?>

Başkan Büyükkılıç, Tacettin Veli Bulvarı’ndaki çalışmaları inceledi

Kayseri büyükşehir belediye başkanı dr. Memduh büyükkılıç, büyükşehir belediyesi tarafından yapımı gerçekleşen tacettin veli bulvarı’ndaki asfalt çalışmasını yerinde inceledi. Büyükkılıç, 3 bin 500 ton asfalt serimi yapılan yolun hayırlı olması temennisinde bulundu.

Genel - 8 ay önce

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleşen Tacettin Veli Bulvarı’ndaki asfalt çalışmasını yerinde inceledi. Büyükkılıç, 3 bin 500 ton asfalt serimi yapılan yolun hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehrin önemli ulaşım noktalarından biri olan Şehit Tarık Koçoğlu Bulvarı ile İnönü Bulvarı’nı birbirine bağlayan Tacettin Veli Bulvarı’nda asfalt yenileme çalışmasını tamamlayarak vatandaşın hizmetine sundu.

Tacettin Veli Bulvarı’ndaki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Büyükkılıç’a Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal ve daire başkanları da eşlik etti.

“Tamamen elden geçirdik ve günün şartlarına uygun hale getirdik”

Yılların geçmesiyle eskiyen asfaltın söz konusu olduğunu dile getiren Başkan Büyükkılıç, “Hizmetler ister istemez yıllara sari olarak eskime aşamasına geliyor. Yaklaşık olarak 15 yıl önce açılmış olan bir ana arterimizdi. Asfaltlarında arzu etmediğimiz görüntüler söz konusu idi. Burası, yaklaşık git gel birer kilometreden 2 kilometre civarında ama 30’ardan 60 metre eninde olan ana arterimiz, önemli bir bulvarımız. Tacettin Veli Bulvarımızın asfalt çalışmalarını ve altyapı çalışmalarını tamamen elden geçirdik ve günün şartlarına uyarlanmış hale getirdik” diye konuştu.

“3 bin 500 ton asfalt serimi yapıldı”

Büyükkılıç, konuşmasında, “3 bin 500 ton asfalt serimi yapıldı. Hayırlı uğurlu olsun diyorum” ifadelerinde bulunarak, yolların kalite, konfor ve standardının artması ile birlikte sürücülere aşırı hız yapmaması ve kurallara uyması yönünde tavsiyelerde bulundu.

Geliş gidiş toplam 1600 metre uzunluğa sahip, iş merkezleri ve kamu binalarının yoğun olduğu, şehrin en merkezi konumunda yer alan, bulunduğu bölge itibariyle yoğun trafik altında bulunması, şehir içi ulaşım sağlanan otobüslerin kullanımında olması gibi nedenlerle zaman içinde ekonomik ömrünü tamamlamış ve yenilenme ihtiyacı oluşmuş bulvardaki çalışmalarda, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı başta olmak üzere pek çok kurum ve kuruluş da görev aldı.

Yatırım bedeli yaklaşık 10 milyon TL

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen, yatırım bedeli yaklaşık 10 milyon TL olan çalışmalar kapsamında, yaklaşık 10 bin ton kırma taş agrega serilerek yolun temel tabakası güçlendirildi, 3 bin 500 ton sıcak asfalt kullanılarak yol kullanıma hazır hale getirildi. Yatay ve düşey işaretleme çalışmaları tamamlanan yol, vatandaşların kullanımına açıldı.

Büyükkılıç’tan Ulaşım A.Ş. teknik bakım onarım birimine ziyaret

Başkan Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde ulaşım hizmeti veren Ulaşım A.Ş.’nin teknik bakım onarım birimine de ziyarette bulunarak, personelle görüştü. Ulaşım A.Ş. çalışanlarına çalışmalarında başarı ve kolaylıklar dileyen Başkan Büyükkılıç, teknik çalışmaları yerinde inceledi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Rektör Özölçer’den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

2024-08-29 14:23 - İnsan

İzmir’de yanan ormanlar yapılaşmaya açıldı

2024-09-02 12:42 - ÇEVRE

DERİ VE SEDEF HASTALIĞINA MARMARİS’TE BEDAVA TEDAVİ 

2024-09-04 11:11 - Marmaris

TATİL BİTTİ, ‘HANIMELİ PAZARI’ YENİDEN AÇILDI

2024-09-03 14:02 - Marmaris

Acılı doktor, depremde kaybettiği eşinin ve 2 evladının anısını yaşatmak için okul yaptırdı

2024-09-04 09:18 - Eğitim

“NOEL BABA” VE “YÜCE ANA TANRIÇA'NIN YERİ DEMRE

2024-08-31 14:56 - Gezi

YAYLALI MARMARİSSPOR BAŞKANLIĞI’NDAN İSTİFA ETTİ

2024-09-03 16:01 - Spor

MARMARİS'TE KAYBOLAN RUS TURİSTİN ÖNCE TELEFONU, SONRA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

2024-08-31 14:04 - Asayiş

THY kabin amiri Onur Aykanat’ın öldüğü kazanın kamera görüntüleri ortaya çıktı

2024-08-30 18:59 - Asayiş

Bodrumlu balıkçılar, 316 kiloluk dev orkinos yakaladı

2024-08-31 14:10 - Genel

İlgili Haberler

Melikgazi Belediyesi, projelerle örnek oluyor

11:19 - Genel

Zabıtadan Bitpazarı’na sıkı denetim

11:15 - Genel

Başkan Büyükkılıç, engelliler için özel hizmetleri sıraladı

11:03 - Genel

Trabzonlu genç yetenek merdivenlerden bisikleti ile adeta uçarak iniyor

11:01 - Genel

Kadıköy Kalamış Park’ını betona boğdular: Halk isyan etti

10:51 - Genel

Günün Manşetleri

Sivasspor Taraftarı Ayaklandı

10:21 - Spor

Jandarma Bin 216 adet sentetik hap ele geçirdi

10:16 - Asayiş

Evcil Hayvan Sahiplerine Kene Uyarısı

10:08 - Sağlık

Keneler kesinlikle elle öldürülmemeli ve patlatılmamalıdır

10:05 - Sağlık

Emlak Uzmanından Uyarı

10:04 - Ekonomi