?>

Başkentte scooter valizle paket servisi

Başkentte scooter valizle paket servis denemesi yapan esnaf, valizin kullanım amacının günlük hayatta insanların hayatını kolaylaştırmak olduğunu belirtti.

Teknoloji - 2 ay önce

Başkentte scooter valizle paket servis denemesi yapan esnaf, valizin kullanım amacının günlük hayatta insanların hayatını kolaylaştırmak olduğunu belirtti.

Ankara İskitler’de çanta imalatı yapan esnafın, geçtiğimiz günlerde scooter valiziyle trafikte dolaşırken çekilen görüntüleri sosyal medyada ilgi odağı oldu. Valizle paket servisi denemesi yapan esnaf, valizin günlük yaşamda insanların hayatını kolaylaştırmak ve özellikle yaşlılar için daha pratik ve konforlu hale getirmek amacıyla satışını yaptığını ifade etti.

"Espri olsun diye paket servisinde deneyelim dedik"

Valizi test etmek için trafiğe çıktığını söyleyen çanta imalatçısı Osman Akın, "Bu ürünü 1 yıl önce Çin’den kendimiz Türkiye distribütörlüğünü almak üzere getirmiştik.1 Yıldır arge çalışmasını, planlamasını yaparken arkadaşlarımız bize paket servisi için deneme maksatlı kullanabilir miyiz? demişlerdi. Biz de espri olsun diye paket servisinde deneyelim dedik. Arkadaşımız yeri olan İskitler’deki kanatçı yerine getirdik. Arkadaşımızın yerinde paket servisinde hizmet vermeye başladık" dedi.

"İlk defa binelim dedik onda da patladı gitti"

Valizi test ederken çekilen videodan haberi olmadığını ve sosyal medyadaki ilgiden dolayı memnun kaldığını belirten Osman Akın, "Biz bavulu 1 sene önce Çin’den ithalatını yapmak için getirmiştik. Amacımız Türkiye’deki uluslararası marketlere satış yapmaktı. Ancak mevcut ekonomik şartlarda biraz ertelemek zorunda kaldık. Bu sene piyasaya süreceğimiz ürün olduğu için test ederken haberim olmadan bir vatandaş videomu çekmiş, o da viral oldu. Valizi paket servisi için kullanmayacağız. Bunu havalimanlarında insanlara kolaylık sağlamak için, yaşlılara hac ve umrede daha kolay tavaf edebilmesi için getirdik. 1 yıldır ofisimizde, showroom’da bekletiyorduk, 1 yıl sonra ilk defa binelim dedik onda da patladı gitti" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Kestane Bahçesi Kenevir Tarlasına Dönüştürülmüş

2025-08-30 13:50 - Asayiş

Kuşadası’nda sene başı müdürler kurulu toplantısı yapıldı

2025-08-31 10:43 - Genel

DALAMAN'A 30 YENİ HİZMET ARACI

2025-09-03 11:03 - Ulaşım

Milas Belediyesi'nden Yol Yapım Seferberliği

2025-09-04 13:38 - Ulaşım

Marmaris’te 233. Kez İntihar Girişimi

2025-09-04 15:52 - Marmaris

Bodrum'da Yol Çalışmaları Devam Ediyor

2025-09-02 11:47 - Ulaşım

Marmaris Evren Paşa İlkokulu Yeniden Yapılıyor

2025-09-04 11:55 - Marmaris

Menteşe, 30 Ağustos'u Büyük Bir Coşkuyla Kutladı

2025-08-30 12:03 - Genel

TCSG-310 BOTU VE TCG İMBAT MARMARİS’TE ZİYARETE AÇILDI

2025-08-30 13:11 - Marmaris

MARMARİS'TE KASK TAKMAYANLAR HAYATINI KAYBEDİYOR

2025-08-30 13:42 - Marmaris

İlgili Haberler

BARÜ’nün akıllı tekstil projesi uluslararası iş birliğiyle yürütülecek

20:43 - Teknoloji

Geleceğin bilim insanları Akdeniz Belediyesinde yetişiyor

16:51 - Teknoloji

Başkan Seçer: "İyi ki cumhuriyet var"

16:35 - Teknoloji

Antalya Teknokent Caretta Demoday’de girişimciler yatırımcılarla buluştu

12:26 - Teknoloji

Kepez’de "Cumhuriyet ve Bilimle Gece Gözlemi" etkinliği

11:34 - Teknoloji

Günün Manşetleri

Çocuğu fırlatan şüpheli tutuklandı, amca tepki gösterdi

15:19 - Asayiş

Beşiktaş, kondisyon ve taktik çalıştı

15:13 - Spor

Aracın çarptığı su samuru telef oldu

15:12 - Gündem

DEAŞ şüphelisi genç tutuklandı

15:03 - Asayiş

Dünya şampiyonu güreşçilerden RTÜK’e ziyaret

15:00 - Spor