?>

Başkan Altay: "Ereğli Kamyon Garajı ile ilçe ekonomisine katkı sağlayacağız"

Konya büyükşehir belediyesi tarafından yapımında sona yaklaşılan ereğli kamyon garajı, ilçenin önemli bir ihtiyacını giderecek.

Ekonomi - 6 ay önce

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımında sona yaklaşılan Ereğli Kamyon Garajı, ilçenin önemli bir ihtiyacını giderecek.

Ereğli Kamyon Garajı inşaatında incelemelerde bulunan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ereğli’nin sadece Konya’nın değil, Türkiye’nin en önemli tarım ve hayvancılık üretim merkezlerinden birisi olduğunu, özellikle hayvansal üretimin son ürüne dönüştüğü önemli fabrikaların ve taşıma alanlarının bulunduğu bir yer olduğunu söyledi. 130 tırın aynı anda park edebileceği bir alan

Şeker fabrikası ile de önemli bir taşıma kapasitesine sahip Ereğli’de taşıyıcılar için kamyon garajı oluşturmak için başladıkları çalışmada son aşamaya geldiklerini dile getiren Başkan Altay, “12 işletmenin olacağı, 130 tırın park edilebileceği bir alanda çalışmalarımız inşallah yıl sonu itibariyle tamamlanacak. Böylece hem Ereğli’mizin ekonomisine ciddi bir katkı sağlamayı hem de araçların güvenliğini, çalışan insanlarımızın Konya’ya yakışır bir şekilde hizmetlerini üretmelerini sağlamış olacağız. Her zaman ifade ettiğimiz gibi; insanlarımız, çiftçilerimiz, tarımsal ve hayvansal üretime devam etsinler, biz Konya Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman onların yanındayız” dedi. "Bu tesisle inşallah, bu hizmetlerin standartları daha da yükselecek"

Konya’nın sadece kendisi için üreten değil, tüm Türkiye’nin ve dünyanın gıda güvenliği için üreten bir şehir olduğuna dikkat çeken Başkan Altay, “Ereğli’miz de hem tarımsal hem de hayvansal üretimle buna katkı sunmaya devam ediyor. Tüm üreticilerimize teşekkür ediyorum. Onların emeklerinin en iyi şekilde değerlendirilmesi, pazarlara ulaştırılması konusunda emeği geçen şoför arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu tesisle inşallah, bu hizmetlerin standartları daha da yükselecek. Ereğli’nin ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyoruz. Şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Erol da “Ereğli’deki kamyon garajı sorununu ortadan kaldırarak trafiği rahatlatacak hizmeti büyükşehir belediyemiz hayata geçiriyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Muğlaspor, Kendi Evinde Türk Metal 1963’ü Ağırlıyor

2024-11-09 10:35 - Spor

Samsun’da alüminyum boru içinde 768 gram metamfetamin ele geçirildi

2024-11-08 16:05 - Asayiş

Nesine 3. Lig: Muğlaspor: 1 - Türk Metal 1963: 0

2024-11-10 16:27 - Spor

Hakkari 92 kilogram metamfetamin ele geçirildi

2024-11-06 20:13 - Asayiş

Metal fabrikasında çıkan yangın kısmen kontrol altına alındı

2024-11-08 18:40 - Asayiş

Denizli’de metal fabrikasındaki yangın kontrol altına alındı

2024-11-08 20:10 - Asayiş

Kasımpaşa ile Kayserispor 29. randevuda

2024-11-07 11:43 - Spor

BU CENNET GİBİ GÖLÜ MUĞLA İLE DENİZLİ PAYLAŞAMIYOR

2024-11-04 16:29 - Gezi

MARMARİS KIZILKUM KOYU ‘BETONBÜK’E DÖNÜŞMESİN

2024-11-04 14:18 - Marmaris

Aydın'da Trafik Kazası

2024-11-06 00:13 - Asayiş

İlgili Haberler

Doğu Karadeniz’de somon hasadı başladı

10:45 - Ekonomi

’Terörsüz Türkiye’ süreci Diyarbakır’daki sanayi yatırımcısına yansıdı

10:06 - Ekonomi

Ticaret Bakan Yardımcısı Gürcan: "Fiyat dengesini bozmaya, haksız fiyat artışı yapmaya çalışanların önüne geçmek için mücadelemizi sürdürüyoruz"

22:36 - Ekonomi

Gönen kavunu coğrafi işaret yolunda

18:03 - Ekonomi

Oltu MYO’dan Kripto Para Çalıştayı

16:40 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Yeşilin Binbir Tonu Fotoğrafçıları Büyüledi

15:33 - Gündem

Kardiyorenal Sendrom Alarmı

15:28 - Sağlık

80 yıllık giysiler yeniden hayat buldu

14:23 - Genel

Mehir Vakfı'ndan Evlilik Çağrısı

14:21 - İnsan

Özel Öğrencilere Şiddet Uygulayan Öğretmen Tutuklandı

13:53 - Asayiş