?>

BAŞKAN OKTAY: “GAZETECİLER KÖPRÜ GÖREVİ GÖRMEKTEDİR”

Gündem - 3 yıl önce

 

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, gazetecilerin bu önemli gününü kutladı. Başkan Oktay, “Marmaris’te de yaşadığımız onca zor zamanlarda fedakarca görev yapan değerli gazetecilerimiz halkımızla aramızda adeta birer köprü görevi görmektedir.  Gazetecilik mesleğinin hakkını vermek için özveriyi, güç koşulları kabullenmiş tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden basın çalışanlarını rahmetle anıyor; tüm basın emekçilerimize saygı ve selamlarımı iletiyorum.” dedi.

 

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tüm zorluklarına rağmen gazetecilik mesleğini özveriyle sürdüren basın mensuplarının gününü kutlayan Oktay’ın mesajı şöyle:

“1961 yılında gazetecilerin gerçekleştirdikleri mücadelenin sonucunda elde edilen kazanımlar doğrultusunda ilan edilen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, ülkemizdeki basın tarihi açısından çok önemli bir zaman dilimdir. 10 Ocak; basın çalışanlarının hak ve haklılık mücadelesinin bir sonucudur. Türkiye’nin her noktasında özverili çabaları ile kamuoyuna haber ve bilgi akışı sağlamak üzere görev yapan gazeteciler halkın gözü, kulağı ve sesi olma sorumluluğu üstlenmiş ve hak ve adaletin sağlanmasında etkili bir araç olmuştur. Marmaris’te de yaşadığımız onca zor zamanlarda fedakarca görev yapan değerli gazetecilerimiz halkımızla aramızda adeta birer köprü görevi görmektedir.

Gazetecilik mesleğinin hakkını vermek için özveriyi, güç koşulları kabullenmiş tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden basın çalışanlarını rahmetle anıyor; tüm basın emekçilerimize saygı ve selamlarımı iletiyorum.”

NUR DÜZEN

Haftanın Öne Çıkanları

ÖZLENEN YILLARA DÖNÜLDÜ

2023-01-06 11:49 - Turizm

ORTAK AKILLA NİTELİKLİ ÇÖZÜM

2023-01-07 16:31 - Marmaris

Büyükşehir İtfaiyesi 2022’de 4 bin 476 itfai olaya müdahale etti

2023-01-06 11:52 - Marmaris

CHP’Lİ GİRGİN: CEVAP VERMEKTEN İMTİNA EDİYORLAR

2023-01-06 11:45 - Siyaset

“BU SEÇİMİ ALACAĞIZ”

2023-01-07 16:34 - Siyaset

AHU HASTANESİ’NDE TARİHİ AN

2023-01-07 16:38 - Sağlık

Muğla Olgunlaşma Enstitüsü ürünleri Mebpasaj’da satışa girdi

2023-01-06 11:47 - Gündem

2 bin 500 yılık mermer ocakları bulundu

2023-01-06 14:00 - Kültür Sanat

Kanuninin otağında kazı çalışması yapılacak

2023-01-08 18:00 - Kültür Sanat

Büyükşehir ve MARKO arasında üretim birliği için imzalar atıldı

2023-01-07 12:30 - Ekonomi

İlgili Haberler

Ordu’da sağanak sonrası sel ve su baskınları

00:48 - Gündem

Van semalarında ay şöleni

00:42 - Gündem

Doğaseverlerin kuruyan gözdesi suya tekrar kavuştu

20:24 - Gündem

Bartın’da sağanak etkili oldu, caddeler nehre döndü

19:07 - Gündem

Çanakkale’de sahile ölü caretta caretta vurdu

18:33 - Gündem

Günün Manşetleri

AK Parti heyeti şehit ailesi ile bir araya geldi

14:22 - İnsan

Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürdü

14:15 - Spor

Kayıp Tır Şoförü İçin Gaiplik Kararı Alındı

14:06 - İnsan

Milliler, Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda çeyrek finale yükseldi

14:02 - Spor

Sigaranın çıkardığı yangın hastaneyi küle çeviriyordu

13:46 - Asayiş