?>

Başkan Büyükkılıç: "22 kilometrelik grup yolda 120 milyon TL’lik çalışma yapıyoruz"

Kayseri büyükşehir belediye başkanı dr. Memduh büyükkılıç; yüreğil, eyim, kuşcağız, amarat bölgesindeki 22 kilometrelik il yolu bağlantısında, 40 bin ton sıcak asfalt kullanılacak 120 milyon tl’lik yol yapım çalışmasını başlattıklarını ifade etti.

Genel - 10 ay önce

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç; Yüreğil, Eyim, Kuşcağız, Amarat bölgesindeki 22 kilometrelik il yolu bağlantısında, 40 bin ton sıcak asfalt kullanılacak 120 milyon TL’lik yol yapım çalışmasını başlattıklarını ifade etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada; Felahiye yolu üzerinde il yolu bağlantısında, Yüreğil, Eyim, Kuşcağız ve Amarat mahallelerini yakından ilgilendiren yol yapım çalışmaları kapsamında çalışmalara başlandığını duyurdu. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri tarafından çalışmaların başlatıldığını vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Başlatılan çalışmalar çerçevesinde, yol platformu bozuk olan gerek trafik yoğunluğu gerekse de ağır tonajlı araçların geçmesi nedeniyle sık sık bozulan ve sürekli bakım, onarıma ihtiyaç duyulan 22 kilometrelik yol, daha konforlu ve güvenli halde yeniden hizmete sunulacak” diye konuştu. Büyükkılıç, Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri tarafından altyapı güçlendirme ve yol platformu genişletilme çalışmaları gerçekleştirilen yolda alt temel ve temel malzeme çekilerek mevcut sanat yapılarının genişletilip, ardından sıcak asfalt çalışması yapılacağını kaydetti.

Program dâhilinde asfalt serim işleminin hızlı bir şekilde tamamlanmasının planlandığını vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Yaklaşık 22 kilometrelik grup yolda toplam 40 bin ton Bitümlü Sıcak Karışım olan sıcak asfalt kullanılması öngörülüyor. Projede, yol genişletme, güçlendirme, sıcak asfalt ve sanat yapıları için 120 milyon TL yatırım, vatandaşların hizmetine sunulmuş olacak” ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

İsrail ve ABD Bakanları İran'ın Askeri Tehditlerini Görüştü

2024-08-12 14:36 - Ulusal

Dehşet anları güvenlik kamerasında

2024-08-09 12:10 - Asayiş

Okan Buruk: “Cuma günü rekorlarla dolu yeni bir yıl için tekrar buluşacağız”

2024-08-07 20:20 - Spor

HER TÜRLÜ HUZURUN YAŞANDIĞI ‘SAKİN ŞEHİR’LERİMİZ

2024-08-09 15:36 - Gezi

Başkan Ünlü: Marmaris son yıllarda daha fazla geriye gitmiş

2024-08-08 15:25 - Marmaris

12 Eylül’de 100 yıldız kayacak

2024-08-08 12:07 - Yaşam

YATAĞAN'DA YENİ ORMAN, ZEYTİN VE TARİH KATLİAMI  

2024-08-07 11:35 - Asayiş

İSTANBUL, DÜNYADA EN ÇOK GEZİLEN ŞEHİR

2024-08-12 11:06 - Gündem

Cumhur İttifakı Marmaris’te Başkan Ünlü’ye yüklendi

2024-08-13 18:15 - Marmaris

TÜRKİYE’NİN TURİZMDEKİ LOKOMOTİFİ KAPADOKYA

2024-08-12 11:52 - Gezi

İlgili Haberler

AK Parti Balıkesir Teşkilatının Bayram coşkusu meydana sığmadı

15:17 - Genel

Arefe günü alışveriş izdihamı: Haramidere’deki zincir markette yoğunluk yaşandı

14:59 - Genel

Dilovası Millet Bahçesi hizmete açıldı

15:02 - Genel

Buharkent’te ilek tezgahları denetlendi

14:37 - Genel

Niğde Belediyesi’nden Kurban Bayramı için kapsamlı hazırlık

14:27 - Genel

Günün Manşetleri

Akvaryum merakı artıyor

10:39 - Genel

Firari Uyuşturucu Hükümlülerine Operasyon

10:38 - Asayiş

Normal doğum anne ve bebek sağlığı için önemli

10:36 - Sağlık

Kurban Bayramında acemi kasaplara müjde

10:34 - İnsan

Ayçiçek Yağı Fabrikasında Patlama

10:16 - Asayiş