?>

BİLSEM’den yıl sonu şenliği

Zonguldak prof. Dr. şaban teoman duralı bilim ve sanat merkezi'nin 2-4 mayıs 2024 tarihleri arasında halka açık alanlarda düzenlediği etkinlikler, 2 mayıs 2024'te engelsiz yaşam merkezi'nde açılan resim sergisi ile başladı.

Teknoloji - 1 yıl önce

Zonguldak Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı Bilim ve Sanat Merkezi’nin 2-4 Mayıs 2024 tarihleri arasında halka açık alanlarda düzenlediği etkinlikler, 2 Mayıs 2024’te Engelsiz Yaşam Merkezi’nde açılan resim sergisi ile başladı.

Sürrealizm (gerçeküstücülük) akımı etkisiyle çocukların hayal dünyaları yansıttıkları resimlerden oluşan sergi büyük ilgi gördü. Resim yetenek alanı öğrencileri tarafından hazırlanan bu serginin açılışına Zonguldak İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç ve eşi Esin Yalınkılıç, Amele Birliği Başkanı Veli Köktürk, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah Turan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Cemile Gül ve protokol üyeleri katıldı.

Ayrıca aynı günün akşamı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Salonu’nda müzik yetenek alanı öğrencileri tarafından müzik konseri gerçekleştirildi. Öğrenci korosu tarafından çocuk şarkıları ve türküler seslendirildi. Etkinliğe Vali Yardımcısı Mehmet Türk ve ailesi, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Hakan Yüksel, okul müdürleri ve veliler katıldı. BİLSEM Marşı’nın hep bir ağızdan söylenmesiyle müzik dinletisi sona erdi.

Alışveriş merkezinde düzenlenen sergide ise genel yetenek alanındaki tüm branşlarda, öğrenciler sene içerisinde hazırladıkları projelerini sergileyecekler. Patent/Faydalı Model/Tasarım Tescil Belgesi alan ürünler, TÜBİTAK yarışmalarında ödül alan projeler, TEKNOFEST yarışmalarına katılan elektrikli araç, otonom araç, dron, İHA-SİHA gibi çalışmaların ile yıl boyunca öğrenciler tarafından hazırlanan ürünler ziyaretçilere tanıtılacak.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

FETHİYE’DE 40 DÖNÜMLÜK ALANA YENİ OTOGAR YAPILACAK

2024-05-03 13:24 - Gündem

Marmaris’te bir inat uğruna öğrenciler perişan

2024-05-01 18:34 - Marmaris

SEKTÖRDE BİR İLK: EVCİL HAYVAN MAMASI DERNEĞİ KURULDU

2024-04-30 16:53 - Genel

MUĞLA’DA MÜTEAHHİTLER DERNEĞİNE YOĞUN KATILIM

2024-05-02 11:43 - Genel

İKİZKÖY'ÜN ŞİMDİ DE SULARI KESİLDİ

2024-04-29 13:24 - Gündem

Kocasını öldüren, kendini yatalak bırakan katile 16 yıl hapis cezası verilmesine isyan etti

2024-04-28 10:03 - Asayiş

MARMARİS-DATÇA KARAYOLUNDA ÇÖKME TEHLİKESİ

2024-04-27 19:33 - Marmaris

İYİ PARTİLİ ERGUN: AKKUYU NÜKLEER SANTRALİ MİLLİLEŞTİRİLMELİ

2024-05-03 14:31 - Siyaset

HOLLANDALI BÜYÜKELÇİ’DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

2024-04-29 15:24 - Marmaris

Esenyurt’ta escort ile pazarlık kavgasında kaza ile kardeşini öldürdü

2024-04-29 19:08 - Asayiş

İlgili Haberler

CANİKFEST’e rekor katılım: 131 binin üstünde kişi yapay zeka ile teknolojisiyle tanıştı

16:13 - Teknoloji

Bakan Kacır: "Nükleer enerji teknolojilerinde yeni bir adım atıyoruz"

16:04 - Teknoloji

Melikgazi Belediyesi’nin ‘Dijital İkiz Projesi’ finalde

12:44 - Teknoloji

Dijital Görünürlük Atölyesi HKÜ Design Akademi’de gerçekleştirildi

16:39 - Teknoloji

HAREZMİ DGM Takımı ikinci kez birinci oldu

13:56 - Teknoloji

Günün Manşetleri

Ormanda ayı saldırısına uğradı, tedavi altına alındı

17:05 - Asayiş

Uyuşturucu operasyonunda 2 tutuklama

17:04 - Asayiş

Eski Eşini Öldürdükten Sonra Polise Teslim Oldu

14:20 - Asayiş

"Türkiye’de 7,5 milyondan fazla boş daire var"

14:17 - Genel

Ali Koç: "İyi bir transfer sezonu geçirdik"

13:23 - Spor