?>

Bayrampaşa’da önce tatlı yedi, sonra hesabı ödemeden giderken iş yeri sahibini tehdit etti

BAYRAMPAŞA'DA İDDİAYA GÖRE BİR PASTANEYE GİREN ŞAHIS, TATLI YEDİKTEN SONRA ÖDEME YAPMAYIP DIŞARI ÇIKTI. ŞAHSIN ‘İBANIMA PARA ATACAKLAR O ZAMAN ÖDEME YAPACAĞIM' DEDİĞİ ÖNE SÜRÜLÜRKEN, DÜKKAN SAHİBİ BERKAY DÖNMEZ İSE ŞÜPHELİNİN KENDİSİNİ 'İLERİYE GEL, İLERİDE SANA ÖDEMESİNİ YAPACAĞIM' ŞEKLİNDE TEHDİT ETTİĞİNİ SÖYLEDİ.

Asayiş - 2 ay önce

Bayrampaşa’da iddiaya göre bir pastaneye giren şahıs, tatlı yedikten sonra ödeme yapmayıp dışarı çıktı. Şahsın ‘ibanıma para atacaklar o zaman ödeme yapacağım’ dediği öne sürülürken, dükkan sahibi Berkay Dönmez ise şüphelinin kendisini ’İleriye gel, ileride sana ödemesini yapacağım’ şeklinde tehdit ettiğini söyledi.

Olay, önceki akşam Bayrampaşa Muratpaşa Mahallesi’ndeki bir tatlıcıda meydana geldi. İddiaya göre dükkana gelen bir kişi, sipariş verdi. Adamın durumundan şüphelenen dükkan sahibi Berkay Dönmez, siparişi eksik götürdü. Tatlısını yiyen adam, "Daha sonra ödeyeceğim, IBAN’ıma para atacaklar" deyip dışarı çıktı. Bunun üzerine Berkay Dönmez de arkasından gitti. İddiaya göre şahıs, dükkan sahibi Berkay Dönmez’i tehdit etti. Yaşananlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. "IBAN’ıma para gelecek, ödeme yapacağım" dedi ancak ödeme yapmadı"

Dükkan sahibi Berkay Dönmez, "İşletmemize bir şahıs geldi. Şahıs bizden pasta ve birkaç tane ürün istedi. Biz dış görünüşünden kaynaklı birtakım şüphelerde bulunduk. O yüzden servisi eksik yaptık. Ve bundan sonra kalkıp gitmeye çalıştı, hesabı ödemedi. ’IBAN’ıma para gelecek, ödeme yapacağım’ dedi ancak hiçbir şekilde ödeme yapmadı. Kasaya gelip sadece ’IBAN’ıma ödeme gelmedi, para gelmedi’ deyip burayı terk etti. Kapıda sigara içeceğim bahanesiyle dışarı çıkıp buradan kaçtı" dedi. "Kamerası olmayan bir alana çağırıp tehdit etti"

Kişinin kendisini kameranın olmadığı bir alana çağırarak tehdit ettiğini iddia eden Dönmez, "Çıktıktan sonra ben de arkasından çıktım kendisine seslendim, ödeme yapmadığını söyledim. Duydu da. ’İleriye gel, ileride sana ödemesini yapacağım’ diye beni tehdit etti. Kamerası olmayan bir alana çağırmaya çalıştı. Biz gitmedik. Burada ödemeyi yapmayıp ileriye ödeme yapacağım diye çağırması bizi şüphelendirdi. Biz de gitmedik" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Dönmez, akşam geç saatlerde sonra şüphelilerin bölgede dolaştığını bu nedenle dükkanı terk edemediğini öne sürdü.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

YENİLENEN ÇARŞI TURİSTLERİN GÖZDESİ OLDU

2026-05-05 18:01 - Marmaris

1 milyar dolarlık pazar, 50 milyon oyuncu: Türkiye’de gaming büyüyor

2026-05-07 10:41 - Teknoloji

Askeri limana taş götüren kamyon devrildi

2026-05-06 15:05 - Asayiş

MUĞLA’DA GELECEĞİN SPORCULARI BİLİMSEL TARAMAYLA KEŞFEDİLİYOR

2026-05-06 11:30 - Spor

ÜNLÜ OYUNCU NESRİN CAVADZADE BODRUM’DA DÜNYA EVİNE GİRDİ

2026-05-04 16:50 - Magazin

Gül serada 5, çiçekçide 50-100 lira

2026-05-06 10:42 - Ekonomi

Yaşlı adam evinde ölü bulundu

2026-05-06 10:19 - Asayiş

Sinop’ta pazar yoğunluğuna otoparklı çözüm

2026-05-07 12:27 - Gündem

Göz kuruluğu ve göz hastalıklarında lazer tedavi yöntemlerinin önemi artıyor

2026-05-07 11:52 - Sağlık

Üretime genç kadın eli değdi: O ilçede yıllık 550 bin ton domates hasat ediliyor

2026-05-04 09:41 - Ekonomi

İlgili Haberler

Vurulan gemideki iki yaralı mürettebat Samsun’a getirildi

15:34 - Asayiş

Yaşlı çift alevlerin sardığı evden komşuların uyarısıyla çıktı

15:08 - Asayiş

Konya’da motosikletliye saldıran otomobil sürücüsüne para cezası kesilirken aracı trafikten men edildi

15:20 - Asayiş

Şırnak’ta yaralanan şahıs ambulans helikopterle Şanlıurfa’ya getirildi

15:16 - Asayiş

"Ahbaplar Suç Örgütü" soruşturmasında Öykü Serter adliyeye geldi

15:08 - Asayiş

Günün Manşetleri

Yaşlı çift alevlerin sardığı evden komşuların uyarısıyla çıktı

15:08 - Asayiş

34 yıldır su içemeyen yaşlı adam, 10 gündür yemek de yiyemiyor

15:07 - İnsan

Polisin durdurduğu araçta uyuşturucu hap ele geçirildi

14:06 - Asayiş

Tarla temizliği için yakılan ateş ormanlık alana sıçradı

14:01 - Asayiş

Kaliteli kekiğin dünya pazarında her zaman alıcısı var

13:44 - Ekonomi