?>

Balıkesir’de 10 bin kişi caddede iftarda buluştu

BALIKESİR'DE 10 BİN KİŞİ CADDEDE İFTARDA BULUŞTU

İnsan - 3 ay önce

Balıkesir’in en işlek caddesi Millî Kuvvetler’de 10 bin kişi iftar yaptı. Balıkesir’de Ramazan ayının manevi iklimi, şehrin sembol noktalarından biri olan Millî Kuvvetler Caddesi’nde zirveye taşındı. AK Parti İl Başkanlığı tarafından organize edilen dev iftar sofrası, 10 bin vatandaşı aynı ekmeği paylaşmak üzere bir araya getirdi.

Ramazan’ın 23. gününde, Balıkesir’in kalbi olarak nitelendirilen Millî Kuvvetler Caddesi tarihi günlerinden birini yaşadı. Başından sonuna kadar kurulan uzun masalarla cadde adeta dev bir gönül sofrasına dönüştü. Binlerce vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği programda, ezan sesinin yükselmesiyle birlikte dualar eşliğinde oruçlar açıldı.

Başkan Aydemir: "Siyasi görüş ayırt etmeksizin hep bir aradayız"

Gecenin mesajı AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir’den geldi. Alanı dolduran binlerce vatandaşı selamlayan Aydemir, bu sofranın siyasetin ötesinde bir kardeşlik sofrası olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

"Bugün bu sofrada sadece AK Partili kardeşlerimiz yok; Balıkesir’in her rengi, her görüşü, her mahallemizden hemşehrimiz var. Biz burada siyasi görüş ayırt etmeksizin, tüm vatandaşlarımızla omuz omuza, gönül gönüleyiz. Bizim soframızda herkese yer var, çünkü bizim derdimiz Balıkesir’in birliği ve beraberliğidir. 20 ilçemizde yaktığımız bu kardeşlik meşalesi, bugün burada dev bir sevgi seline dönüştü.

Ramazan ayı boyunca 20 ilçede çalmadık kapı bırakmayan AK Parti teşkilatları, bu dev organizasyonla gövde gösterisi yaptı. İftar programına; AK Parti MKYK Üyesi Fatih Sadullah Selman, Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Önceki Dönem Büyükşehir Belediye Başkanları Yücel Yılmaz ve Zekai Kafaoğlu, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve AK Parti teşkilat kademeleri de katılarak vatandaşlarla ekmeğini paylaştı.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir ve Milletvekili İsmail Ok’un masaları tek tek dolaşarak, vatandaşlarla tek tek sohbet ettiği programda, vatandaşların yoğun ilgisi dikkat çekti. Başkan Aydemir, saha çalışmalarının bayrama kadar aralıksız süreceğini belirterek; "Bu tablo, Balıkesir’in kardeşlik tapusudur" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Zafer Uysal: "Hedefimize ulaşmak için tek yürek olacağız"

2026-03-10 16:15 - Spor

Marmarisli Kadınlardan Eşitlik ve Özgürlük Vurgusu

2026-03-09 14:08 - Marmaris

MHP Marmaris’ten Yeni Sayfa Gazetesi’ne 8 Mart Ziyareti

2026-03-08 17:05 - Marmaris

"Uzaylı Mustafa", Samsun’un güzelliğine türkü yaktı

2026-03-09 10:34 - Magazin

Dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay Denizli’de öğrencilerle buluştu

2026-03-11 11:07 - Magazin

“Cumhuriyetin Kadına Verdiği Yer” Marmaris’te yoğun ilgi gördü

2026-03-09 14:21 - Marmaris

GÖZALTINA ALINAN ESKİ BAŞKAN YARDIMCISI İHSAN ÖZTÜRK’TEN AÇIKLAMA

2026-03-09 09:54 - Asayiş

GETOB Başkanı Aygün “Tedirginlik var ama büyük bir olumsuzluk yok”

2026-03-13 12:02 - Turizm

Marmaris’te Ramazan’la birlikte “dilenci” tartışması

2026-03-11 12:57 - Marmaris

Adana’da mobilya atölyesinde yangın çıktı

2026-03-14 00:50 - Asayiş

İlgili Haberler

Çorum’da Türk sanat müziği ve Türk halk müziği konseri sanatseverleri mest etti

21:46 - İnsan

Çalışan Gazeteciler öneri ve taleplerini Rektör Prof. Dr. Sözbir’e anlattılar

20:26 - İnsan

Veliler sınav sıralarına çocukları için oturdu

20:20 - İnsan

Hitit Üniversitesi’nde "Fest ’26" coşkusu

19:53 - İnsan

Eskişehir’de "Uzlaştırmacılar Günü" kutlandı

19:36 - İnsan

Günün Manşetleri

Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu

14:13 - Asayiş

Kahramanmaraş’ta 4.4 büyüklüğünde deprem

13:39 - Asayiş

Erken teşhis ile MS hastalarının hayat kalitesi korunuyor

12:39 - Sağlık

Alkollü sürücünün kullandığı araç askeri birliğin bahçesine uçtu

12:29 - Asayiş

Kemiği kraker gibi yediler

12:19 - Gündem