?>

Böyle yol kesme görülmedi

Bartın'da polis memuru mert kurt'un gelin alma merasimindeki konvoy, çok ilginç yöntemlerle kesildi. Damadın arkadaşları yol ortasına okey masası kurarak, konvoyu durdurdu

Magazin - 9 ay önce

Bartın’da polis memuru Mert Kurt’un gelin alma merasimindeki konvoy, çok ilginç yöntemlerle kesildi. Damadın arkadaşları yol ortasına okey masası kurarak, konvoyu durdururken, bir kadın ve çocuğu ise aralarına uzattıkları dal parçası ile yol kesti.

Bartın’da gazeteci Mustafa Kurt’un polis memuru oğlu Mert, Sümeyye Dönmez ile dünya evine girdi. Çiftin düğünde gerçekleştirilen gelin alma merasiminde ise araç konvoyu ilginç yöntemlerle kesildi. Damadın arkadaşları tarafından konvoyun geçeceği güzergahta, yol ortasına okey masası kuruldu. Yol ortasına kurulan masada okey oynayan gençler, arkadaşları olduklarını söyleyerek damadı yanlarına çağırdı. Araçtan inmeyen damadın yardımına ise babası Mustafa kurt yetişti. Gençlere düğün salonuna geç kaldıklarını belirterek, masaya biraz para bıraktı. Bu kez damadı oynatmak isteyen gençler, baba Mustafa Kurt’un ısrarı üzerine ise yolu açtı.

Gelin alma konvoyunu gören bir kadın ise çocuğu ile aralarına uzattığı dal parçası ile yolu keserek, zarf almayı başardı. Yolda bir çok araç ve traktör de yol keserek, zarf ve para almayı başardı.

Damadın başka bir arkadaş grubu da, otomobil ile gelin konvoyunun önünü keserek, damadı araçtan indirdi. Gençler, oyun havaları eşliğinde bir süre damat ile birlikte yol ortasında oynadıktan sonra konvoyun geçişine izin verdi.

Çiftin ulaştıkları salonda kıyılan nikahın ardından düğünü yapıldı. Pasta kesimiyle başlayan düğünde çift ve davetliler, gönüllerince oynayarak dans etti.

Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya’nın evlilik cüzdanını verdiği çiftin düğününe, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, İl Genel Meclis Başkanı Turhan Kalaycı, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, CHP İl Başkanı İsmail Cem Akyol, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, 43,44 ve 45. Dönem Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve çok sayıda davetli katıldı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MUĞLA’DA DENİZE GİRİLECEK 145 MUHTEŞEM YER

2024-08-23 16:13 - Turizm

Muğla Dalyan'da yiyeceğin gözdesi: Mavi Yengeç

2024-08-26 15:09 - Yaşam

Köyceğiz olağanüstü kuraklıkla karşı karşıya

2024-08-22 14:47 - Gündem

Çankırı’daki orman yangını hızla büyüyor: 4 köy tahliye edildi

2024-08-19 20:19 - Asayiş

YANAN ORMANDA ÇAM BALI ÜRETİMİ ANCAK 40 YIL SONRA

2024-08-21 12:09 - Asayiş

MARMARİS'İN EN LEZZETLİ NOKTASI: MACROCENTER KAPILARINI AÇTI!

2024-08-23 14:46 - Genel

Muğla’ya iki yeni KYK yurdu: Kapasite 14 bin 611’e ulaştı

2024-08-24 10:35 - Genel

Datça'da orman içi çöplüğe döndü

2024-08-20 14:19 - ÇEVRE

Alevler söndü ama yüreğimiz yanıyor

2024-08-20 13:43 - ÇEVRE

Yedi Uyurlar ve efsaneler şehri: TARSUS

2024-08-22 12:37 - Gezi

İlgili Haberler

Necati ve Saykolar, Merkezefendililere unutulmaz bir gece yaşattı

14:35 - Magazin

Ferhat Göçer Afyonkarahisar’da sahne aldı

13:23 - Magazin

Denizli’nin ilk saç festivali için geri sayım devam ediyor

09:47 - Magazin

BEUN FEST’25 coşkusu DJ Erdem Kınay konseriyle zirveye ulaştı

11:50 - Magazin

Merkezefendi’de gençler 19 Mayıs coşkusunu Necati ve Saykolar ile yaşayacak

09:17 - Magazin

Günün Manşetleri

İşyerinde 5 ruhsatsız tabancayla yakalandı

14:26 - Asayiş

Binlerce uyuşturucu hapla yakalandı

14:26 - Asayiş

23 kilo 560 gram metamfetamin ele geçirildi

14:14 - Asayiş

Avukattan Ayıplı Motosiklet İsyanı

12:57 - Asayiş

Sağanak ve Dolu Tarlaları Vurdu

12:57 - Ekonomi