?>

Başkan Çavuşoğlu madalya avcıları ile bir araya geldi

Denizli büyükşehir belediye başkanı bülent nuri çavuşoğlu, ulusal ve uluslararası yarışmalarda dereceye giren genç sporcularla buluştu. Denizli’nin gururları ile tek tek ilgilenen başkan çavuşoğlu, “istiyoruz ki gençlerimiz spor yapsın, mutlu olsun ve kötü alışkanlıklardan uzak dursun. Aldığınız başarılarla gurur duyuyoruz” dedi.

Spor - 1 yıl önce

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, ulusal ve uluslararası yarışmalarda dereceye giren genç sporcularla buluştu. Denizli’nin gururları ile tek tek ilgilenen Başkan Çavuşoğlu, “İstiyoruz ki gençlerimiz spor yapsın, mutlu olsun ve kötü alışkanlıklardan uzak dursun. Aldığınız başarılarla gurur duyuyoruz” dedi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün katıldığı ulusal ve uluslararası müsabakalarda dereceye giren karate, güreş, judo, triatlon, yüzme, tekvando ve halk oyunları branşlarındaki sporcuları ağırladı. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gençlerle buluşan Başkan Çavuşoğlu’na, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Özgür Başkurt, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ayşe Sarıkaya, Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı İbrahim Doğan ve antrenörler eşlik etti. Burada genç sporcularla tek tek ilgilenen ve sohbet eden Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu, sporcuların istek ve hedeflerini dinledi. “Sizlerle gurur duyuyoruz”

Spora ve sporcuya her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Çavuşoğlu, “Hepinizin eline, emeğine sağlık. Çok güzel başarılar kazanıyorsunuz. İstiyoruz ki gençlerimiz spor yapsın, mutlu olsun ve kötü alışkanlıklardan uzak dursun. Keyifli bir hayatımız olsun. Bu keyifli hayatı bize yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Aldığınız dereceler, şampiyonlukların yanında iyi bir birey, şehrine ve ülkesine aşık, yarınımızın sahibi sizlerle gurur duyuyoruz. Emek veren başta ailelerimize, antrenörlerimize ve kulüp yöneticilerimize çok teşekkür ederim” diye konuştu. Konuşmaların ardından Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu, ulusal ve uluslararası müsabakalarda dereceye giren sporculara hediye takdiminde bulundu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Metal atölyesinde çıkan yangında paralar yandı

2024-12-15 14:10 - Asayiş

Kanada Maliye Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Chrystia Freeland istifa etti

2024-12-16 23:20 - Siyaset

Abdülkerim Bardakcı: "Hedeflere bir bir ulaşacağız"

2024-12-11 14:05 - Spor

11 ARALIK ULUSLARARASI DAĞ GÜNÜ KUTLANIYOR

2024-12-11 14:34 - Gezi

Ali Acar’ın Damadı Anıl Şen Hayatını Kaybetti

2024-12-13 11:48 - Marmaris

MARMARİS'İN BİRBİRİNDEN İLGİNÇ VE GÜZEL KALE SOKAKLARI

2024-12-12 16:09 - Marmaris

KIZKUMU: DÜNYACA BİLİNEN EFSANEVİ GÜZELLİK

2024-12-16 12:16 - Marmaris

Mersin’de otoban yol kenarları ağaçlandırılıyor

2024-12-14 10:25 - Gündem

Muğla’da 2025 Yılında Doğalgaz Sevinci

2024-12-13 14:06 - Gündem

Erzurum Valiliği ile Atatürk Üniversitesi arasında, ortak çalışma alanlarına yönelik iş birliği protokolü imzalandı

2024-12-14 10:37 - İnsan

İlgili Haberler

Kar ve soğuğa rağmen Ağrı Kadın Futbol Takımı’ndan 4 gollü galibiyet

00:07 - Spor

Selendi Belediyespor liderliğe yükseldi

22:53 - Spor

Ceza sahasında davetsiz misafir

20:54 - Spor

Çeşme Belediyespor sahasında puan kaybetti

19:57 - Spor

Serkan Özbalta: "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"

19:52 - Spor

Günün Manşetleri

Köyceğiz Tazelenme Kampüsü’nde Prof. Dr. Tuna’dan konferans

12:02 - Eğitim

2 kişinin ölümüne sebep olan zanlılar tutuklandı

16:11 - Asayiş

9 dil biliyor, gören şaşırıyor

15:48 - Kültür Sanat

Yaşlılara kış uyarısı: Gizli susuzluğa ve enfeksiyonlara dikkat

15:00 - Sağlık

Sağlık Hizmetleri Bürosu’ndan Yarımada Genelinde Sağlık Desteği

14:52 - Sağlık