?>

Başkan Toraman: “Jandarmamız, milletimizin gurur kaynağı”

Türk jandarma teşkilatı’nın 185. Yıldönümü kapsamında çarşamba ticaret borsası meclis başkanı hacı toraman, yönetim kurulu başkan yardımcısı şevket zeren, kurucu meclis başkanı nurettin öztekin ve tescil memuru oğuzhan kılınç, çarşamba ilçe jandarma komutanı mustafa kemal çelik’i ziyaret etti.

İnsan - 12 ay önce

Samsun’un Çarşamba Ticaret Borsası(ÇTB) Meclis Başkanı Hacı Toraman, Jandarma Teşkilatının Türk milletinin gurur kaynağı olduğunu söyledi.

Türk Jandarma Teşkilatı’nın 185. yıldönümü kapsamında Çarşamba TB Meclis Başkanı Hacı Toraman, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şevket Zeren, Kurucu Meclis Başkanı Nurettin Öztekin ve Tescil Memuru Oğuzhan Kılınç, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Kemal Çelik’i ziyaret etti.

Meclis Başkanı Toraman, Türk Jandarma Teşkilatı’nın milletin huzur ve güvenliği için görev yaptığını belirterek, “185’inci kuruluş yıldönümünü kutlamanın onurunu yaşıyoruz, eğitimli ve yetkin personeli, donanımı, disiplini ile yurdumuzun bölünmez bütünlüğünü koruyarak, huzur ve güvenliği sağlayan teşkilatımız, milletimizin gurur kaynağı olmuştur” diye konuştu.

Jandarma Teşkilatının tüm bölücü unsurlara karşı, her daim diğer güvenlik birimleriyle birlikte üstün bir mücadele yürüttüğünü ifade eden Toraman, “185 yıldır şanlı geçmişinden aldığı güçle, bugün de görevini layıkıyla yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın 185’inci kuruluş yıldönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere mukaddesat uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi saygı ve şükranla anıyor, şahsını tanımaktan memnun olduğumuz ve ilçemizde huzurun sağlanması noktasında görevini büyük bir özveriyle ifa eden İlçe Jandarma Komutanımız Mustafa Kemal Çelik’e ve teşkilatımızın tüm mensuplarına başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Kemal Çelik de ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Çarşamba Ticaret Borsası heyetine teşekkürlerini iletti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

DÜNYA OKYANUS GÜNÜ’NDE DATÇA’DA KARA VE SUALTI TEMİZLİĞİ

2024-06-08 18:29 - ÇEVRE

SUÇIKAN'DA SU BİTTİ, ARTIK YETER

2024-06-09 14:59 - ÇEVRE

GÖKOVA’DAKİ SEVGİ YOLU’NDA AĞAÇ ÜSTÜ AŞK İLANLARI

2024-06-13 13:52 - ÇEVRE

MARMARİSLİ 14 YAŞINDAKİ FUTBOLCU MUĞLA KARMASINA SEÇİLDİ

2024-06-11 11:34 - Spor

DALAMAN SARSALA KOYU'NA GİRİŞE REKOR ZAM

2024-06-10 16:58 - Ekonomi

MEHMET AKPINAR ATAUZDERE BAYRAM SEVİNCİ YAŞATTI

2024-06-10 13:39 - Gündem

Amasya’da otomobil yol kenarındaki tezgaha daldı: 1 ölü

2024-06-10 17:37 - Asayiş

PİK KURS MERKEZİ AÇILDI

2024-06-11 17:57 - Marmaris

ŞANLIURFA'DA KÖPEKLERE YAŞATILAN VAHŞETİ DURDURUN

2024-06-10 11:48 - Yaşam

MARMARİS’TE ÇEVREYİ KORUYAN VATANDAŞA HAKSIZ SALDIRI

2024-06-14 14:54 - ÇEVRE

İlgili Haberler

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bayramlaşma programı yapıldı

22:20 - İnsan

Atakum Belediyesinden bayram şekeri ikramı

21:33 - İnsan

Canik Belediyesi’nden çalışanlara bayram ikramiyesi

21:36 - İnsan

Bu köyde pişmiş kurban eti her eve giriyor

19:19 - İnsan

Kahramanmaraş’ta deprem şehitleri kabirleri başında anıldı

18:20 - İnsan

Günün Manşetleri

Akvaryum merakı artıyor

10:39 - Genel

Firari Uyuşturucu Hükümlülerine Operasyon

10:38 - Asayiş

Normal doğum anne ve bebek sağlığı için önemli

10:36 - Sağlık

Kurban Bayramında acemi kasaplara müjde

10:34 - İnsan

Ayçiçek Yağı Fabrikasında Patlama

10:16 - Asayiş