?>

Başkan Mustafa Önsay: "Kütahya Belediyesini Kamil Saraçoğlu ile tekrar kazanacağız"

Başkan önsay: "kütahya belediyesini kamil saraçoğlu ile tekrar kazanacağız"

Siyaset - 1 yıl önce

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Kütahya Belediyesini Kamil Saraçoğlu ile kazanacaklarını söyledi.

Başkan Önsay, AK Parti Kütahya milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir ve AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu ile birlikte parti binasında basın toplantısı düzenledi.

Önsay, "Kütahya’da AK Parti vermedikçe kimse bir şey alamaz. Bunu herkes biliyor. Hata yapmışızdır, eksik yapmışızdır, vatandaşımızla buluşamamışızdır, birliğimizi beraberliğimizi zayi etmişizdir, birbirimize darılmışızdır, küsmüşüzdür. Bunlar bizim hatalarımız. Yoksa bizim belediyemiz Kamil Saraçoğlu döneminde, Mustafa İça döneminde AK Parti’nin belediyesidir. Yapılan her şey AK Parti’ye aittir. 2024 ve 2029 yılları arasında yapılacak her şeyde yine AK Parti’ye ait olacak. Bizde kişisel bir iş yok. Bizim tek kırmızı çizgimiz Recep Tayyip Erdoğan. Siyaset insanla yapılıyor. Biz hepimiz bir ekibiz. Her birimize farklı görevler veriliyor ve biz bu görevleri layıkıyla yapmak üzere çalışıyoruz. Görevin ne olduğunu sorgulamak, bizim haddimize değil. Cumhurbaşkanımız ne diyorsa odur.O gün öyle demiştir odur, bugün böyle demiştir budur. Biz AK Parti olarak seçime giriyoruz. Kazanırsak AK Parti olarak kazanıyoruz” dedi. "Milletvekillerinden Kamil Saraçoğlu’na tam destek"

AK Parti Kütahya Milletvekilleri Adil Biçer, Mehmet Demir ve İsmail Çağlar Bayırcı da basın toplantısında söz alarak, her daim Kamil Saraçoğlu’nun yanında ve destekçisi olduklarını dile getirdiler. "İnsanlarımız mutlu ve huzurlu olacak"

AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu, Kütahya’yı tekrar AK Parti Belediyeciilği ile tanıştıracaklarını belirtti.

Saraçoğlu, "İşimiz, gücümüz, sevdamız Kütahya diye çıktığımız 2014 yılından bugüne ilk günkü aşkla ve heyecanla Kütahya Yüzyılını inşa edecek, vizyon projelerimizle güçlü bir ekip teşkilatımızla birlikte Kütahyamızı bölgenin yıldızı haline getirmeye gayret göstereceğiz. Görevi devrettiğimiz 2019 yılında milletimize hizmet sevdamız hiç bitmeyecek demiştik. Rabb’ime hamd ediyorum ki, bize kadim şehir Kütahyamıza tekrar hizmet etme yolunu açtı. Kütahyamız için bir ve beraber olarak, AK Parti bayrağını dikeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Kütahyalı hemşerilerimize olan güvenini boşa çıkarmayacağız. Yine yeniden Kütahya için hazırız, kararlıyız. Neden kaybettiklerimizi çok iyi biliyoruz ve şu an itibariyle 5 yıl boyunca biz hemşerlerimizle gönül bağımızı asla yok etmedik. Sokakta, çarşıda olduk, iş yerlerine, kahvesine, lokantasına gittik. Her yerde insanlarımızla beraberdik. O dönemde seçilen arkadaşımız da şu anda görev yapıyor. Müthiş bir beklenti vardı. Biz ondan yarış da yapmıştık. Ama bu süreçte halkımızın beklentilerinin yerine gelmediğini gördük. Sahaya çıktığımız zaman AK Parti’yle gönül bağlarının, Kamil Saraçoğlu’yla gönül bağlarının bitmediğini gördük ve bu nokta itibariyle de genel merkezimizin yapmış olduğu kamuoyu yoklamaları, akil adamlara ya da akil kişilerle istişare yapmaları sonucunda tekrar böyle bir yola çıkmayı bize görev tevcih ettiler. Bu zor bir görev, bunu biliyorum. Ama bunun üstesinden bu teşkilatla beraber çok rahat kalkacağımızdan eminim ve proje ekibimiz de çalışıyor. Bizim zaten yarım kalan projelerimiz vardı. Onları zaten hayata geçirdiğimiz anda Kütahya’nın çok farklı bir konuma geleceğini hep birlikte göreceğiz. Yani biz göreve hazırız, kenarda, dışarda kalmadık. Her zaman aktif bir şekilde Kütahyalının içindeydik. İnşallah Kütahyalı AK Parti belediyeciliği ile tekrar tanıştığı anda çok rahat edecek ve insanlarımız mutlu ve huzurlu olacak" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Başkan Mustafa Önsay: "Kütahya Belediyesini Kamil Saraçoğlu ile tekrar kazanacağız"

2024-01-19 18:49 - Siyaset

Yenişehir’e 800 milyon liralık yatırımla soğuk hava ve paketleme tesisi yapılıyor

2024-01-18 09:54 - Ekonomi

EBYÜ’de 5 yıllık stratejik plan hazırlığı için istişare toplantısı yapıldı

2024-01-19 08:53 - Eğitim

HÜKÜMET KADIN YENİDEN MUHTAR ADAYI

2024-01-16 11:34 - Marmaris

TURİZMDE MOBİL EV DÖNEMİ: YENİ YÖNETMELİK VE KRİTERLER

2024-01-18 18:55 - Turizm

Yenidoğan bebekler için 22 bin fidan dikildi

2024-01-18 12:34 - Sağlık

TÜRKİYE'NİN İHA BAŞARISI: ANKA-3 ALMAN BASININDA

2024-01-15 15:10 - Ulusal

BAİDU'NUN ERNİE'Sİ ÇİN ORDUSU TEST İDDİALARIYLA DÜŞÜŞ YAŞADI

2024-01-15 15:05 - Dünya

DN Kreatif Basına Değer Veren Reklam Ajansı ödülünü aldı

2024-01-13 14:25 - Genel

AYASOFYA'DA YENİ DÜZENLEME: GİRİŞ ÜCRETİ 25 EURO

2024-01-15 15:15 - Turizm

İlgili Haberler

TBMM Başkanı Kurtulmuş: "Kuzey Kıbrıs Türkü’nün her meselesini kendi milli meselemiz olarak görüyoruz"

19:33 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Adlarımız farklı olsa da söz konusu Kıbrıs davası olunca soyadımız Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’dir"

19:17 - Siyaset

Pakistan Başbakanı Şerif, Türkiye’nin İslamabad Büyükelçisi Neziroğlu ile görüştü

18:03 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Terörsüz Türkiye, Türkiye Yüzyılı vizyonunun somut bir yansıması"

18:05 - Siyaset

Cambaz Mithat ‘Yetenek Sirkiniz’ gösterisi renkli ve heyecanlı anlara sahne oldu

17:20 - Siyaset

Günün Manşetleri

Müşteriler Tarçın'lı Taksi İstiyor

15:33 - İnsan

Sahildeki Gizemli Cisim Alarm Yarattı

13:28 - Gündem

Justin Timberlake Türkiye'de Konser Verecek!

13:26 - Kültür Sanat

Filistinli Çocuğu Öldüren Katile 53 Yıl Hapis Cezası

13:09 - Asayiş

Süper Lig'de Bugünkü Maçların VAR Hakemleri Belli Oldu

12:27 - Spor