?>

Bitkisel ilaçlarla hastalara şifa oluyor

MARDİN'DE YAŞAYAN JEOLOJİ MÜHENDİSİ FAHRİ ÇELİK, 15 YILDIR YAPTIĞI ÇALIŞMALAR SONUCUNDA TAMAMEN DOĞAL YÖNTEMLERLE İLAÇLAR GELİŞTİRDİĞİNİ İDDİA EDEREK VATANDAŞLARIN SORUNLARINA ÇÖZÜM BULMAYA ÇALIŞIYOR.

Gündem - 4 saat önce

Mardin’de yaşayan jeoloji mühendisi Fahri Çelik, 15 yıldır yaptığı çalışmalar sonucunda tamamen doğal yöntemlerle ilaçlar geliştirdiğini iddia ederek vatandaşların sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyor.

Fahri Çelik, uzun yıllardır bu alanda çalışmalar yaptığını belirterek, geliştirdiği ürünlerin bitki kökleri, mineraller, çiçek özleri ile meyve ve sebzelerin özlerinden hazırlandığını, hiçbir kimyasal madde içermediğini söyledi. Yaklaşık 15 yıl önce çalışmalara başladığını ifade eden Çelik, son 2 yıldır bu alana yoğunlaştığını söyledi. Hazırladığı ilaçlar arasında ağrı kesici, ateş düşürücü, iç hastalıkları ve cilt hastalıklarına yönelik ürünler bulunduğunu ifade eden Çelik, "Şu an yaptığım ilaçlar arasında ağrı kesici var. Karın ağrısı, baş ağrısı veya vücudun belli bir yerinde bir ağrı varsa ağrı kesiciden bir bardak içiyor 10 dakika içerisinde ağrısı tamamen gidiyor. Ateş düşürücü de yaptım yapımı tamamen doğal ve şifalı bitkilerden. Bu ateş düşürücü de 5 dakika içerisinde 38-40 derece ateşi olan çocuğun ateşini düşürür. 40 dereceye de çıkmış olsa bir bardak içerse o yaptığım ateş düşürücü hemen düşürür. Yaptığım ilaçta tamamen bitki özünden olduğu için herhangi bir yan etkisi yok. 5 dakika içerisinde normal ateşi düşüp 36 dereceye düşer’’ dedi.

Kanser üzerine de çalışmalar yaptığını savunan Çelik, karaciğer ve akciğer için hazırladığı ilaçlardan olumlu sonuçlar aldığını iddia etti. Çelik, ’’İç hastalıkları vücudun içerisinde herhangi bir hastalık varsa gideriyor. Artı egzama, sedef ve vitiligo için de bir ilaç yaptım. Vücutta kaşıntı ve ağrı oluyorsa yarım bardak vücut içi temizleme ilacı yaptım. Onu içip üzerine biraz da su ilave ettiği anda 20 dakika içerisinde kaşıntısını tamamen gideriyor. Ve 24 saat boyunca kaşıntısı olmuyor. İlacı kullanmaya 1-2 ay devam ettiği sürece sedef, egzama, vitiligodan ve uyuz gibi cilt hastalıklarından tamamen kurtarıyor’’ diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti'nde Yeni Üye Heyecanı

2026-01-17 16:41 - Marmaris

Muğla’da jandarma uzman çavuş evinde ölü bulundu

2026-01-17 21:43 - Asayiş

Marmaris’te 170 Milyon TL’lik Dev Yatırım Hamlesi

2026-01-15 17:14 - Marmaris

Kesinleşmiş hapis cezası bulunan FETÖ üyeleri yakalandı

2026-01-18 14:52 - Asayiş

Tadilat Mağduru Olmayın! Bahadır Batum Açıkladı

2026-01-16 16:02 - Marmaris

Türkiye’nin en büyük denizden içme suyu arıtma tesisi Muğla’da yapılacak

2026-01-18 11:55 - Sağlık

MARMARİS’İN HANGİ MAHALLELERİNDE ELEKTRİK KESİLECEK?

2026-01-16 13:05 - Marmaris

MUĞLA’DA BELEDİYE BİNALARI TÜRK BAYRAKLARI İLE DONATILDI

2026-01-21 11:56 - İnsan

Bahadır Batum: "Rayiç Bedellerdeki Artış Sektörü Zorluyor"

2026-01-16 15:39 - Marmaris

Denizli Kayak Merkezi yeni sezonda ziyaretçi akınına uğradı

2026-01-18 13:36 - Gündem

İlgili Haberler

BAYRAĞIMIZA YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ

16:15 - Gündem

Şanlıurfa’da beklenen kar yağışı başladı

16:10 - Gündem

Sinop’un en güzel cami bahçeleri seçilecek

16:10 - Gündem

Gaziantep Büyükşehir, kar yağışına yönelik tüm aşamalarda sahada

15:59 - Gündem

Meteorolojiden Bingöl için kuvvetli kar yağışı uyarısı

16:00 - Gündem

Günün Manşetleri

MİTSO ÜYELERİNE NİTELİKLİ EĞİTİM İÇİN ÜNİVERSİTE–ODA İŞ BİRLİĞİ

16:04 - Gündem

LABRANDA SU İLİMİZİN FARKLI İLÇELERİNDE GÜVENLE TÜKETİLİYOR

15:58 - Gündem

Muğlaspor savunmasıyla zirvede

15:09 - Spor

Muğlalı milli okçu Haney’e ‘Yılın Okçusu’ yarışmasında destek devam ediyor

15:08 - Spor

Ula’da üreticiye zeytin ve ceviz fidanı desteği

14:55 - Ekonomi