?>

Başkan Böcek’ten gençlere müjde

Antalya büyükşehir belediye başkanı muhittin böcek, antalya gençlik meclisi toplantısında gençlerle bir araya geldi.

Siyaset - 5 ay önce

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Gençlik Meclisi toplantısında gençlerle bir araya geldi. Gençlere bir müjde açıklayan Başkan Muhittin Böcek, “Türkiye’de ilk olacak Antalya Yerel Gençlik Politikası Programı’nı başlatıyoruz. Bu yılın sonunda sizlerle çalışarak Antalya Yerel Gençlik Eylem Planı’nı tamamlayacağız” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin gençlerin fikir ve önerileriyle kent yönetiminde söz sahibi olmasını sağladığı Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi’nin 2025 yılının ilk toplantısı gerçekleştirildi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ilk toplantıda gençleri yalnız bırakmadı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Gençlik Meclisi’nde Başkan Muhittin Böcek, gençlere seslendi. “Gelecek gençlerle inşa edilecek”

“Antalya’nın geleceğini siz gençlerle inşa edeceğiz” diyerek konuşmasına başlayan Başkan Muhittin Böcek, “Bu meclise katılımınız eğitimden çevreye, kültürden spora, sosyal projelerden girişimcilik destelerine kadar kentimize katkı sağlamak adına önemli bir adımdır. Hepinizi yürekten kutluyorum. İçinde vatan ve millet sevgisi taşıyan siz kıymetli evlatlarımızla gurur duyuyorum. Antalya’mızı çocuğuyla, genciyle, kadınıyla emeklisiyle daha yaşanabilir, daha mutlu bir hale getirmek siz gençlerin hayalleri ve katkılarıyla mümkün olacaktır” dedi. “Şehri birlikte yöneteceğiz”

Mecliste gençlere yönelik bir müjde açıklayan Başkan Muhittin Böcek, “Türkiye’de ilk olacak bir programı Antalya Yerel Gençlik Politikası Programı’nı başlatıyoruz. Bu yılın sonunda sizlerle çalışarak Antalya Yerel Gençlik Eylem Planı’nı tamamlamış olacağız. Bu program, bu şehri birlikte yöneteceğimizin en güzel örneklerinden biri olacaktır. Her zaman olduğu gibi sizlerin enerjisine, yenilikçi bakış açınıza güveniyor, birlikte çalışmaktan büyük bir heyecan duyuyorum. Bu şehrin gelecekteki yöneticileri, liderleri ve öncüleri olduğunuzu unutmayın” diye konuştu. “Gençlere önemli yatırımlar yaptık”

Başkan Böcek, konuşmasında gençleri kaygılandıran ekonomik zorlukların derinleştiği bir dönemden geçtiklerine dikkat çekti. Başkan Böcek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Göreve geldiğimizden bugüne dek gençlerimiz için güzel işler başardık. Gençlik birimi kurduk, gençlik merkezlerini açtık. Barınma sorunu yaşayan gençlerimiz için 6 öğrenci yurdu açtık. Üniversite öğrencilerine yönelik ücretsiz verdiğimiz 5 ton ücretsiz suyu 10 tona çıkardık. Üniversite öğrencilerimize 10 bin TL burs desteği veriyoruz. Mesleki ve kişisel gelişiminiz için ücretsiz kurslar ve eğitimler düzenliyoruz. Genç Antalya Gönüllüleri, İzcilik ve Gençlik Meclisi gibi sizleri güçlendirecek programları başlattık. Yapay zeka ve girişimcilik gibi yeni alanlar için Antalya Girişimcilik Merkezini açtık” diye konuştu. Seçimler yapıldı

Daha sonra ise Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi’nin 2025 yılı dönemi için başkanlık seçimi gerçekleştirildi. 112 gencin yer aldığı 2025 dönemi Gençlik Meclisi Başkanlığı’na Mine Nur Demirkıran seçildi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep’te 1,5 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-15 09:44 - Asayiş

2 kilogram metamfetamile yakalanan zehir tacirleri tutuklandı

2025-01-13 09:13 - Asayiş

Kütahya’da Bonzai ve Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-10 10:22 - Asayiş

MARMARİS’TE ANAYOL ÜZERİNDEKİ GİZEMLİ SÜRGÜLÜ KAPI

2025-01-11 14:40 - Marmaris

Kömür Yüklü Tırda 50 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-13 09:50 - Asayiş

40 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-15 15:54 - Asayiş

Meta’nın CEO’su Zuckerberg’den Biden yönetimine "baskı" suçlaması

2025-01-11 11:49 - Siyaset

331 Gram Metamfetamin ve 30 Bin Hap Ele Geçirildi

2025-01-13 11:01 - Asayiş

Abdülkerim Bardakcı 3. golünü kaydetti

2025-01-08 22:37 - Spor

Samsun’da yangın tüpüne gizlenmiş 4,7 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-01-15 11:17 - Asayiş

İlgili Haberler

Bakan Güler İran sınır hattında incelemelerde bulundu

12:25 - Siyaset

Başkan Altay: "11.1 kilometrelik Şehir Hastanesi-Yeni Sanayi Tramvay Hattının yüzde 30’luk kısmını tamamladık"

12:24 - Siyaset

AK Parti’li Baybatur ve Akkal, Bakan Uraloğlu ile görüştü

11:51 - Siyaset

Denizli Milletvekili Ün, Gazze’ye insanı yardımların ulaşabilmesi için Refah’a gitti

11:20 - Siyaset

AK Parti’de haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi

11:11 - Siyaset

Günün Manşetleri

Kesinleşmiş 22 yıl cezayla aranan hükümlü yakalandı

12:20 - Asayiş

Kadınların ürettiği ürünler Türkiye’ye açılıyor

12:14 - Ekonomi

Üniversite Sınavı Öncesi Ebeveynlere Kritik Uyarılar

10:50 - Sağlık

Arı Ekmeği Üreticilerinin Yeni Gözdesi Oldu

10:41 - Gündem

İrem Su'nun Annesi Adalet İstiyor

10:38 - Asayiş