?>

Betül-Zafer Tarıkdaroğlu’nun mutlu günü

ERZURUM’DA AK PARTİ’DE UZUN YILLAR GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞI GÖREVİNDE BULUNAN, SEVİLEN İSİM AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKAN YARDIMCISI ZAFER TARIKDAROĞLU’NUN OĞLU MELİH YAŞAR İÇİN SÜNNET DÜĞÜNÜ DÜZENLENDİ.

İnsan - 2 ay önce

Erzurum’da AK Parti’de uzun yıllar Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde bulunan, sevilen isim Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu’nun oğlu Melih Yaşar için sünnet düğünü düzenlendi.

Erzurum Hilton Otel’de gerçekleştirilen tören, siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından önemli isimleri bir araya getirdi. Betül-Zafer Tarıkdaroğlu çiftinin biricik evladı Melih Yaşar’ın sünnet merasimine; Erzurum Valisi Aydın Baruş, AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım, İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, Jandarma Albay Hakan Uğurlu, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğider, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Uzundere Belediye Başkanı Halis Özsoy, MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül ile çok sayıda davetli katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan sünnet düğününde Melih Yaşar, babaannesi Firdevs Tarıkdaroğlu ile dedesi Yaşar Tarıkdaroğlu’nun elini öperek davetlilerle yakından ilgilendi. Düğün boyunca misafirlerini tek tek karşılayan Tarıkdaroğlu ailesi, Erzurum’un köklü misafirperverlik geleneğini bir kez daha gözler önüne serdi. Sünnet düğününe katılan Erzurum Valisi Aydın Baruş, "Zafer Tarıkdaroğlu ile kıymetli eşi Betül Hanım’ın evladı Melih Yaşar’ın sünnet düğününe katılarak bu anlamlı günlerinde mutluluklarına ortak olduk. Melih Yaşar’a sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir ömür diliyorum" ifadelerini kullandı.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise, "Kıymetli Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcımız Zafer Tarıkdaroğlu Bey’in erkekliğe adım atan biricik evladı Melih Yaşar oğlumuzla bir araya gelmekten mutluluk duyduk. Evladımıza sağlıklı, huzurlu ve hayırlı bir ömür diliyor, Allah’tan damatlığını da görmeyi nasip etmesini temenni ediyorum" dedi.

Betül-Zafer Tarıkdaroğlu çifti ise yaptıkları açıklamada, "Biricik oğlumuzun sünnet merasiminde bizleri yalnız bırakmayarak sevincimize ortak olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Oğlumuzun erkekliğe ilk adım attığı bu özel günde yanımızda olmanız bizlere güç verdi. Allah daha nice güzel günleri birlikte yaşamayı nasip etsin" ifadelerine yer verdi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

YENİLENEN ÇARŞI TURİSTLERİN GÖZDESİ OLDU

2026-05-05 18:01 - Marmaris

1 milyar dolarlık pazar, 50 milyon oyuncu: Türkiye’de gaming büyüyor

2026-05-07 10:41 - Teknoloji

Askeri limana taş götüren kamyon devrildi

2026-05-06 15:05 - Asayiş

ÜNLÜ OYUNCU NESRİN CAVADZADE BODRUM’DA DÜNYA EVİNE GİRDİ

2026-05-04 16:50 - Magazin

MUĞLA’DA GELECEĞİN SPORCULARI BİLİMSEL TARAMAYLA KEŞFEDİLİYOR

2026-05-06 11:30 - Spor

Gül serada 5, çiçekçide 50-100 lira

2026-05-06 10:42 - Ekonomi

Yaşlı adam evinde ölü bulundu

2026-05-06 10:19 - Asayiş

Sinop’ta pazar yoğunluğuna otoparklı çözüm

2026-05-07 12:27 - Gündem

Göz kuruluğu ve göz hastalıklarında lazer tedavi yöntemlerinin önemi artıyor

2026-05-07 11:52 - Sağlık

Üretime genç kadın eli değdi: O ilçede yıllık 550 bin ton domates hasat ediliyor

2026-05-04 09:41 - Ekonomi

İlgili Haberler

Kavurucu sıcaklar beyrana olan ilgiyi azaltmadı

13:01 - İnsan

Perşembe Kadınlar Plajı yenilenen yüzüyle hizmete açıldı

12:52 - İnsan

Ordu’da kayalıkların arasında avlanan su samuru görüntülendi

12:33 - İnsan

Sinop’un köylerinde kış hazırlığı erken başladı

12:28 - İnsan

Tadını kumdan alan lezzet: Gercüş’ün bin bir zahmetle yapılan kumda leblebisine yoğun ilgi

12:25 - İnsan

Günün Manşetleri

Selçuk Yıldız’dan Beykoz Spor'a Özel Marş

11:59 - Kültür Sanat

Didim açıklarında bulunan botun sahibi aranıyor

10:14 - Asayiş

Saman balyaları alev topuna döndü

10:08 - Asayiş

Sarı altın hasadı başladı

10:03 - Ekonomi

Çekirgeler üreticinin kabusu oldu

09:53 - Gündem