?>

Başkan Albayrak, "Tepebaşı Belediyesi ‘Ben yaptım oldu’ anlayışıyla hareket etmemeli"

BAŞKAN ALBAYRAK, TEPEBAŞI MECLİS ÜYELERİYLE BİRLİKTE YEŞİLTEPE MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ.

Siyaset - 2 ay önce

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Yeşiltepe Mahallesi’ndeki imar planı süreciyle ilgi olarak, "Yeşiltepeliler sürecin sağlıklı ve adil ilerlemesini istiyor, Tepebaşı Belediyesi ‘Ben yaptım oldu’ anlayışıyla hareket etmemeli" diye belirtti.

Başkan Albayrak, Tepebaşı Meclis üyeleriyle birlikte Yeşiltepe Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Yeşiltepe Mahallesi’ndeki imar planı sürecinin gündemde olduğu toplantıya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yeşiltepe Mahallesi sakinlerinin kentsel dönüşüm sürecine dair imar planları konusundaki endişelerini ve beklentilerini dinlediklerini belirten Albayrak, mesajında şu ifadeleri kullandı: "Tepebaşı Belediyesi ‘Ben yaptım oldu’ anlayışıyla hareket etmemeli"

"Tepebaşı Meclis Üyelerimizle birlikte Yeşiltepe Mahallemizde vatandaşlarımızın davetine icabet ettik. Mahalle sakinlerimizin kentsel dönüşüm sürecine dair imar planları konusundaki endişelerini ve beklentilerini dinledik. Yeşiltepe halkı dönüşüme karşı değil, aksine bu sürecin sağlıklı ve adil ilerlemesini istiyor. Tepebaşı Belediyesi, Yeşiltepe’nin sesini duymalı. ’Ben yaptım oldu’ anlayışıyla hareket etmemelidir. Bu meseleyi şehir gündeminde tutmakta kararlıyız. Çünkü Eskişehir, 25 yıldır kentsel dönüşümde ne yazık ki yerinde sayan bir şehir oldu. CHP’li Belediyeler bırakın mahalleleri, 50 binayı dahi dönüştüremedi. Eskişehir’de kenar mahalleler maalesef yıllardır ihmal edildi. Mahallesi için dertlenerek istişare toplantısına ilgi gösteren her bir hemşehrimize teşekkür ediyorum."

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Polis memuru kalbine yenik düştü

2025-11-05 00:09 - Asayiş

’Şehzade Mustafa’ya sette doğum günü sürprizi

2025-11-09 11:47 - Magazin

Ünlü sanatçı Ümit Besen, engelli hayranını mutlu etti

2025-11-04 13:25 - Magazin

İmparator 50 yıl sonra Kayseri’de sahne aldı

2025-11-09 01:19 - Magazin

Cumhuriyet Balosu Sonrası ADD’ye Üye Akını

2025-11-06 15:16 - Marmaris

PROF. DR. METİN ERGUN’DAN YENİ YIL ZAMLARINA TEPKİ: “VATANDAŞIN CEBİNE BİR DARBE DAHA”

2025-11-05 11:15 - Ekonomi

Belediye Çalışanı İş Kazasında Hayatını Kaybetti

2025-11-06 18:28 - Asayiş

UEFA Avrupa Ligi: Viktoria Plzen: 0 - Fenerbahçe: 0

2025-11-07 01:00 - Spor

BACAĞI KIRILDI HAYATININ SONU OLDU

2025-11-07 14:20 - Marmaris

Fethiye’de paraşüt kazası, Rus turist hayatını kaybetti

2025-11-04 09:28 - Asayiş

İlgili Haberler

Bakan Göktaş, yeni doğan bebekler ve ailelerini ziyaret etti

00:10 - Siyaset

Bakan Uraloğlu Bolu Dağı’ndan açıkladı: "13 bin 600 personelimizle her türlü hazırlığımızı yaptık"

23:31 - Siyaset

Bakan Bayraktar: "2026 yılı bir taraftan üretimi arttırdığımız bir yıl olacak"

23:27 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yavuz Sondaj Gemisi çalışanlarının yeni yılını kutladı

23:04 - Siyaset

Vali Bakan: "Temel hedefimiz Amasya’yı daha güçlü hale getirebilmek"

23:06 - Siyaset

Günün Manşetleri

Genel Müdür Abdulkadir Çay’dan yeni yıl mesajı

14:23 - Gündem

Yatağanlı hayırseverden Filistin’e bağış

09:41 - Genel

Bodrum’da maddi hasarlı kazanın kavgası büyük oldu

20:10 - Asayiş

Dalaman’da Doğalgaz İçin 2026 Hazırlıkları Başladı

14:50 - Genel

Kar yağışı durdu, esnafın mücadelesi başladı

13:27 - İnsan