?>

Başkan Erkan Aydın kahve ve müzik tutkunlarıyla bir araya geldi

OSMANGAZİ’DE 3 GÜN BOYUNCA BURSALILARI KAHVE VE MÜZİKLE BULUŞTURAN BURSA KAHVE FESTİVALİ’Nİ ZİYARET EDEN OSMANGAZİ BELEDİYE BAŞKANI ERKAN AYDIN, VATANDAŞLARLA SOHBET EDEREK KAHVE TADIMLARI YAPTI. ETKİNLİK KAPSAMINDA SAHNE ALAN CAN BONOMO İLE DE BİR ARAYA GELEN BAŞKAN AYDIN, ÜNLÜ SANATÇIYA BURSASPOR ATKISI HEDİYE ETTİ.

Genel - 2 ay önce

Osmangazi’de 3 gün boyunca Bursalıları kahve ve müzikle buluşturan Bursa Kahve Festivali’ni ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, vatandaşlarla sohbet ederek kahve tadımları yaptı. Etkinlik kapsamında sahne alan Can Bonomo ile de bir araya gelen Başkan Aydın, ünlü sanatçıya Bursaspor atkısı hediye etti.

Osmangazi Belediyespor’un katkıları ve Opus FS iş birliğiyle Sukaypark’ta düzenlenen Bursa Kahve Festivali, ikinci gününde Karnelya, Yedinci Ev ve Can Bonomo konserlerine ev sahipliği yaptı. Alanı dolduran binlerce kişi, sanatçıların seslendirdiği şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

Kahve tadımları, workshoplar ve renkli etkinliklerle ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatan festivali gezen Başkan Aydın, alanda kurulan kahve stantlarını tek tek ziyaret ederek işletmecilerle sohbet etti. Birbirinden özel hazırlanmış kahvelerin tadına bakan Başkan Aydın, festival alanındaki vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Festivale katılan binlerce kahve tutkunu, stantlarda özel sunumlarla hazırlanan kahveleri deneyimlerken, gün boyu sahne alan sanatçıların konserleriyle unutulmaz anlar yaşadı. Kahvenin çekirdekten fincana uzanan yolculuğunun anlatıldığı workshoplarda katılımcılar hem kahve kültürü hakkında bilgi edinirken hem de farklı demleme tekniklerini deneyimleme fırsatı buldu. Gün boyu süren etkinliklerle ziyaretçiler festival atmosferinin tadını doyasıya çıkardı.

Bursa Kahve Festivali’ni keyifli bulduklarını ifade eden vatandaşlar, "Etkinliği çok beğendik. Burada gün boyu farklı etkinlik alanlarında eğlenme fırsatı buluyoruz. Farklı demleme teknikleriyle hazırlanan kahvelerin tadına bakarken aynı zamanda sahne alan sanatçıları dinleyerek unutulmaz vakit geçiriyoruz. Bu organizasyonda katkısı olan Osmangazi Belediyesi ve tüm paydaşlara teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Bursa Kahve Festivali, son gününde Rednblack, Tuana ve Pinhani konserleriyle sona erecek.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

YENİLENEN ÇARŞI TURİSTLERİN GÖZDESİ OLDU

2026-05-05 18:01 - Marmaris

1 milyar dolarlık pazar, 50 milyon oyuncu: Türkiye’de gaming büyüyor

2026-05-07 10:41 - Teknoloji

Askeri limana taş götüren kamyon devrildi

2026-05-06 15:05 - Asayiş

ÜNLÜ OYUNCU NESRİN CAVADZADE BODRUM’DA DÜNYA EVİNE GİRDİ

2026-05-04 16:50 - Magazin

MUĞLA’DA GELECEĞİN SPORCULARI BİLİMSEL TARAMAYLA KEŞFEDİLİYOR

2026-05-06 11:30 - Spor

Gül serada 5, çiçekçide 50-100 lira

2026-05-06 10:42 - Ekonomi

Yaşlı adam evinde ölü bulundu

2026-05-06 10:19 - Asayiş

Sinop’ta pazar yoğunluğuna otoparklı çözüm

2026-05-07 12:27 - Gündem

Göz kuruluğu ve göz hastalıklarında lazer tedavi yöntemlerinin önemi artıyor

2026-05-07 11:52 - Sağlık

Üretime genç kadın eli değdi: O ilçede yıllık 550 bin ton domates hasat ediliyor

2026-05-04 09:41 - Ekonomi

İlgili Haberler

Anbar mahallesindeki kentsel dönüşüm daireleri, kura ile sahiplerini buldu

15:12 - Genel

Sinop’ta tarımsal faaliyetler değerlendirildi

15:05 - Genel

Afyonkarahisar’da kadın kursiyerlere KADES ve ŞÖNİM bilgilendirmesi

14:53 - Genel

Bu cami yatsı namazlarında dolup taşıyor

14:45 - Genel

Karadeniz’deki gemi saldırısında hayatını kaybeden görevli Kocaeli’de defnedildi

14:35 - Genel

Günün Manşetleri

KKTC’de 2 bin 500 tonluk buğday silosu çöktü

14:15 - Asayiş

Beşiktaş’ta Midtjylland maçı hazırlıkları başladı

14:10 - Spor

Sular çekildi, Haydaroba Köprüsü gün yüzüne çıktı

14:01 - Gündem

Düğünde havaya ateş açan 2 kişiye 23 bin lirayı aşkın ceza

14:00 - Asayiş

Camide katledilen adamın ailesinden adalet arayışı

13:19 - Asayiş