?>

Başkan Güründen Engelliler Haftası mesajı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR.OSMAN GÜRÜN 10-16 MAYIS ENGELLİLER HAFTASI NEDENİYLE BİR MESAJ YAYIMLADI.

Sağlık - 4 yıl önce

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, doğal ve eşsiz güzellikleri yanında tüm vatandaşların sosyal hayata eşit olarak katılabildiği, mutlu, huzurlu ve engelsiz bir Muğla için çalıştıklarını söyledi.

Başkan Gürün, “Muğla, tarihi zenginlikleri, doğal güzellikleri ile sadece ülkemizin değil tüm dünyanın gözde kentlerinden biridir. Böylesine eşsiz bir kente hizmet etmekten, bu şehir için üretmekten büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Tüm hemşehrilerimize ulaşabilmek, onların huzurlu ve mutlu bir şehirde yaşaması için var gücümüzle çalışıyoruz. Sosyal hayata katılmakta zorlanan, doğuştan veya sonradan engelli olan hemşehrilerimizin sağlığı ve evlerinde kısıtlı kalmadan yaşamlarını sürdürebilmeleri için de ayrıca mesai harcıyor, yenilikçi hizmetlerimizi hayata geçiriyoruz. Türkiye’de ilk olan Kısa Mola hizmetimizle 2016 yılından bu yana engelli evladı olan fedakâr annelerimizin kendilerine zaman ayırmasını sağlıyor, özel merkezlerimizde engelli evlatlarımızı ev sahipliği yapıyoruz. Eşsiz plajlarımızı engelsiz hale getiriyor engelli vatandaşlarımızın plajın en güzel yerinden denize girmelerini sağlıyoruz. Sende Gel Down Kafe’mizle farkındalık yaratıyoruz. Engelli nakil ve evde bakım hizmetlerimizle sağlık, engelli erişimine uygun otobüslerimizle ulaşım, engeli izci gibi etkinliklerimizle kültürel olarak engelli hemşehrilerimizin yanında oluyoruz.

“Hemşehrilerimizin yüzündeki gülümseme olmaya devam edeceğiz”

Yerel yönetimler olarak şehrimizde yaşayan tüm hemşehrilerimize ulaşarak, evlerine misafir olarak onların yanında oluyor, Muğla’mızda yaşamın tadını çıkarmasını sağlamaya çalışıyoruz. Bu hizmetlerimizle 2020 yılının Engelsiz şehri seçilmenin gururunu, mutluluğunu yaşadık. 10-16 Mayıs Engelliler Haftası ve her gün tüm hemşehrilerimizin hizmetlerimizle yanı başında olmaya, onlar için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Köyceğizde kanser taramaları devam ediyor

2022-05-05 11:00 - Sağlık

Başkan Güründen Engelliler Haftası mesajı

2022-05-09 14:30 - Sağlık

Club Areenada Sefo rüzgarı esti

2022-05-03 09:30 - Magazin

Muhtarlara ilkyardım eğitimi

2022-05-06 14:30 - Sağlık

Zara, sesi ve güzelliği ile mest etti

2022-05-04 10:30 - Magazin

Sianjide bayramın ikinci günü Pınar Seli sahne aldı

2022-05-04 11:00 - Magazin

ÖZEL ÇAĞDAŞ AKADEMİ YENİ ANAOKULU AÇTI

2022-05-09 12:08 - Gündem

Marmariste eğlence sokağa taştı

2022-05-03 15:30 - Magazin

T.C. MARMARİS SULH HUKUK MAHKEMESİ Satış Memurluğu 2020/10 SATIŞ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

2022-05-04 12:47 - Gündem

Bodruma tarihinin en büyük yolcu gemisi geldi

2022-05-04 14:00 - Ekonomi

İlgili Haberler

MUSKİ’den Ortaca’ya yeni içme suyu deposu

14:50 - Sağlık

Patnos’ta implat tedavisi uygulamaya başladı

14:49 - Sağlık

Uzmanından uyarı: "Uyku düzeninin bozulması agresif tip meme kanseri riskini artırabiliyor"

14:07 - Sağlık

Uzman Doktor Yılmazoğulları Kronik Yorgunluğu Anlattı

13:16 - Sağlık

Elazığ’da tüberküloz ele alındı

13:14 - Sağlık

Günün Manşetleri

Büyükşehir’den Mezarlıklara Yatırım

15:05 - Genel

Muğla Büyükşehir Belediyesi gönüllü itfaiyeciler yetiştiriyor

14:59 - Asayiş

MUSKİ’den Ortaca’ya yeni içme suyu deposu

14:50 - Sağlık

KBÜ’den kaya mezarları ve arkeolojik alanlara saha gezisi

11:52 - İnsan

Köyceğiz Kaymakamı Kumcu, gemi simülasyon laboratuvarını inceledi

11:19 - Genel