?>

Başkan Özdoğan: "Hedefimiz, vatandaşlarımızın güvenli yaşamasını sağlamak"

Toki tarafından yürütülen 250 bin sosyal konut projesi kapsamında hacılar’da inşa edilen 547 konutun hak sahipleri için konut belirleme kurası, noter huzurunda gerçekleştirildi. Kura çekimi, toki'nin youtube kanalından canlı yayınlandı.

Genel - 3 ay önce

TOKİ tarafından yürütülen 250 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında Hacılar’da inşa edilen 547 konutun hak sahipleri için Konut Belirleme Kurası, noter huzurunda gerçekleştirildi. Kura çekimi, TOKİ’nin YouTube kanalından canlı yayınlandı.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, kura çekiminin ardından yaptığı açıklamada, bu önemli sürecin hem hak sahipleri hem de ilçe için büyük bir kazanım olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başlatılan 250.000 Sosyal Konut Projesi kapsamında ilçemize kazandırılan konutlar, Hacılar’ımızın gelişiminde çok önemli bir yer tutuyor. Bu anlamda başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ve TOKİ yetkililerine teşekkür ediyorum. Büyük bir gayretle yürütülen bu proje kapsamında konutların teslimi yaklaşıyor. Bugün gerçekleştirilen kura ile hak sahipleri artık evlerinin tam yerini öğrendi. Her biri için hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum."

Kura ile evlerinin nerede olacağını öğrenen vatandaşların heyecanını paylaştığını ifade eden Başkan Özdoğan, Hacılar Belediyesi olarak da ilçede kentsel dönüşüm projeleriyle modern konutlar üretmeye devam ettiklerini vurguladı.

"Biz Hacılar Belediyesi olarak da ilçemizde modern ve güvenli alanlar oluşturmak için kentsel dönüşüm çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Sadece TOKİ projeleriyle değil, belediyemiz eliyle yürüttüğümüz yatırımlarla da Hacılar’ı geleceğe hazırlıyoruz. Hedefimiz, vatandaşlarımızın daha konforlu ve güvenli bir yaşam sürmelerini sağlamak. İnşallah bu hedefe hep birlikte ulaşacağız."

Konut Belirleme Kurası, Hacılar Aşağı Mahalle’de yapımı tamamlanmak üzere olan 547 konutluk projede gerçekleştirildi. Noter huzurunda şeffaf bir şekilde yürütülen kura işlemi, hak sahiplerine evlerinin hangi blok ve dairede olduğunu belirledi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris'te Tefecilik Operasyonu: Esnaf Odası Başkanı Gözaltında

2025-03-25 12:30 - Asayiş

ERGUN'DAN DEMOKRASİ VE HUKUK ELEŞTİRİSİ

2025-03-24 12:39 - Siyaset

TFF 3. Lig 4. Grup: Turgutluspor: 1- Denizlispor: 1

2025-03-26 16:41 - Spor

CHP'li Balcı'dan MHP'li Demirel'e Sert Cevap

2025-03-26 13:07 - Marmaris

Metin Ergun'dan Ekonomik Kriz Uyarısı

2025-03-27 13:58 - Ekonomi

İmamoğlu’nun kasası Adem Soytekin’e savcıdan "çakar" kıyağı

2025-03-22 15:57 - Asayiş

Marmaris'te Tefecilik Operasyonu

2025-03-28 11:11 - Asayiş

Marmaris'te Dar Sokaklar Araç İşgalinde

2025-03-25 16:15 - Marmaris

MARMARİS BAHAR ÖNCESİ SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ

2025-03-26 12:59 - Marmaris

GÖKOVA KAVŞAĞINDA ZİNCİRLEME KAZA

2025-03-25 18:58 - Asayiş

İlgili Haberler

Kayseri’yi Geleceğe Hazırlayan Başkan Büyükkılıç, Kent Konseyi’nde projelerini anlattı

14:52 - Genel

İGA İstanbul Havalimanı küresel bağlantıda dünya lideri

14:40 - Genel

Auran Kozmetik, doğal kene kovucu sprey geliştirdi

14:37 - Genel

Hayvanseverlikle ‘Nuh Sendromu’nu karıştırmayın

14:04 - Genel

Karacasu Belediyesi’nden Dedebağ’da temizlik çalışması

14:07 - Genel

Günün Manşetleri

İran Dini Lideri Hamaney'den ABD'ye Sert Uyarı

14:11 - Dünya

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran-İsrail Gerilimi Yorumu

14:11 - Gündem

Kesinleşmiş 22 yıl cezayla aranan hükümlü yakalandı

12:20 - Asayiş

Kadınların ürettiği ürünler Türkiye’ye açılıyor

12:14 - Ekonomi

Üniversite Sınavı Öncesi Ebeveynlere Kritik Uyarılar

10:50 - Sağlık