?>

Başkan Mandalinci’den Türkbükü ve Gölköy’de inceleme

Bodrum belediye başkanı tamer mandalinci, saha ziyaretleri kapsamında türkbükü ve gölköy mahallelerinde denetim ve incelemelerde bulundu. Esnaf ve vatandaşları dinleyerek talep, öneri ve şikayetleri dinledi.

Genel - 10 ay önce

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, saha ziyaretleri kapsamında Türkbükü ve Gölköy mahallelerinde denetim ve incelemelerde bulundu. Esnaf ve vatandaşları dinleyerek talep, öneri ve şikayetleri dinledi. Gelen talep, öneri ve şikayetleri yerinde incelemek için Bodrum’un farklı mahallelerine ziyaretlerini sürdüren Başkan Mandalinci, Türkbükü ve Gölköy mahallelerini ziyaret ederek vatandaşları dinledi. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlar, özellikle halk plajlarına konulan şezlonglardan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Su kesintileri ile ilgili şikayetlerin de konuşulduğu ziyarette Başkan Mandalinci, konuyla ilgili Muğla Büyükşehir Belediyesi ile yürütülen çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Başkan Mandalinci, gelen talep, öneri ve şikayetlerin takibinin yapılması için de ilgili birim müdürlerine talimat verdi. “Önümüzdeki yaza su sorunu yaşamayacağız”

Vatandaşların su ile ilgili taleplerini dinleyen Başkan Tamer Mandalinci, şu açıklamalarda bulundu:

“Seçim dönemindeki beyanlarımda da su ile ilgili çözümün en az bir yıl alacağını belirttim. Bir boru kazıp boru değiştirmeden, yeni su kaynağı oluşturup içme su arıtma tesisi kurmadan, ek kaynakları iyi duruma getirmeden suyu çözmek mümkün değil. Eylül ayında 23 km hat değişimi yapacağız. En çok patlayan bölgelerin hemen ivedilikle boru değişimini yapacağız. Milas Ekinanbarı’nda içme suyu arıtma tesisi kuruyoruz, projeler çalışılıyor. Ama bu iş hemen olmuyor maalesef. Şu an proje yürütülüyor, çalışılıyor. Eylülde hemen temellerini atacağız, önümüzdeki yaza su sorunu yaşamayacağız” Başkan Mandalinci’ye ziyaretlerinde Türkbükü Mahalle Muhtarı Yücel Ertuğrul, bölge meclis üyeleri ve ilgili birim müdürleri eşlik etti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

DALAMAN'DA REVİZYON İMAR PLANI TEPKİSİ

2024-07-03 13:50 - Gündem

MARMARİS’E DOĞALGAZ İÇİN BÜYÜK KAMULAŞTIRMA

2024-06-28 10:32 - Gündem

Fransa'da Macron'un Aldığı İkinci Yenilgi Avrupa Gündeminin Merkezinde

2024-07-01 14:42 - Ulusal

AKKÖPRÜ SANTRALİ ÖZELLEŞTİRİLME İHALESİ İPTAL EDİLDİ

2024-07-02 13:45 - ÇEVRE

DÜNYA İKİNCİSİ SULTANİYE KAPLICASI’NA İLGİ BÜYÜK

2024-06-29 12:20 - ÇEVRE

ADALA’NIN UNESCO KORUMALI CENNETİ HERMOS KANYONU

2024-06-26 16:40 - Yaşam

Almanya'da Yaşayan Türk Vatandaşlarına Müjde: Çifte Vatandaşlık Mümkün Hale Geliyor

2024-06-26 17:13 - Ulusal

İran'da Cumhurbaşkanlığı Seçimi Sonuçları: İkinci Tura Kalan Adaylar

2024-06-29 13:40 - Ulusal

Joe Biden Tartışması: Adaylık Krizi ve Muhtemel İstifa

2024-07-01 12:56 - Ulusal

Peru'da 7 Büyüklüğünde Şiddetli Deprem ve Tsunami Uyarısı

2024-06-28 12:25 - Ulusal

İlgili Haberler

AK Parti İstanbul’dan ilçe ilçe danışma meclisleri

13:01 - Genel

Ersoy: "Kayserispor bu seneyi çok büyük problemlere rağmen atlattı"

13:02 - Genel

Kuyucak’ta çevreyi koruyan çiftçiler ödüllendirilecek

12:57 - Genel

Gaziosmanpaşa’da özel öğrencilerin el emeği ürünleri panayırda sergilendi

12:54 - Genel

Aydın’da jandarmadan boğulma olaylarına karşı önlem

12:55 - Genel

Günün Manşetleri

Bahçeli'den PKK'nın Fesih Kararına Tarihi Yorum

16:36 - Gündem

40 Yıllık Usta Antika Saatlere Hayat Veriyor

16:36 - Kültür Sanat

İnternet Dolandırıcılarına Büyük Darbe

16:36 - Asayiş

Yeni Papa Kayseri'den mi?

16:36 - Gündem

Silahlı Saldırıda 1 Genç Hayatını Kaybetti

15:27 - Asayiş