?>

Beylikdüzü’nde 23 Nisan coşkusu devam ediyor

Beylikdüzü belediyesi’nin 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlamaları, gündüz çocuk bakımevlerinin gösterileriyle devam ediyor.

Genel - 2 ay önce

Beylikdüzü Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, gündüz çocuk bakımevlerinin gösterileriyle devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ilçede coşkuyla kutlamaya devam ediyor. Beylikdüzü Belediyesi’ne bağlı gündüz çocuk bakımevlerinde eğitim gören minik öğrenciler, Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen programda birbirinden renkli gösteriler sundu. Programa Beylikdüzü Belediye Başkanvekili Önder Serkan Çebi katılarak çocukların sevincini paylaştı.

Etkinlikte konuşan Başkanvekili Önder Serkan Çebi, "Bugün ülkemiz ve şanlı tarihimiz için çok önemli bir günü kutluyoruz. 23 Nisan’da bir ulusun bağımsızlık meşalesi yakıldı. Milli egemenlik ilan edildi. TBMM’nin açılmasıyla bağımsız bir devlet kurmanın ilk adımları atıldı. Böyle anlamlı bir günü tüm dünya çocuklarına armağan eden bir lidere sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Başkanımızın vizyonuyla hayata geçirdiğimiz projelerle, kentimizdeki her bir çocuğun mutlu geleceğinin bizlere emanet olduğunun bilinciyle çalışıyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum" dedi.

23 Nisan günü kutlamalar sabah saatlerinde Çanakkale Rölyef Anıtı’nda gerçekleştirilecek çelenk sunma töreni ile başlayacak. Ardından 14.00-18.00 saatleri arasında Yaşam Vadisi 1. Etap sahne arkası çadır etkinlik alanında; çeşitli atölyeler, dans gösterileri, interaktif oyunlar, deneyim alanları, şişme oyun alanları, ikramlıklar, sihirbazlık gösterileri, pantomim, çocuk tiyatrosu, cep sahne müzik etkinlikleri, maskot karakterler, yüz boyama, spor aktiviteleri, balon ve bayrak dağıtımı gibi çok sayıda etkinlik minik ziyaretçileri bekliyor.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Şehitkamil’den yeni mesire alanı

2025-04-17 16:46 - Gündem

Grekoromen Güreş Milli Takımı, Kazakistan’dan 5 madalya ile döndü

2025-04-19 20:04 - Spor

Üniversite öğrencisi hayatını kaybetti

2025-04-20 10:11 - Asayiş

İYİ Parti'li Ergun'dan Faiz Uyarısı

2025-04-16 13:11 - Ekonomi

Üzerinden tüfek ve tabanca çıktı

2025-04-20 09:42 - Asayiş

Gümüşhane’de Aile Yılı kapsamında veliler ve öğrenciler birlikte kitap okudu

2025-04-19 16:18 - Eğitim

Marmaris'te Erken Deniz Keyfi

2025-04-20 15:38 - Marmaris

100 milyon liralık 17 araç, SASKİ filosuna eklenecek

2025-04-18 12:43 - Gündem

Gazeteci Murat Ersan’a sokak ortasında saldırı

2025-04-15 20:11 - Marmaris

Vatandaşlar ‘işe alma taahhüdü verip sözünde durmadığını’ iddia etikleri şirkete tepki gösterdi

2025-04-19 12:33 - Gündem

İlgili Haberler

Bursa Koruma Kurulu Başkanlığı’nın 2025 yılı 2. olağan toplantısı gerçekleştirildi

16:40 - Genel

Macaristan’ın başkenti Budapeşte’den Gazipaşa’ya ilk uçuş gerçekleşti

16:34 - Genel

BİGACEM Başkanlığına Hakan Okay seçildi

16:28 - Genel

Vali Çiçek uçurtma uçurdu, bağımlılıkla mücadelede kararlılık mesajı verdi

16:17 - Genel

Bağlamış: "Kayseri pastırmasının AB tescil süreci teknik gerekçelidir"

16:25 - Genel

Günün Manşetleri

Yaz mevsiminin gelmesiyle gondol turlarına talep arttı

11:16 - İnsan

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücü kaza yaptı

11:14 - Asayiş

Sigara içen çocuklar otları tutuşturdu

11:06 - Asayiş

Otomobil mağazaya daldı

17:58 - Asayiş

İş yeri kurşunlayan 2 kişi tutuklandı

17:36 - Asayiş