?>

Başkan Palancıoğlu, Kazım Karabekir Mahallesi’nde

Geçtiğimiz yıl başlattığı 'mobil başkan' uygulaması ile mahalleleri gezerek teknik ekibi ile birlikte mahalle halkının talep ve önerilerini dinleyen melikgazi belediye başkanı doç. Dr. Mustafa palancıoğlu, kazım karabekir mahallesi’nde "vatandaş soruyor, başkan cevaplıyor" etkinliğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Genel - 8 ay önce

Geçtiğimiz yıl başlattığı ’Mobil Başkan’ uygulaması ile mahalleleri gezerek teknik ekibi ile birlikte mahalle halkının talep ve önerilerini dinleyen Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Kazım Karabekir Mahallesi’nde ’Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor’ etkinliğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve teknik ekibi ile birlikte Melikgazi’nin mahallelerini gezerek vatandaşlar ile bir araya geleceklerini söyleyen Başkan Palancıoğlu; "Geçtiğimiz yıl başlatmış olduğumuz Mobil Başkan uygulaması ile birçok mahallemizi gezmiş, vatandaşlarımızın taleplerini dinlemiştik. Göreve geldiğimizden beri Kazım Karabekir Mahallemiz’e çok güzel hizmetler yaptık. Burada 2. Etap kentsel dönüşüm çalışmasına başladık. İhaleleri tamamladık. Kentsel dönüşüm ile Kazım Karabekir Mahallemiz bambaşka güzel bir mahalle oldu. Buraya parklar, yollar, kütüphane, pazar yeri, sağlık merkezi, 3 okul ve spor sahası gibi birçok yatırım yaptık. Elimizden geldiğince tüm mahallemize hizmet ediyoruz. Anbar, Küçükali, Aydınlıkevler, Yıldırım Beyazıt Mahallemizde kentsel dönüşüm çalışmalarımız devam ediyor. Rabbim güç kuvvet verdikçe yatırım yapmaya devam edeceğiz. "Fidan Değil Ağaç Dikiyoruz" sloganımızla Melikgazi’mize yılları kazandırıyoruz. Türkiye’de en çok sağlık merkezi, en çok okul, en çok park, en çok kütüphane yapan belediyeyiz. Tüm mesai arkadaşlarımıza ve meclis üyelerimize destekleri için teşekkür ederim" dedi.

Mobil Başkan’ın mahallesine gelmesinden çok mutlu olduğunu ifade eden Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Tekin Dönmez ve mahalle sakinleri ise, mahallesine yapılan birçok hizmet için Başkan Palancıoğlu’na ve ekibine teşekkür etti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Şehitkamil’den yeni mesire alanı

2025-04-17 16:46 - Gündem

İYİ Parti'li Ergun'dan Faiz Uyarısı

2025-04-16 13:11 - Ekonomi

"Öğretmenime Dokunma"

2025-04-14 13:45 - Marmaris

100 milyon liralık 17 araç, SASKİ filosuna eklenecek

2025-04-18 12:43 - Gündem

Vatandaşlar ‘işe alma taahhüdü verip sözünde durmadığını’ iddia etikleri şirkete tepki gösterdi

2025-04-19 12:33 - Gündem

Akyaka'nın Doğal Mirası Tehdit Altında

2025-04-15 13:13 - ÇEVRE

Van’da iki mevsim bir arada

2025-04-16 09:46 - Gündem

Güney Ege Turizmi Marmaris'te Birleşti

2025-04-19 14:22 - Turizm

Yağmur Sonrası Marmaris'te Bahar Sevinci

2025-04-15 14:25 - Marmaris

MARMARİS’İN ESNAFLARI BELEDİYENİN ÖNÜNDE EYLEM YAPTI

2025-04-18 16:06 - Marmaris

İlgili Haberler

Devler liginde bir yıldız: ABC Lojistik, ihracat başarısını sahneye taşıdı

11:28 - Genel

Kaymakam Bayram kurumlarda yürütülen çalışmaları yerinde inceledi

11:23 - Genel

Karacasu’da tayini çıkan savcı ve mal müdürü onuruna veda yemeği

11:12 - Genel

Yabancı üniversite öğrencileri Şuhut’un tarih ve kültürüyle buluştu

11:05 - Genel

Başkan Çerçioğlu, çocukları tiyatro ile buluşturdu

10:59 - Genel

Günün Manşetleri

Büyükşehir’den Mezarlıklara Yatırım

15:05 - Genel

Muğla Büyükşehir Belediyesi gönüllü itfaiyeciler yetiştiriyor

14:59 - Asayiş

MUSKİ’den Ortaca’ya yeni içme suyu deposu

14:50 - Sağlık

Bodrum’da sel sonrası yaralar sarılıyor

14:34 - Gündem

KBÜ’den kaya mezarları ve arkeolojik alanlara saha gezisi

11:52 - İnsan