri Bakanı Rubio: "İran’ın yüzde 60 zenginleştirilmiş uranyumu İsfahan’da gömülüydü"

20:55 - Siyaset

Amasya Tamimi’nin 106. yıldönümü

19:37 - Siyaset

Papa Leo: "Savaş sorunları çözmez, tam tersine sorunları büyütür"

19:33 - Siyaset

Günün Manşetleri

Lösemili Çocuklara Moral Etkinliği

15:19 - Genel

Anne ve Oğul Aynı Okulda Sınavda

14:57 - İnsan

Jandarmadan Uyuşturucuya Geçit Yok

14:54 - Asayiş

Taksilerde "Panik Butonlu" Güvenlik Dönemi Başladı

14:19 - Asayiş

Fabrikadaki Sızıntı Can Aldı

14:03 - Asayiş