?>

Bodrum FK’nın Sivasspor karşısında tek hedefi galibiyet

Trendyol 1. Lig’de oynayacakları Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdüren Bodrum FK, galip gelerek çıkış yakalamak istiyor.

Spor - 5 ay önce

Trendyol 1. Lig’in 21. hafta mücadelesinde Bodrum FK, 19 Ocak Pazartesi günü saat 20.00’de sahasında Sivasspor’u ağırlayacak. Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesisleri’nde hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip, ligde yeniden çıkış yakalamayı ve taraftarı önünde 3 puan almayı hedefliyor. Burhan Eşer: "Bodrumspor formasıyla çıktığımız her maçta kazanmak istiyoruz"

Karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulunan Bodrum FK Teknik Direktörü Burhan Eşer, ligin uzun bir maraton olduğuna dikkat çekerek hedeflerinin galibiyet olduğunu vurguladı. Alınacak 3 puanla yeni bir seri başlatmak istediklerini ifade eden Burhan Eşer, "Kupa maçında iyi oynadık ve beraberliği sağladık. Galibiyeti kaçırdığımız pozisyonlarımız vardı. Bodrumspor formasıyla çıktığımız her maçta kazanmak istiyoruz. Kupaya daha çok rotasyonlu bir kadroyla çıkıyoruz. Kupada çok iddiamız kalmadı ancak hangi maç olursa olsun sahaya çıktığımızda elimizden gelen tüm mücadeleyi veriyoruz. Oyuncularım aslanlar gibi mücadele etti. Duran toptan, son dakikada yediğimiz golle şanssız bir şekilde mağlup olduk" dedi. "Üç puanla yeni bir serinin başlangıcını hedefliyoruz"

Son haftalarda galibiyet alınamamasına da değinen Eşer, "Sezon başında ve ortasında oynadığımız kadroya göre şu anda ofansif anlamda bazı eksiklerimiz var. Celal’in ve Gökdeniz’in sakatlıkları, Fredy’nin Afrika Kupası’na gitmesi hücum hattında elimizi zayıflattı. Bu hafta evimizde Sivasspor’u konuk edeceğiz. Sivasspor bu ligin iyi takımlarından biri. İç sahada taraftarımızın desteğiyle, son haftalarda alamadığımız galibiyeti Sivasspor maçıyla almak istiyoruz. Üç puanla yeni bir serinin başlangıcını hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Ligde yaşanan iniş çıkışlara da değinen Burhan Eşer, "Ümraniye maçına kadar ligin lideriydik. Bu maçtan sonra yaşanan olaylar nedeniyle bazı cezalar aldık. İki oyuncumuz ceza aldı ve bu durum ofansif anlamda eksikler yaşamamıza neden oldu. Ardından küçük bir düşüş yaşadık. Her takımın iniş çıkışları olur. Biz de o ivmeyi yeniden yakalamak için çalışıyoruz. Lig uzun bir maraton. Önemli olan sezonun başında ya da ortasında lider olmak değil, sezon sonunda hedeflediğimiz yerde olmaktır. Ben sahaya ve elimdeki oyunculara odaklanıyorum" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA

Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİSİN ŞAMPİYON KIZLARININ HEDEFİ DÜNYA KUPASI

2026-01-14 11:44 - Spor

MUGAT-DER’den 20 Dalda Ücretsiz Eğitim Seferberliği!

2026-01-12 12:44 - Genel

Vali Akbıyık 2025 yılı asayiş-güvenlik rakamlarını değerlendirdi

2026-01-13 14:31 - Asayiş

Turizmci Kaya’nın samimi açıklamaları programa damgasını vurdu

2026-01-15 13:10 - Magazin

Genç yetenek Mustafa Konak’ın rol aldığı film Berlin Film Festivali’ne davet edildi

2026-01-15 15:06 - Magazin

CHP’Lİ ÖZCAN: “MARMARİS’TE DEPREM RİSKİ ALTINDAKİ OKULLAR KADERİNE TERK EDİLEMEZ”

2026-01-14 12:33 - Marmaris

Bahadır Batum: "Rayiç Bedellerdeki Artış Sektörü Zorluyor"

2026-01-16 15:39 - Marmaris

BAŞKAN ARAVİ ''MARMARİS'LE İLGİLİ PROJELERDE ÇALIŞTAY DÜZENLENSİN''

2026-01-13 14:08 - Marmaris

Tadilat Mağduru Olmayın! Bahadır Batum Açıkladı

2026-01-16 16:02 - Marmaris

MARMARİS’İN HANGİ MAHALLELERİNDE ELEKTRİK KESİLECEK?

2026-01-16 13:05 - Marmaris

İlgili Haberler

Manisa FK geleceğin yıldızlarını arıyor

16:27 - Spor

Çaykur Rizespor’un yeni başkanı Ali Zeki Saruhan oldu

16:20 - Spor

Castrol Ford Team Türkiye, Yeşil Bursa Rallisi’nde genç yetenekleriyle start alıyor

15:45 - Spor

Samsunspor’un stadının zeminine ısıtma ve soğutma tesisatı döşeniyor

15:42 - Spor

Kayseri ASKF’de Olağan Genel Kurul heyecanı

15:33 - Spor

Günün Manşetleri

Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu

14:13 - Asayiş

Kahramanmaraş’ta 4.4 büyüklüğünde deprem

13:39 - Asayiş

Erken teşhis ile MS hastalarının hayat kalitesi korunuyor

12:39 - Sağlık

Alkollü sürücünün kullandığı araç askeri birliğin bahçesine uçtu

12:29 - Asayiş

Kemiği kraker gibi yediler

12:19 - Gündem